Bestelling werd heel snel geleverd, en de prijs was heel redelijk. Bedankt!
Als je een advies geeft zorg dan dat het klopt
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend dat u op kenteken had besteld en dat de onderdelen toch niet pasten. Onze excuses hiervoor. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken en de maten of het origineelnummer te vergelijken. Overigens bieden we de optie om op kenteken bestelde onderdelen te retourneren via ons terug te sturen: https://winparts.returnless.com/nl We hopen hiermee voldoende informatie te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Anita
Onderdelen snel en netjes geleverd
tot heden gaat het perfect
S,avond besteld volgende dag al in huis. En betaalbare producten tot de volgende keer. Thanks
Ruitenwissers passen perfect. Wissen perfect. Betere als de originele.
Goede kwaliteit en snelle levering.
Staan altijd voor je klaar
Best prima, jammer dat ik reeds gemonteerde onderdelen kreeg, hiervan melding gemaakt maar niets meer over vernomen. Het tweede onderdeel was blijkbaar aangepast door winparts omdat ik twee kentekens had ingegeven wat ook de bedoeling was. Helaas nu de verkeerde ontvangen.
Beste meneer Peters, Hartelijk dank voor uw bericht. Heel vervelend dat u artikelen hebt gekregen die al gemonteerd waren geweest. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb uw order bekeken. Uw order was niet aangepast. Dit doen wij sowieso niet zonder akkoord van de klant. Wat er wel verkeerd is gegaan, kan ik helaas niet goed achterhalen. We nemen nog even via een persoonlijke e-mail contact met u op om te kijken wat we kunnen betekenen wat betreft het onderdeel dat gebruikt was geleverd. Met vriendelijke groet, Anita
Prima site
Ondanks dat het artikel niet op voorraad bleek te zijn werd ik goed op de hoogte gehouden over de levertijd
Het zoeken naar de juiste spullen voor je auto wordt hier wel heel makelijk gemaakt, Je kenteken invoeren en het bijpassende product in je mandje. Binnen no time thuis afgeleverd.TOP!
Snelle levering en goed verpakt
Goodish
Mijn ervaring is dat jullie de retour goed hebben geregeld
Super, zeer ruim assortiment, snel verzonden
Voldoet aan alles.
Pakket goed ontvangen
Vaker gekocht snelle levering via kenteken zoeken direct de goede materialen.
Ik heb niets ontvangen
Beste meneer Heemskerk, Hartelijk dank voor uw bericht. Heel vervelend dat u uw pakket niet hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb uw meest recente order gevonden en zie dat deze tweemaal is verzonden vanuit ons magazijn. Aangezien u helemaal niets hebt ontvangen, neem ik even via een persoonlijke e-mail contact met u op om het probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Anita
Alles goed verlopen. Telefonisch goed geholpen
Fijne ervaring
Na weken van heen en weer mailen en invullen van een garantie formulier, wat al geen pretje is bij WP.. verzinnen ze dit!!! Goedemiddag, Bedankt voor uw bericht. Heeft u ook een meting van de krukassensor waarin wij kunnen zien dat de sensor defect is? Graag ontvangen wij hier een foto van. Pascal, Ik ben helemaal klaar met deze onzin! jullie stellen steeds nieuwe eisen om onder de garantie uit te komen. Natuurlijk heb ik geen uitdraai of een meting! ik heb een defecte sensor die ik terug wil sturen zodat ik gewoon netjes mijn geld terug krijg. (meet hem dan zelf door) Ik ben al onnodig op kosten gejaagd door jullie DEFECTE SENSOR , mijn auto moest hiervoor naar de garage ! Wanneer kan ik de sensor terug sturen en mijn geld terug verwachten? Martin
Snel en goed geleverd
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire