Klantenservice bood geen oplossing
Goedemorgen, Bedankt voor uw feedback. Ik zie dat de verwachte leverdatum van uw pakket op het moment van bestellen op 30 december zou zijn. Via de Track&Trace kan ik zien dat het pakket op 30 december bij u is aangeboden, maar dat u niet thuis was volgens de vervoerder. De vervoerder heeft een niet-thuis kaart door uw brievenbus gedaan, hiermee kunt u zelf een nieuwe afspraak inplannen wanneer het u uitkomt. We hopen dat uw uw bestelling spoedig in ontvangst kunt nemen! Met vriendelijke groet, Thirsa
Niks mis mee.
Groot assortiment en prima prijzen. Levering was ook redelijk snel.
Alles ging verkeerd
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat u deze ervaring heeft. Ik heb uw bestelling erbij gepakt, en ik kan enkel vinden dat u contact heeft gezocht voor een adreswijziging, maar dat uw pakket wel op tijd geleverd is. We horen graag wat er precies allemaal mis is gegaan. Zou u een mail willen sturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer? Met vriendelijke groet, Thirsa
Vlot
Altijd snel verzonden voor goede prijzen. Veel keus in merken met de bijbehorende prijzen. Goede service, met duidelijke vervolg na de bestelling Onderhoud meerdere auto's voor familie en vrienden en Winparts is altijd mijn leverancier (meerdere gehad maar deze bevalt het best)
De mat voor de bagageruimte was perfect op maat voor onze Volvo V70; content mee!
enorme keuze, snelle levering
Prima bedrijf
Je weet wat je krijgt.
Altijd snel en keurig geholpen! Zo klantvriendelijk kom je nog maar zelden tegen.
Alles netjes en snel in huis.
Ruime keuze
De prijzen zijn erg scherp ,maar de levertijden worden in bijna 90% niet gehaald dit is erg vervelend als je hierop afspraken inpland!
Het bestelde product is binnen de afgesproken tijd geleverd en de begeleidende mails waren helder en goed om te krijgen.
Goede support bij het bepalen van het juiste benodigde type artikel en snelle en correcte levering! TOP!
Ik ben erg tevreden over de service en communicatie van Winparts
Bestelling en levering goed en snel uitgevoerd.
Snelle levering, nette prijs
Het ruitenwisser potje werd goed en snel geleverd. Verder een goede communicatie.
Al jaren klant. Goede prijzen, snelle levering!
Goed product,deed het gelijk bij de eerste keer(accu leeg)en snel geleverd.
Snelle en korrekt geleverd
Accu voor een Mazda 6 2017. Had er 1 uitgezocht, maar kreeg een mail dat die niet ging passen. Het alternatief ging zeker niet passen, 1 cm te breed! En onder montage. Heb beugel op de accu. Met de klantenservice gebeld. Mijn keus leek te hoog, zo ook andere accu's, dus geen accu. Maar achteraf had het wel gepast. Verschil meten tussen hoogte accu met of zonder accupolen. De plaatselijk automaterialen handel wist dit wel. En heeft de Varta besteld. Wel 20 euro meer betaald dan bij Winparts. n.b. andere leveranciers maken de zelfde fout, staat verkeerd in de database blijkbaar.
Beste Antoon, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat de kentekenmodule geen juiste adviezen gaf en dat u hierdoor heeft moeten uitwijken naar een automaterialen handel. Mijn gemeende excuses hiervoor. Dit lijkt inderdaad te liggen aan een fout in de database. Wel had u even op het originele nummer gewezen kunnen worden vanuit ons. Excuses hiervoor nogmaals. We hopen u in de toekomst weer beter te kunnen en mogen voorzien. Ik stuur u nog even een korte persoonlijke mail. Voor nu wens ik u een hele prettige dag en al het goeds voor 2026 toe. Met vriendelijke groet, Martijn.
Tot op heden zeker tevreden.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire