Top Service Mee denkt aan oplossingen.

Goede prijs kwaliteit, goede service en denkt mee aan oplossingen. snelle levering en houdt zicht aan de gemaakte afspraken. Geeft een pasgarantie zo niet mag ie retour. Er bestaat de mogelijkheid voor een te goed bon of geld terug. Voor mij is dit perfect geregeld. ik zou zeggen ga zo door. Ricardo Martodimedjo

Snelle levering!

Onderdeel besteld, volgende dag al in huis. Tevreden.

Goed product , snelle levering .

De aangegeven levertijden worden ruim overschreden

Ik kocht vooral bij jullie om de snelle levering Hierin herhaaldelijk teleurgesteld. Kan voordeliger bij autodock bestellen

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Bestellen en levering

Prima materiaal

Gewoon hellemaal goed

Snel geleverd passen perfect en scherpe prijzen.

Snelke levering

De juiste onderdelen, en heel snel geleverd

Snel

Tevreden

Snel en goed

Onderdelen zoeken op kenteken werkt goed Ook goede prijzen Snel geleverd

Prima servicebeurt

Snelle en correcte afhandeling

Erg fijne winkel. Kom tijd graag terug.

Super goed.

Juiste onderdelen voor een goede prijs. De volgende dag in huis.

Snelle levering en scherp geprijsd

Weer een correcte levering. De volgende dag.

Super service!

Wieldoppen besteld, perfect en snel geleverd!

Moest twee nieuwe koplampen hebben de meeste ..zoals het bedrijf waar ik meestal onderdelen voor mijn auto koopt ,hadden een linker of een rechter maar geen set ...alleen winparts had een set tegen een heel schappelijke prijs .

Het juiste product tegen een goede prijs supersnel geleverd.

Het juiste product tegen een goede prijs supersnel geleverd.

Goed geholpen *****

Mijn bestelling liep even niet helemaal lekker. Kan altijd gebeuren. Winparts nam even de tijd om het uit te zoeken en hebben toen netjes nageleverd. Als ik weer wat nodig heb bestel ik vol vertrouwen weer bij Winparts.

Prima.

Doen wat wordt beloofd. Ga zo door.

Super snel geleverd

Levering ? Supersnel, eventueel Retour ook super snel afgehandeld, en terugbetaling binnen 4 dagen Top !!

Vlot, kwaliteit en een goede prijs.

Vlot, kwaliteit en een goede prijs.

juiste artikel voor een goede prijs

snel

snelle levering deze tijd zeer belangrijk

Slecht bereikbaar

Eerst gebeld na 10 minuten niemand weten te bereiken. Daarna via whatsapp ze proberen binnen 30 minuten. Dat werd dus 48 uur! En waarom bel ik. Ik krijg 2 verschillende schokdempers gekregen! Ook 1 komt uit Spanje en de andere uit Japan! Ook hier zit ALTIJD kwaliteit verschil in! De Orderpicker moet hier extra aan opletten! Ik heb nu 1 extra bestaat en wacht welke schokdemper ik krijg dan kan ik die andere terug schuren. Een hoop gedoe voor dat je uit eindelijk zelf om oplossen. JAMMER

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Perfect goed spul en netjes bezorgt

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire