snelle levering.

Super.

Altijd goed

Me halve vw polo uit 2002 gereviseerd met de parts van winparts van relais tot de katalysator en het is altijd top !

Makkelijk via kenteken je accessoires bestellen.

Snelle levering tegen goede prijs

Bosch ruitenwissers besteld, de prijs was concurrerend, en de levering op tijd.

Ruim voldoende

Vasthouden en blijven verbeteren van de kwaliteit voor de klant.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Scherpe prijzen,snelle levering

Nvt

zeer slecht

Besteld en betalen met Klarna achteraf. Tot twee keer geweigerd omdat betaling niet was gelukt. Met klantenservice en met Klarna gebeld, Klarna geen betalingsopdracht gekregen. Nogmaals gebeld me klantenservice, kon weinig voor me betekenen. Weer mail gestuurd, correspondentie loopt nog. Met vriendelijke groet, H.de.Laat

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Goede levering.

snel geleverd en goede website

snel geleverd, en controle over de bestelde goederen of ze wel passen op het voertuig, en goedewebsite

Zeer goede service

Product in eerste instantie niet geleverd en betrof fout door bezorgdienst. Keurig opgelost en zonder uitleg een nieuwe toegezonden gekregen

Zeer snel en goedkoop geholpen

Ik heb onderdelen besteld voor mijn bmw en deze zijn heel snel toegekomen, ook zeer goedkoop in prijs!

Winparts goed

Winparts oké vervoerder minimaal

Snelle en correcte levering.

Snelle correcte levering. De handleiding niet volledig aan bij het product: de ontkoppeling/het laten zakken met de voet is niet beschreven.

Good buying experience and fast delivery!

Very satisfied, ordered product delivered in time.

Veel te lange levertijd

Heb een set raamschermen besteld. Van deze bestelling wordt de bezorgtijd, zogenaamd door een fout in het magazijn, u al voor de tweede keer verlengd. Ik zou nu dan 9 weken hebben gewacht op een bestelling. Ik heb de bestelling geannuleerd en van het geld morgen ze een doos gebak gaan halen voor die goed oplettende mannen en vrouwen in het magazijn.

Zeeer slechte communicatie,

Communicatie is zeer slecht, was erg goed. Reageren niet via de app ,telefonisch niet bereikbaar. Enz Nu weer een mail dat ik niet betaald heb,? Hoe dan.

Communicatie bezorging pakket kan beter, voor de rest alleen maar lof.

Eerste keer dat ik bij Winparts.nl heb besteld. De communicatie vond ik erg rommelig, levering werd een paar keer uitgesteld (ik moet er eerlijkheidshalve bij zeggen dat ik de bestelling vlak voor oud en nieuw had geplaatst (30 december) en dat er die week dus ook net veel sneeuw viel) daardoor werd de oorspronkelijke dag van bezorging een paar keer uitgesteld en vervolgens hoorde ik een tijdje niets over een eventuele levering (welke dag/datum). Uiteindelijk (precies een week na bestelling) goed afgeleverd. Maar voor de rest alleen maar positief en een vriendelijke bezorger.

Snel, betrouwbaar, altijd snelle levering

Vaak onderdelen besteld, altijd snel geleverd. Een keer onderdeel geruild, kon zonder probleen. Ik blijf bij winparts.

vandaag besteld morgen in huis !

kenteken invullen,product invullen,en geregeld, erg makkelijk !

Slecht

Zeer slecht

Goede kwaliteit materialen en netjes en snel geleverd

Uitstekend bedrijf

Zoals gewoonlijk prima

Gewoon Nederlands met een goede service.

Toppie

Nieuwe matten besteld voor de Chevvie. Super snel en netjes geleverd.

Uitstekende service

Snelle service en de onderdelen passen altijd

Genoeg keuzes, altijd snel geleverd.

Zonder Winparts is er minder online keus.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire