Super goed

Super goed en was zeer snel geleverd

Deskundige hulp, snelle en juiste levering

Nadat een product wat ik nodig had niet meer leverbaar bleek te zijn ben ik zeer deskundig geholpen in het vinden van een alternatief. Dit werd vervolgens sneller geleverd dan in eerste instantie verwacht was.

Goede producten, service is minder.

Product is oke, maar leveringstermijn wordt niet gerespecteerd, kwam twee dagen na beloofde dag, zeker 10 keer gebeld geen reactie, ook op mijn mail is geen antwoord gekomen de live chat werkte niet. Ik heb zelf contact genomen met de transporteur om te weten wanneer het pakket zou aankomen, ook zij hebben mij verteld dat het zeer moeilijk is om met Winparts in contact te komen.

Prjma

Ik had Kroon oil motorolie, bosch olie filter en bosch ruitenwissers gekocht. Goeie spullen voor een scherpe prijs.

Top snelle levering

Duidelijke product omschrijving zoeken op oem nummers verkleint foutieve bestellingen

vlotte afhandeling van bestelling

Geen problemen bij bestellen en ontvangen van bestelling.

Ruitenwissers voorgemonteerd, perfect

Netjes geleverd en terwijl ik vroeger 3 elementen bij de ruitenwisser kreeg waren ze nu gebruiksklaar.

Slecht

2 maanden gewacht op pakket. Daarna verkeerde opgestuurd gekregen

Snelle service prima product

Snelle service goed product

Bijna goed! Maar nog lang niet.

Spullen besteld en met kenteken gezocht, Blijkt later verkeerde spullen want de spullen zijn voor een andere model wat niet op mijn auto past.Ik vindt t al vreemd dat ik wel kan bestellen met kenteken check maar toch onderdelen kan bestellen die niet passen. Dus verkeerde spullen gekregen omdat de site deze niet filtert , Maar moet de verzend kosten zelf betalen. En wacht nu al een paar dagen op mijn geld retour.

prima service

dynamo besteld .kreeg netje een email van kijk even na als de wat en amp kloppen.. kreeg zelf 1 dag eerder dan normaal was.. en auto rijd weer perfeckt.

Goed geregeld

Zeer goede service.... Vandaag besteld morgen in huis....auto kon de volgende dag dan ook gewoon weer op de baan... Ga zo door

Goeie service

Ik heb een medewerker gesprokken en die om advies gevraagd betreft spuiten van remklauwen en die heeft mij goed advies gegeven.

Jullie geweldig assortiment en geweldige service!

Ik ben geen grote klant maar als ik wat nodig heb hebben jullie het altijd tegen hele lage prijzen,. Ik zal jullie zeker aanraden bij mijn kennissen en familie. Jullie zijn een topzaak

zeer tevreden

Goede en snelle levering zeer tevreden

Prima produkten voor een scherpe prijs.

Mooie produkt keuze, genoeg keuze in merken en prijzen zijn prima,

Prima snel geleverd

Prima snel geleverd

zeer goed

Zeer goed Mijn gegevens (zie hieronder) niet gebruiken aub.

Super goed

Heel erg goed en snel leveringen.

Aerodynamisch dakrails

Aerodynamisch dakrails Weinig extra verbruik

Goede communicatie , prijs/kwaliteit

Advies is wel , maak je eigen account even aan. Erg handig v.w.b. communicatie en volgen pakket.

Kwant!

kwant

het materiaal is top

het materiaal is heel goed en ook het leveren van de koerier is top. ik heb al veel besteld op winparts maar de laatste tijd krijg je dan een verwacht leverdatum en dan blijkt dit niet correct te zijn. das het enigste jammer genoeg minpunt.

Uitstekende service

Snelle en zorgvuldige levering

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire