Heldere site

Ik vind het fantastisch dat je het nummer bord van jouw auto invoerde zodat je altijd de onderdelen kunt vinden die voor jouw auto bestemd zijn. En de levering is tot nu toe altijd op tijd binnen gekomen.

Service !

Foute bestselling gecorigeerd door Winparts , Top. !

Door mij verkeerde artikel besteld, door winparts gecorrigeerd. Prima meegedacht.

Producten besteld

Top service, bestel hier regelmatig. Komt wel is voor dat er transport schade plaatsvindt. Op Een product dat word netjes en soepel geregeld. Ga zo door

Pro actief, snel en deskundig.

Bestelling bleek niet te kloppen. Winparts reageerde actief naar mij toe zodat de zending toch nog dezelfde dag kon worden verzonden.

Kwaliteit van begin tot eind

Alles is top. Vanaf bestellen op website tot de levering van de ruitenwissers. Supersnel en perfecte info over voortgang. En kwaliteitsproduct.

3x scheepsrecht

Na 2x niet te hebben gekregen wat ik had besteld, is het uiteindelijk goed gekomen. Blij met de bestelde artikelen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Teleurgesteld!

Via website per telefoon en over gebeld toch een ander merk gekregen van mijn bestelling Merk Bochs gevraagd onbekend merk gestuurd Gr Marcel Vreeswijk

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Alles netjes en snel geleverd,top

Snelle levering van de juiste producten

Goed ga zo door

Snelle en correcte levering

Zeer snelle levering. Consistent ik krijg wat ik bestel.

Zeer snelle levering. Consistent ik krijg wat ik bestel. Ruime voorraad met een goed prijskaartje.

Onderdelen zeer goed te vinden.

Website is makkelijk en overzichtelijk.

Mooi product en een snelle levering.

Snel geleverd, helaas zelf het verkeerde besteld.

Alles is overzichtig gesorteerd

Altijd de juiste onderdelen

Duurt te lang

Is niet zo snel als ik gehoopt had

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5, 6

Betrouwbaar leverancier

Ook als je verkeerde onderdelen heb besteld kan je het terugsturen en doet winparts niet moeilijk. Zo klantvriendelijk!

Zeer positief

Maken waar wat men aanbied

gewoon goed

snel geleverd top

top producten

snelle verzending en duidelijk producten zoeken op kenteken

top

nogmaals top.

Snelle levering, goede service

Het artikel werd snel geleverd. Toen het bij de levering kapot bleek te zijn, werd ook het retourneren en opnieuw toezenden snel afgehandeld. Klasse!

op tijd geleverd

keurige levering

Topkwaliteit en goede service

Mijn vragen over de koplampen van een Toyota Aygo werden snel en vakkundig beantwoord. Product voldeed volledig aan de verwachtingen, pasvorm was prima. Goede prijs - kwaliteit verhouding!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire