Correcte et responsable.

Tous les livraison on été reçu. Pas des tromperie jamais. Le site fonctionne bien et les photos des pièces est bien relevâtes, claires. Bonnes affaires.

super snel, uitstekend product

Ik had per ongeluk verkeerd besteld en dat werd zonder problemen direct gecorrigeerd. Wat ik wel ontving was snel geleverd en heel goed van kwaliteit en prijs

Veel artikelen op voorraad

Regelmatig bestel ik bij Winparts.nl omdat ze heel veel artikelen hebben en snel leveren. Aanrader.

Service

Hele goede service geen mogelijkheden bij her retourneren van artikelen en vlotte terug betaling

Geen moeite doen om op te lossen

Klantenservice gebeld omdat de aanbevolen achterruitenwisser na de kentekencheck niet goed bleek te passen. Je zou dan verwachten dat je alsnog een nieuwe krijgt opgestuurd welke wel past. Zelfs aangegeven welk type het zou moeten zijn, aangezien ik deze eerder heb besteld. Maar nee, ik moest het maar gaan oplossen met de afdeling garanties en een formulier invullen met, voor deze case, nutteloze informatie. Slechte service!!!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

De laatste bestelling was niet de goede maat.

De verkeerde maat auto matten

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

SUPER !!!

Fantastische prijzen, merkgericht , duidelijk en vlug geleverd

goede levering

alles is goed geregeld

Goed product geleverd

Goed en snel

Gewoon goed

Okidoki

Op kenteken onderdelen gezocht, geleverd gekregen waar ik om had gevraagd. Snelle levering. Goede communicatie aangaande de levering. Toppie

Helemaal top

Op tijd goede prijs en veel keuze...

Altijd snelle levering Onderdelen altijd in voorraad Mooie prijzen niet te duur

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 8, 9

Slecht

Kapotte rooster geleverd geld terug of voucher met bedrag terug+ verzendkosten. O dan wel? Telefonisch kunnen ze niets voor je doen. Met de chat WhatsApp is ook een drama . Artikel is al paar dagen uit mijn deur en bij hun. Vraag om voucher waar die blijf ? Ja maandag regelen we de retour. Schandalig bedrijf!!!!!

Uitstekend!

Via de site kan ik meteen door mijn kenteken in te voeren, de juiste ruitenwissers bestellen! Ideaal voor een leek als ik! Besteld, via iDeal betaald en binnen 3 dagen(vanwege weekend) bezorgd! (11-01-25 besteld en 14-01-25 bezorgd)! De verpakkingsdoos had wel iets kleiner gemogen.

Snel levering

Had 2 cv joints nodig voor de apk, binnen 1 dag binnen, klasse

zeer goed

vind altijd wat ik moet hebben en goede service met een snelle levering

Redelijke service.

Soms hele goede service, soms bijna slecht hangt ervan af wie je aan de telefoon krijgt als je een probleem hebt!

Besteld en snelle aflevering

Prima site en makkelijk te bestellen.

Snelle levering en aantrekkelijk geprijsde producten.

Snelle levering, echter deels verkeerd

Als er door jullie iets verkeerd geleverd is, begint de ellende! Je kunt niemand aan de lijn krijgen om iets uit te leggen. Twee verkeerde bougies geleverd gekregen, terug gestuurd, slechts één gecrediteerd. Twee nieuwe besteld en weer één verkeerde erbij!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Defecte ruitenwisser ontvangen,na contact zonder probleem een nieuwe set toegestuurd gekregen.

Top klantendienst

Zeer snelle service

Zeer snelle service en goederen waren netjes en stevig ingepakt dus kwamen ze onbeschadigt aan.

Gewoon zo verder doen.

De bestelling verliep prima maar met de verzending moet iets mislopen zijn (vertraging). Alles is in orde gekomen. Proficiat Grtjs

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire