Zoals tot nu toe altijd de goede spullen ontvangen voor een m.i. goede prijs
Bestellen ging heel makkelijk en de levering was snel, ondanks de feestdagen. Product goed en betaalbaar dus ik ben heel tevreden!
Heb meer dan 1 week op mijn accu moeten wachten. Zou 31-12 bezorgt worden, werd 6-1. Verder een zeer onvriendelijke klantenservice. Werd gek van de vragen in de chat.
Beste Edwin, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling vertraagd is geraakt. Onze excuses daarvoor. Helaas kan vertraging altijd voorkomen. Voor de verzending van accu's gelden andere regels, omdat er gevaarlijke stoffen bij gemoeid zijn. Deze kunnen alleen door specialistische vervoerders worden getransporteerd. Jammer genoeg was het niet mogelijk om de accu te leveren op oudjaarsdag en is dit pas op 6 januari gelukt, dit komt door de grote drukte die er was rondom de feestdagen. Wanneer je contact met ons opneemt via de chat, kan de chatbot je in veruit de meeste gevallen helpen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen stelt de bot je wat vragen, wanneer je hier duidelijk een kort antwoord op geeft werkt dit het beste. Mocht je er met de chatbot niet uitkomen, dan kun je altijd vragen om een medewerker. Je wordt dan doorverbonden met een collega. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd nog even contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Tim
Ik had een nieuwe buitenspiegelglas besteld en ik bestelde de verkeerde. Het systeem corrigeerde mijn fout direct met past niet voor je auto, je moet deze hebben met pasgarantie. Volgende werkdag in huis. Geweldig dus.
Super service en snelle levering
Nog niet gemonteerd, maar was iig snel geleverd.
Was vergeten om de gegalvaniseerde remstofkappen aan te vinken ipv de gewone versie. Gewoon geretourneerd en weer snel de juiste geleverd.
Goede zaak
Makkelijk die website
Kofferbakmat zoals beschreven en netjes verzonden.
Gemakkelijk bestellen, bijvoorbeeld met een kentekencheck, uit een groot assortiment en supersnelle levering.
Zoals altijd een prima website die moeiteloos de juiste artikelen laat selecteren en afhandelen.
Duidelijke website en snelle aflevering zoals beloofd
Het onderdeel werkte niet helemaal goed , De achterklep viel niet in het nieuwe slot nadat ik de veer overhad gezet vanuit het oude slot, werkte alles wel naar behoren mijn advies zet in jullie slot een zwaardere veer
Beste Stam, Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat het product niet was wat u ervan gehoopt had. Wanneer een product niet voldoet aan uw verwachtingen, kunt u deze het beste retourneren via ons retourportaal: https://winparts.returnless.com/nl. Vervolgens kunt u contact met ons opnemen en zullen we meekijken of we een product kunnen vinden die beter aan de eisen voldoet. We zijn we blij om te horen dat het overplaatsen van de oude veer het probleem opgelost heeft. Met vriendelijke groet, Zoë
Snelle levering en altijd goed bij Winparts
Onderdelen besteld snel geleverd tegen een nette prijs. Bestel graag weer bij winparts.
Ik krijg op me air mail dat ik op post moet op halen maar de code van post doen het niet maar ik heb me adres gegeven niet de post
Beste Mohamed, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat het pakket bij een PostNL punt geleverd is in plaats van het door u ingevulde adres. Helaas kan het voorkomen dat het door omstandigheden niet gelukt is om het pakket bij u thuis te bezorgen. PostNL maakt dan soms zelf de keuze om het pakket te leveren bij een pakketpunt. Aangezien u aangeeft dat de code die u gekregen heeft niet werkt, raad ik u aan om contact op te nemen met PostNL. Zij kunnen u de juiste code geven. Mocht u er met hen niet uitkomen, kunnen wij uiteraard kijken wat wij verder hierin kunnen betekenen via onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Zoë
Ik bestelde 3 flessen velgenreiniger, de groene van superkwaliteit, tegen een uiterst scherpe prijs. De levering ging vlot, binnen 2 dagen was het pakket al binnen !
Fast and reliable, only issue is that I asked to cancel an order while.it has still on processing but it has not cancelled and ended up being sent to me making the return process longer.
geen
Producten makkelijk te vinden op kenteken en snelle levering!
Tevreden met mijn aankoop. Stap voor stap werd ik meegenomen in de stand van zaken m.b.t. mijn aankoop. Dat is fijn!
Klantenservice bood geen oplossing
Goedemorgen, Bedankt voor uw feedback. Ik zie dat de verwachte leverdatum van uw pakket op het moment van bestellen op 30 december zou zijn. Via de Track&Trace kan ik zien dat het pakket op 30 december bij u is aangeboden, maar dat u niet thuis was volgens de vervoerder. De vervoerder heeft een niet-thuis kaart door uw brievenbus gedaan, hiermee kunt u zelf een nieuwe afspraak inplannen wanneer het u uitkomt. We hopen dat uw uw bestelling spoedig in ontvangst kunt nemen! Met vriendelijke groet, Thirsa
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire