Het bedrijf die mee kijkt met de bestelling of je wel het juiste onderdeel besteld,
Zes bougies besteld maar kreeg er vijf. Gebeld. Aardige medewerkster, kreeg excuses aaangeboden. Ik gaf nog aan dat een fout menselijk is maar dat het er om ging hoe het vlot opgelost zou worden. De bougie zou snel opgestuurd worden. Na een week nog niets gekregen dus wéér gebeld. Weer een aardige medewerker aan de lijn. Weer excuses. Gevraagd of de bougie naar een ander adres gestuurd kon worden. Dat kon. Adres werd zelfs extra geverifieerd. Bougie binnen paar dagen binnen maar wel op het verkeerde adres!
Beste heer de Leeuw, Hartelijk dank voor het feit dat u de tijd heeft genomen deze review te schrijven. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld. Wat vervelend om bovenstaande casus te lezen. Ik zie dat de adreswijziging inderdaad administratief niet goed verwerkt is. Onze gemeende excuses hiervoor. Bovendien voor het leveren van een incomplete bestelling uiteraard. Ik zal u een mail sturen om uw casus verder te bespreken. Deze is afkomstig van [email protected]. We kijken graag met u verder, indien gewenst. Natuurlijkerwijs hopen we u in de toekomst beter te kunnen voorzien en terug te mogen verwelkomen als klant. We nemen uw feedback mee naar de desbetreffende afdeling. Voor nu wil ik u een bijzonder fijne tweede Pinksterdag wensen. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Bestelling geplaatst,juiste niet op voorraad , alternatief aanbod. Perfect geregeld allemaal. Ook nog binnen een dag in huis
Makkelijk bestellen m.b.v. je kenteken levering binnen enkele dagen
Het is eenvoudig bestellen met goede producten en de levering is snel.
Snelle levering van onderdelen top
Het bestellen van een ruitenwisser was geen probleem. De dag na bestellen ontving ik de juiste wisser. Heel goede behandeling van Winparts. Bedankt!
Vlotte behandeling
Tot nu toe altijd positieve ervaring met Winparts. Bij telefonisch kontakt werd ik adequaat geholpen. Ik heb veel ervaring met Bosch wisserbladen , heb alleen de indruk dat ze de laatste tijd minder van kwaliteit zijn. Ondanks regelmatig reinigen van de voorruit en geen gebruikmaking van een coating gaan de wissers al na 6 mnd geluid produceren.
Goede uitleg op de site snelle bezorging en goede prijs
al diverse keren wat besteld bij winparts ,elke keer vlekkeloos. en mocht er een vraag zijn heb je snel antwoord.
Het fijne van winparts is dat de bestelling gecontroleerd wordt op auto type zonder dat je hiervoor extra moet betalen
Goede kwaliteit materiaal en snel geleverd.
Altijd tevreden: de ruitenwissers passen altijd perfect. Dit keer ook een accu besteld – keurig bezorgd. Erg tevreden met jullie service!
Goede pas vorm snelle levering
n.v.t
Ik bestel regelmatig wat bij Winparts. Goede producten. (5 sterren) De laatste bestelling heb ik op mijn werk laten bezorgen, om er voor te zorgen dat er iemand aanwezig was. Aangegeven dat het op maandag bezorgd moest worden, maar bezorgen het toch op zaterdag. (2 sterren) Laten het product in een brievenbus achter. Gelukkig lag het er maandag nog!
Beste heer Karsdorp, Hartelijk dank voor het feit dat u de tijd genomen heeft bovenstaande review te schrijven. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld. Wat vervelend om te lezen dat u de bestelling niet op de door u gekozen dag heeft ontvangen en dat deze bovendien in de brievenbus wordt neergelegd door de vervoerder. Onze welgemeende excuses hiervoor. Erg fijn dat u laat weten dat u tevreden bent met de ontvangen producten. We nemen uw feedback mee naar de desbetreffende afdelingen. Natuurlijkerwijs hopen we u in de toekomst beter te kunnen voorzien en u wederom te mogen verwelkomen als klant. Voor nu wil ik u een bijzonder prettige tweede Pinksterdag wensen. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Ruitenwissers besteld. Precies passend.
De accu werd een dag na de bestelling al geleverd. Prima kwaliteit en accurate service.
Onderdelen een stuk voordeliger dan vergelijkbare leveranciers.
Ik heb een accu besteld deze zou na twee dagen geleverd worden. In de status staat inderdaad verzonden maar op de track en trace staat niets dus dat betekent zeker een een week levertijd erg jammer. Slechte service.
Beste heer Landkroon, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u bovenstaande heeft ervaren. Uiteraard is dit verre van de bedoeling en onze gemeende excuses lijken hiervoor op hun plaats. Ik zie dat uw order momenteel nog vasthangt bij de bezorgdienst. Wij hebben deze op 05-06-25 overgedragen aan de vervoerder, zodat deze de volgende dag bezorgd kon worden. Helaas lijkt de vervoerder niet aan toegekomen te zijn en wordt de bestelling, vanwege het Pinksterweekend later geleverd. Onze gemeende excuses hiervoor nogmaals. Ik zal u een mail sturen vanuit [email protected] om uw casus verder te bespreken, indien gewenst. We nemen uw feedback mee voor ons verbeterproces. Natuurlijkerwijs hopen we u in de toekomst beter te kunnen voorzien. Voor nu wil ik u een bijzonder prettige tweede Pinksterdag wensen. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Behulpzaam
snel, correct, responsief
Snelle levering, goede prijs en goed product
Snelle afhandeling van een retour zending
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire