Maken waar wat op de site staat!

Leveren snel. Dat is wel eens heel anders op andere sites.

Goede en snelle service

Had de bestelling binnen een paar dagen in huis. Netjes in een iets wat te grote doos ontvangen.

Onderdelen makkelijk te zoeken.Prijzen zijn goed.Kwaliteit is ook goed.Levering is snel.

Goede prijzen, snelle levering.

Ik bestel al een meer als tien jaar mijn onderdelen bij deze firma en het is een, fijne winkel, heeft bijna alles. Snel met de leveringen en goed verpakt.

Snelle levering, uitstekend.

Ik heb 1 puntje, maar dat heeft niet zozeer met Winparts van doen denk ik. De door mij bestelde speakerringen paste perfect in mijn Beetle, op 1 stukje na. De bedieni gsknoppen van mijn achterklep en tankdopklep, liepen vast tegen de rand van de speakerring, waardoor ik mijn deurpaneel niet te terug kon plaatsen. Ik heb nadat ik een stuk van de rand heb afgeveild, uiteindelijk alles terug kunnen plaatsen. Misschien kunt u dit opnemen met de fabrikant van de ringen, in de hoop dat ze kleine aanpassing doen

Zeer goed! bestelling volledig ok, snel geleverd, een plezier om met deze firma te werken

snel goed en goedkoop

Snelle levering van mijn product, en mijn vraag werd ook netjes en snel beantwoord

Na betaling extra kosten

Ik ben nieuwe klant en heb voor de eerste keer op hun website besteld. Ik heb de bestelling meteen betaald met de creditkaart en kreeg hiervoor een bevestigingsmail met orderbevestiging. Een dag later keek ik mijn bestelling na op mijn account en daarop zag ik de melding dat er wordt gewacht op een betaling, een betaling van € 29 extra. Er staat ook niet vermeld vanwaar dit bedrag komt. Dit is voor mij een raadsel. Ik stuurde een mail met de vraag of ze mij duidelijkheid kunnen geven, hierop is nog steeds niet geantwoord, ik heb ook al een aantal keer gebeld en hier krijg ik wederom geen antwoord. Ik begrijp dat het druk is maar ik wacht al een aantal dagen op antwoord. Persoonlijk vind ik dit geen service... Ik hoop zo snel mogelijk op een rechtzetting, zo niet annuleer ik mijn bestelling. Hopelijk wordt dit bericht gezien en krijg ik hierop wel een antwoord....

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snel en goede prijzen

Snelle levering en voldoet aan de verwachtingen

Zie tekst boven Hopen dat ze passen op de bestaande velg

Betrouwbare firma met zorg voor een goede afhandeling

Goede zoekmachine. Kies het juiste produkt uit het voorstel. Meet het defecte onderdeel op, als je twijfelt. Let op details zoals vorm of bouw. Kies een merk, want meerdere fabrikanten maken het zelfde onderdeel volgens hun normen en prijzen.

Ruitenwissers besteld en geleverd gekregen zoals t hoort.

Verkeerde koplampen geleverd . ONBEREIKBAAR !!

Verkeerde koplampen geleverd . Dus retour gestuurd ( eigen rekening) Nieuwe waren iets goedkoper wel snel verschil terug gekregen . Maar de nieuwe nog steeds niet binnen . Drama om telefonisch contact te krijgen . Nu weer 15 min in de wacht in nog steeds geen contact. Drama .

?

Producten zijn oké. Vermelde bezorgdatum tijdens bestelling misleidend. Na plaatsing bestelling werd de volgende dag de datum opeens na het weekend. Een bestelling die ik een dag later deed werd nog in het weekend geleverd.

Top !

Ik heb een fietsrek + oprijgoot besteld. De goot was niet meegeleverd. Ik heb dit gemeld, en zonder commentaar werd een goot nagestuurd. Prima !

Mooi site en goede service, slechte levering

Bougies en een sensor besteld. Winparts gekozen omdat ze snel zouden leveren, uiteindelijk 2 dagen langer moeten wachten. ( Wellicht te maken met corona) Bij overhandiging schrok ik van de doos, deze was veel te groot. Op zich geen punt, maar zonder piepschuim of ander beschermend materiaal. Resultaat is dat onderdelen los lagen in de doos, naast hun eigen verpakkingen. Ik volg even niet waarom zulke hoge verzendkosten, als de verzending niet goed wordt verpakt ??? Een envelop was veel handiger geweest of piepschuim (oid) in de doos stoppen. Ondanks de mooie en heldere website, voor mij nooit meer Winparts maar weer terug naar Autodoc :-)

Duidelijke berichtgeving omtrend order, en snelle levering

Snel en goed geleverd

Product als omschreven. Snel geleverd volgens afspraak. Aanrader

Hele goede service

Voor mijn aygo zijwind schermen besteld en dat ging vlot. Helaas heb ik bij de bestelling het verkeerde bouwjaar opgegeven, denk ik. Via de omruil service van Winparts snel de goede in huis gekregen. TOP service.

Snelle levering, belachelijk veel verpakking materiaal!

Zoals gewend weer een keurig snelle levering van de bestelde producten. Echter wat mij wel stoorde was dat elk product in een aparte (veel te groote) doos verpakt was. Alle producten hadden ruim in 1 doos gepast. Dit had zeer veel materiaal en pakbonnen gescheeld. Tip; Verwerk zoveel mogelijk in 1 doos. Michel

Prima dienstverlening.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire