Prima geregeld
Levering was mooi op tijd en van goede kwaliteit.
Snelle levering.
Bedankt dat alles altijd snel en netjes geleverd worten als er perongeluk wat retoer gaat wort dat ook netjes geregeld mvg m.w Dank u
Ik had op tijd mijn spullen besteld zodat ik het op zijn hoogst 2 dagen later binnen zou hebben. Dit omdat ik een afspraak had met een monteur. Vervolgens kwam het nog een dag later waardoor ik vrij heb moeten nemen was echt een hele grote en dure domper voor mij. Het geleverde materiaal was gelukkig wel goed. Ik hoop dat dit een eenmalige fout is ....
Beste heer Kraaijeveld, Hartelijk dank voor het feit dat u de tijd genomen heeft uw review te plaatsen. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld. Wat vervelend om te lezen dat u vertraging heeft meegemaakt. Onze gemeende excuses hiervoor. Dit is uiteraard verre van ons streven en hopelijk een eenmalig probleem. Helaas schuilt er zich achter online bestellen een uitgebreid logistiek proces. Met afhankelijkheden van derden en drukke perioden is het daarom incidenteel ingewikkeld om de levertijd na te komen. Deze blijft dan ook helaas een indicatie. Mijn excuses hiervoor nogmaals. Uiteraard hopen we u in de toekomst weer beter te kunnen voorzien en te mogen verwelkomen als klant. Voor nu wens ik u een bijzonder prettige dag toe. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Eenvoudig te bestellen en geheel volgens de info geleverd.
Producten die ik heb gekocht voldeden allen aan mijn verwachtingen, speciaal ben ik onder de indruk van de toetsing of het bestelde product geschikt is voor het voertuig! En daaraan gekoppeld de mogelijkheid dit te corrigeren als door mij een fout gemaakt werd. Ook de retour procedure werkt prima.
Zeer snelle levering en goede prijzen
Goede service. Ga zo door!!!
Heb iets besteld dat snel geleverd werd en had ook nog veel keus om iets anders te bedenken.
Snelle levering en retourafhandeling. Uitstekende service.
Eenvoudig juiste product gevonden op basis van kenteken.
Ik heb al vele malen besteld en altijd alles naar tevredenheid binnengekregen doe zo voort
Motorkap besteld, snel verzonden en goed verpakt, onbeschadigd aangekomen. Past perfect op de auto.
Uitstekend bedrijf wat snel bereikbaar is en de juiste onderdelen snel leverd, zeer goede klantenservice wat altijd de juiste oplossing heeft
Derde remlicht besteld, dat onderdeel paste niet. Overleg gehad wat te doen. Retour gestuurd. Uitstekend afgehandeld.
Gewoon goed.
Snelle levering en er wordt zelfs gecheckt of, hetgeen je besteld, geschikt is voor jouw auto.
Ruim assortiment aan auto onderdelen die op kenteken zijn gesorteerd. Duidelijk uitgelegd of onderdelen geschikt zijn voor jouw auto.
Had een bestelling geplaatst in de avond. En had de volgende dag begin van de middag al binnen !
Niet telefonisch te bereiken
Beste heer Kuppens, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft met de bereikbaarheid van onze klantenservice. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze gemeende excuses hiervoor. Soms kan het voorkomen dat er een korte wachtrij staat in de lijn voor telefonie. U kunt ons te allen tijde bereiken per Whatsapp en chat. Ook per mail kunt u contact zoeken. Ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad met mijn collega. Ik hoop ten zeerste dat uw probleem verholpen is. Uiteraard hopen we u in de toekomst beter te kunnen voorzien. Ik wil u voor nu een bijzonder fijne dag wensen. Met vriendelijke groet, Martijn.
Helaas kwam de complete spiegel de eerste keer gebroken binnen. Deze is teruggegaan en er werd netjes een tegoedbon geregeld. Opnieuw dezelfde spiegel besteld. Helaas wederom stuk op dezelfde manier. De verpakking was niet beschadigd. Het ging om de "Buitenspiegel rechts 3799818 Hagus". Hopelijk gaat het de derde keer wel goed? Top op heden had ik wel goede ervaringen met Winparts!
Beste Nils, Hartelijk dank voor uw review. Wat bijzonder vervelend om te lezen dat u de door u bestelde spiegel tweemaal kapot geleverd heeft gekregen. Dit is uiteraard verre van de bedoeling en ons streven. Een welgemeend excuus lijkt me op zijn plaats. In principe zie ik dit fenomeen gelukkig nooit voorkomen. Ik ga er dan ook ten zeerste vanuit dat er voor de derde keer scheepsrecht zal gelden. Ik stuur u nog even een persoonlijke mail om te kijken wat ik voor u kan betekenen. Voor nu wens ik u een hele prettige dag toe. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Automat voor alleen bestuurder gekocht, want hele set niet nodig. Besteld. Volgende dag geleverd. Helemaal goed!
Goede producten en nette prijs
De toegezegde levertijd van volgende dag leek niet gehaald te worden, maar werd uiteindelijk wel gerealiseerd. Goed resultaat
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire