Snelle en correcte levering

Bestelling werd de volgende dag geleverd.

Slechte kwaliteit

Wieldeksels bestelt ,vijf dagen moeten wachten om dan deksels te ontvangen van slechte kwaliteit die ijzeren ringen aan de binnenkant dienen om de deksels te spannen maar die spankracht was ver te zoeken

Snelle levering en goede service.

De onderdelen waren snel geleverd, maar helaas incompleet. 2 werkdagen later werd een nieuwe complete set geleverd!

Klopt allemaal en de levering volgens afspraak.

Ga zo door geen verbeter punten zover

Snel en goede kwaliteit.

goed verpakt site mooi duidelijk

In één woord geweldig !!!!!!!!!!

Mooi volgens afspraak en een snelle levering.

Goede dienstverlening.

Makkelijk om te bestellen en goede opvolging.

Prima, geen problemen.

Prima, geen problemen.

Top en snel

Levering was op tijd. Erg blin

Op tijd geleverd

snel en makkelijke communicatie

Snel en duidelijk

Bestelling veel sneller in huis dan met MisterAuto (wat ik voorheen gebruikte), prijzen en aanbod zijn nagenoeg hetzelfde. Duidelijke website.

ik ben persoonlijk blij dat winparts met een andere bezorg bedrijf in zee is gegaan want daar voor met die dhl was gewoon knudde eerlijk gezegd ik bestelde best veel spullen bij winparts de bezorger van dhl die zette bij de portiek beneden neer en geen bericht achter liet nu de laaste keer is het door post nl bezorgd en zeer tevreden

goede site

Zeer slecht

Besteld op kenteken maar een verkeerd product krijgen.. dat onderdeel wat gevonden word op dat kenteken is van een andere auto.. En dan zelf de retourkosten nog moeten betalen..

Leveringstijd was veel langer dan beloofd

Op de site stond vermeld, "voor 21u besteld, de dag nadien geleverd aan huis". ...in mijn geval 5 dagen later. Gelieve dan niet te beloven wat je niet kunt waarmaken.

Het cijfer geldt voor Winparts

Geweldige service. Zowel de snelle levering als de klantenservice. Deze laatste had ik nodig omdat de bestelde zijwindschermen het sluiten van de ramen ontregelde. Werd keurig netjes opgelost.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

uitstekend maar verzenden naar België mag sneller

Als je zit te wachten achter remblokken kan het niet snel genoeg. De trekking werkt tot aan de grens, en dan dan is het wachten.

Betrouwbaar levering zoals besteld.

Prima webshop

top geregeld mijn bestelling was er op de afgesproken dag en tijd en in goede verpakking ontvangen

ga vaker bestellen bij dit bedrijf

Duurt te lang voor ik het in huis heb

Mijn laatste artikel, wielbouten, heb ik besteld en ook direct betaald vrij vroeg op de dag zelf woensdag 15 juli Ik krijg het dan pas op de zaterdag er na bezorgd. Ik vind dit te lang duren. Bij andere firma's heb ik het de dag er na vaak al binnen.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire