Tevreden

Makkelijk bestellen, kenteken opgeven en het juiste onderdeel wordt gepresenteerd. De volgende dag geleverd, top. Ik ben tevreden.

Perfect!

Het onderdeel voldoet aan mijn verwachting.

Altijd de juiste onderdelen en niet te duur

zeer tevreden

meerdere onderdelen besteld, en zeer tevreden met de levertijd en kwaliteit!

heel goed

de bestelling werd erg snel bezorgd.

Prima service.

Bij de levering bleek een van de bestelde onderdelen niet in orde. Contact opgenomen met Winparts en onderdeel werd retour genomen en omgeruild. Hoefde alleen maar het betreffende onderdeel gratis retour te sturen.

Tevreden

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Goed service, snel en bezorging

Kan per auto alle delen controleren en bestellen. En een accu die los wordt aangeleverd en ook met de juiste bezorger i.p.v. Met post nl wat altijd fout gaat. En op zaterdag met een bakwagen netjes afgeleverd op tijd volgens de mail en link. Geweldig.

onderdelen zijn goed, levering traag

Wordt soms gebruikt om onderdelen te bestellen assortiment en prijs zijn goed. Helaas alleen verzending met PostNL dat betekent dat het niet duidelijk is wanneer de onderdelen aankomen, soms 3 dagen later pas en dat de onderdelen onbeheerd voor de voordeur worden achtergelaten. Dit maakt voor ons dat we hier maar heel weinig bestellen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Snelle levering , zelf nog geen tijd voor het monteren van het onderdeel op de auto.

Teleurstellend

De lokker mbt 10 procent korting was een koude douche.ik kwam niet in aanmerking omdat ik 80 jaar geleden me had aangemeld voor nieuwsbrief. Stop met dat soort nep acties.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Precies wat ik nodig had

Even was het wennen, dat er wat mis ging bij Winparts op site.Het is uiteindelijk goed gekomen, de levering ging snel en correct. Het doel een paar rubber matten voor de winter sneeuw,modder je kent het wel. De matten passen perfect.

Gewoon goed

Ruitenwisser voor achter ruit besteld, makkelijk kiezen en altijd snel geleverd!

Goede service en snelle bezorging

Toen ik niet zeker wist of ik de juiste Lambda bestelde heeft Winparts mij geholpen om de juiste te kiezen, die veel goedkoper is dan het origineel.

Goede onderdelen voor een mooie prijs.Verzending is ook goed.

Helaas bleek een onderdeel niet te passen. Zonder enig probleem kon het geretourneerd worden en werd het bedrag direct teruggestort.

Goede prijs snelle levering

Super snel geleverd

De bestelling is super snel geleverd en de bestelde onderdelen zijn van goed kwaliteit. Betrouwbare leverancier!

Prima ervaring, uitstekende service en afhandeling.

Zie bovenstaande

Interieurfilter insignia snel in huis

Alleen ik heb mail gestuurd om iets terug te sturen en dan hoor ik niets ,dat is niet Handig dus bij deze laat iets horen hoe ik dit kan doen ?

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Snel en correct geleverd

Keurig verpakt en snel geleverd

Snel en correct geleverd

Wanneer ik iets bestel is het snel geleverd, zeer blij mee

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire