Snel bezorgd

Top bestelling remklauw was snel geleverd,en past perfect...!

Top bedrijf

Snel geleverd goed product

Prima Alles precies zoals je verwacht.

Duidelijk en snel geleverd

Helaas niet het juiste artikel maar wel behulpzaam voor een nieuwe bestelling

Fijn om te weten welke maat ruitenwissers je nodig hebt

Handig om aan de hand van je kenteken onderdelen te zoeken. Snelle levering.

dakdragers waren al gebruikt

Geleverde dakdragers waren al gebruikt. Kon wel ingeruild worden, maar zo kort voor de vakantie was dat geen optie meer

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

leverings termijn niet behaald en verkeerde producten

Ik had in september een siegelkap besteld, ik bestelde de versie zonder knipperlicht uitsparing maar kreeg de versie met uitsparing. Destijds dacht ik dat de fout bij mij zat. In december weer een bestelling gedaan alle producten volgens site op voorraad. Blijkt dat in de afleveringsmail niet alles voorradig is. levering zou 28 december zijn. Op 2 januari een mail dat pakket 3 januari geleverd zou worden, op 3 januari een mail van vervoerder dat er niet geleverd wordt inverband met een manco. Op 6 januari uiteindelijk toch geleverd. Blijkt dat nu wel de goede spiegelkap er in zit terwijl ik het zelfde product als in september heb besteld. Na contact met Winparts wilden ze er niets mee doen, hoewel er dus in september een verkeerd product geleverd is. Winparts was 30 euro goedkoper op een bestelling van 280 euro, maar dus ook 30 euro meer gezeur!!! Winparts leverd dus verkeerde materialen en leverd niet zo als aangegeven!!!

Winnares doet wat beloofd is

Ondanks een latere levering is dat mooi opgelost

Goed en snel geleverd...

Hier heb ik al vaker onderdelen voor mijn auto gekocht.

alles volgens afspraak

product nog niet kunnen verwerken. als gepland project alvast onderdelen gekocht.

Winparts is ok

Ik bestel hier vaak de auto materialen. De prijs is goed. De kwaliteit is goed De leveringen op tijd. Bij twijfel verifieert Winparts bv of de accu bij de auto hoort. Hier hou ik een goed gevoel aan over.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Kan alles beter wat betreft verzenden.

Beloven volgende dag of tweede dag op mijn adres, is ge woon een shit reklame . Veel te vaak duurt het meerdere dagen dan de tweede dag voordat het arriveerde .

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Netjes en snel geholpen

Goed dat je op kentekencheck het juiste kan bestellen. In mijn geval een accu voor een auto uit 1998. De accu werd keurig en netjes de volgende dag bezorgd. En dat op de drukke dagen.

goede en tijdige bezorging

bestelling op tijd bezorgd telefonisch goed gesprek

zeer snel geleverd

Duidelijke website, goede prijzen

Goede info, betaalbaar

Super snelle en uiterst goede levering

Mooi en stevig verpakt Gewoon een top levering

Top!!

Perfect : van website t/m levering

Snelle levering, prijzen zijn redelijk.

Had een lambdasonde gekocht voor mijn Ford Fiesta mk5 (Facet), merkt meteen het verschil, auto loopt een stuk rustiger.

Volgens afspraak geleverd

Loopt gesmeerd. Snelle service.

Een van de weinige online bedrijven waarbij alles lekker loopt. Bestellingen zijn snel; binnen 24 uur, netjes verpakt, producten zijn goed.

Misleidend producten niet op voorraad terwijl volgens de site dit wel zo staat

Vaker besteld zonder problemen, helaas nu voor de laatste keer kan ik dit niet zeggen. Op het moment dat het product geleverd zou worden dit toch niet op voorraad. Hier wordt je dan over gemaild en moet je zelf contact maken wat bijna niet te doen is overigens waardoor er een extra dag overheen gaat. Vervolgens zou een alternatief komen en ook deze weer op de dag van levering niet op voorraad blijkt te zijn. Op de dag van levering bleek de doos gescheurd omdat deze te zwak was voor het gewicht wat er in zat ook dit weer doorgegeven. Er zou nog contact zijn niks meer gehoord en na enkele dagen kwam deze met de post binnen. Al met al zeer slechte ervaringen en tijdens de contacten nog geen eens excuses voor het ongemak.......

Top bedrijf!!een echt aanrader.

Mooie website waar je makkelijk je producten kunt vinden. Goede service en snelle levering. Nette prijs

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire