Vlot bezorg

Jammer dat er zoveel verpakkingsmateriaal om mijn bestelling zat. Waarom niet gewoon een adresstwikker op het doosje ipv 4 plastic zakjes lucht en een enorme doos eromheen?

Komt afspraken na,prima bedrijf

Ok

Wszystko w porządku

snelle levering, alles ok

competitieve prijs en snel geleverd

Bestel regelmatig nooit problemen

goed en snel geleverd, goede prijs

goed en snel geleverd, goede prijs

Zij leveren altijd op tijd.

Ik heb een goede ervaringen met Winparts. Goede producten voor een goede prijs. En daarvoor geef ik ze vijf sterren.

Echt super geregeld allemaal

Super geregeld allemaal

Eerste en laatste bestelling bij Winparts

Als particulier een onderdeel besteld. Ondanks pasgarantie (op kenteken) bleek onderdeel niet in mijn auto te passen. Naar garage gebracht om te laten nakijken/uitlezen of er andere storing was, maar probleem bleek in het bestelde artikel te zitten. Winparts benaderd voor tegemoetkoming gemaakte uren en kosten garage, maar voordat je een echte medewerker spreekt of chat krijg je eerst een hele lijst automatische antwoorden waar je niets aan hebt. Pas na meerdere (foute) antwoorden heb je contact met een persoon i.p.v. met een computer. Tegemoetkoming was echter in geen geval mogelijk. Na veel aandringen wel mijn kortingscode van de eerste bestelling (10%) teruggekregen. Vervolgens onjuiste artikel geretourneerd en nieuw/ander en duurder artikel besteld, kon de kortingscode niet worden toegepast omdat het om een ruiling ging en dit ook via een kortingscode werkt. Na opnieuw een hele reeks automatische antwoorden een medewerker aan de lijn gekregen met de vraag hoe dit kon worden opgelost. Antwoord: hier heb ik geen verstand van, dus helaas; maak maar een keuze welke kortingscode je gebruikt, dan kan je de andere bewaren. Conclusie: - ruim 10% meer betaald dan wanneer ik direct het juiste artikel had gehad, nog los van extra uren en gemaakte garagekosten - 'deskundige helpdesk' volgens website is een computer met automatische en onjuiste antwoorden of een medewerker die aankomt met: 'daar heb ik geen verstand van' - pasgarantie is een loze belofte; artikel is bovendien niet aangepast na feedback en zou volgens website dus nog steeds op mijn auto passen - voor mij de eerste en de laatste bestelling bij Winparts

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Katastrofa

Pakket kwijt of niet verzonden Twee weken wachten en het pakket is nergens te vinden en

slecht

zou de volgende dag bezorgd worden maar bezorging was bijna een week later na 2 keer gebeld te hebben konden ze mij naar die 2 keer geen informatie geven waarom dit zo lang duurde en waar het was en wanneeer het zou komen

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

goede prijs en het product kwam netjes verpakt binnen. Top service Allen de post bezorger zijn hee erg slecht. het pakket van het post zoals gewoonlijk voor mijn deur wordt gegooid.

Zoals het hoort

Bestellen, betalen en een dag later je spullen krijgen die prima verpakt zijn. Zo zou het overal moeten zijn!

Goed product, snelle levering

Goedl

Gewoon Goed.

Webwinkel is duidelijk. Levering snel en netjes.

Snel en perfect een onderdeel besteld

Onderdeel paste en was voor een goede prijs

Duidelijke site en snelle levering

Afgebroken ruitenwisserblad gemakkelijk te vinden op de site dmv kenteken in te vullen. Juiste onderdeel en snel ontvangen. Super tevreden!

prima onderdelen

alleen het verzenden kan beter er staat op jullie site voor 20.00 besteld volgende dag geleverd dit komen jullie niet na

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Goede site

Ik zocht ruitenwissers, reuze makkelijk te vinden op de site en voor je gaat bestellen/betalen kan je nog een keer checken of je het juiste model hebt.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Nieuwe ruitenwissers nodig. Makkelijk besteld, voor een goede prijs en snel geleverd.

Tot nu toe goed!

Makkelijk bestellen en snel geleverd! Meerdere betaalopties is ook fijn. Heeft goede prijs en vaak korting.

Meer dan prima

Alleen maar positieve dingen te melden dus goede ervaringen met winparts

heel goed

Unpleasant

A bit of an unpleasant experience, because you brought me 2 cabin filters and not the air filter I ordered.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire