Kwaliteit van spullen en levertijd

De ruitenwissers en accu waren prima, maar mijn automat is na 1 autorit al kapot. Er zat een versteviging op de mat, maar die liet halverwege de rit los, levensgevaarlijk.

Netjes verpakt

Ik bestel de volgende keer weer bij winparts

goeie service snelle levering

grote keus uit vele onderdelen alleen jammer dan mijn specifieke onderdeel nou net niet paste op mijn (per kenteken geselecteerde auto). snelle ruil was geen probleem.

Top , snelle levering en paste goed

Toppers

Makkelijk besteld, snel bezorgd en open voor suggesties.

Prima service. Had onderdelen nodig voor een wat zeldzame auto, na een tip van een eigenaar met zo'n zelfde voertuig besteld, ook al zou deze niet overeenkomen. Onderdeel paste perfect en Winparts heeft zijn database op dit punt aangepast.

De bestelling en het verzenden verliepen vlekkeloos

Na dat mijn bestelling geplaatst was verliep alles keurig.

Middelmatig

Ik weet het niet

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Geen goed ervaaring

Op de site staat als voorrraadig nu bestellen morgeninhuis. En op andere art. Nu bestellen binnen 2 dagen thuis. Nou dat is echt een verkooppraatje. Dat kunnen zij niet waar maken.emde eerst tweedagen gewacht de tweede 4 dagen gewacht. Staat er bij in behandeling. Haha

Online bestellen is top. Duidelijk overzicht hoe je moet bestellen. Heel simpel. Goede alternatieven en prijzen. Keuze genoeg. Levering altijd op tijd.

Alles gemakkelijk te bestellen

Alles wordt duidelijk beschreven en is daarom gemakkelijk te bestellen

TOP!!!!!

Gewoon simpel om te bestellen en goed en snel geleverd, geen rare poespas.....gewoon heel goed en goedkoop.

Goede en snelle ervaring

Goede en behulpzame klantenservice, betaalbare onderdelen, passen prima. Snelle levering.

Ben heel tevreden met jullie

Uitstekende webshop!

Veel keus, scherp geprijsd, snelle levering, makkelijk de juiste producten te vinden zodat je niet het verkeerde koopt. Prima allemaal!

snelle levering, goed product.

Gasveer voor achterklep snel geleverd, goed verpakt en werkt naar behoren.

Goede producten op duidelijke website

De website is duidelijk, het bestelproces is helder en de levering ging prima. Ook de communicatie in het leveringproces verliep helder

Goed product, redelijke prijs. Correcte levering

Goed product, redelijke prijs. Correcte levering

Duidelijke webshop

Duidelijke webshop, veel keuze aan materialen

Snelle, correcte levering.

Snel geleverd na eenvoudig op site vinden van gewenste artikel.

Incomplete levering en geen antwoord op vragen

Ik heb meerdere mails gestuurd met de vraag m.b.t. incomplete levering maar krijg geen antwoord.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Super !!

Ruitenwisserbladen besteld. Werd via e-mail gevraagd naar bouwjaar auto en het bleek dat ik de verkeerde had besteld. Mijn bestelling werd veranderd en heb de juiste bladen ontvangen. Passen perfect dankzij het meedenken van uw personeel. Mijn dank hiervoor.

Nog steeds niets ontvangen

4 Jan 2025 bestelling geplaatst Zou 7 jan geleverd worden. Nog niets ontvangen. Gebeld met bedrijf ligt bij post .nl Maar deze geven aan nog niets gekregen te hebben was wel aangemeld Moest maar nog even wachten winparts kon niets voor mijn doen Maar over 1 week terug bellen Eisen ze van winparts . Bedrijf had ook mijn netjes terug kunnen bellen. Liet je zien dat je de klant hoog heb staan

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire