Goedd service

Very good

Teleurgesteld

Ik heb autospeakers besteld en die zijn na 2 week nog steeds niet geleverd. Nadat ik gebeld heb met de klantenservice is mij verteld dat zij ook niet weten waar mijn pakket is maar dat deze dus wel ooit bezorgd gaat worden.. erg jammer want dit was mijn eerste bestelling die ik bij Winparts heb gedaan.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Snelle en correcte levering

Betrouwbaar

Alles wat ik.nodig mocht hebben bestel ik bij winparts omdat ik weet dat alles netjes word afgehandeld en bij verkeerd het retourneren zeer makkelijk gaat en netjes word verwerkt

Lift voor dakkoffer besteld, volgende dag in huis, prima.

Prima prijs , snel afgeleverd

Kan beter

De wieldoppen set klemden niet heel goed. Ben er al 1 verloren onder het rijden. Hoewel ik het een hele mooie set vind voor de prijs was het achteraf denk ik verstandiger geweest om voor betere kwaliteit te gaan voor wat meer centen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Productie zoals omschreven

Nette en snelle levering en product is zoals omschreven

Ze hebben het over coulance, terwijl ze zelf de fouten gemaakt hebben.

Winparts is niet meer wat het geweest is. Helaas, en het management interesseert het zich niet. Vanuit Winparts is 2 keer in korte tijd een fout gemaakt, en willen ze me een kleine coulance bieden. Dat is geen service meer.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Snelle levering, ruim assortiment en scherpe prijzen

Snelle levering. Prima kwaliteit voor een prima prijs.

De ruitenwisser die ik nodig had, was snel te vinden, gewoon mijn kenteken invullen en de ruitenwisser popte op. Dezelfde dag is deze al verzonden, alleen door PostNL duurde het nog bijna een week voor ik 'em in huis had. Maar dat lag niet aan Winparts, dus 5 sterren voor deze website. Ga ik onthouden voor volgende benodigdheden voor mijn auto..

Snel verstuurd

Hele goede service en snel verstuurd zoals altijd.

zeer goed bedrijf.

ze kommen de af spraken zeer goed na!

Snel en makkelijk

Alles wat ik zoekt voor mijn auto was te vinden en snel geleverd super.

Prima levering

Zolang het allemaal goed gaat....

Zolang het allemaal goed gaat is het een prima bedrijf. Echter heb ik de schaduwzijde gezien. Ik ben zelf technicus en als ik privé onderdelen nodig had voor onze eigen auto's koos ik voor winparts omdat de levertijd dan van onderschikt belang was, en de prijs beter. Op naam van mijzelf, mijn vader en mijn vrouw heb ik voor duizenden euro's uitgegeven bij winparts, eigenlijk altijd prima gegaan. Snel en betaalbaar. Echter kocht ik laatst een trekhaak voor mijn auto, ik wijfelde nog of ik de budget haak of eentje van een gerenommeerd merk moest bestellen, maar de "pasgarantie" heeft me overtuigd. Tijdens het monteren kwam ik er achter dat de pasvorm niet optimaal was en dat ik de hoekstukken er letterlijk tussen moest wringen. Eennpaar dagen later heb ik de aanhanger gebruikt, en wat bleek.... de aanhanger schraapte bij drempels met de kont over de grond omdat de kogel maarliefst 50cm van de grond zat! Ik heb de klantenservice gebeld, verteld wat er aan de hand was en voorgesteld dat ze me een haak zouden sturen van een beter merk, met een paar tientjes verschil in prijs. Maar wél EERST de nieuwe haak sturen, en dan pas de oude retour, anders moest ik twee keer mijn auto demonteren. Die bumpers zijn noet gemaakt om er 3 of 4 keer af te halen, plastic clips etc.... En ik vind het onzin dat ik door een slecht product 2 keer extra moet de/monteren. Hier werd niet aan meegewerkt. Als ik eerst een andere haak wilde ontvangen moest ik die maar bestellen en betalen. Dus tot zover de bereidheid om mee te denken, en een oplossing te bieden. Wel kreeg ik als teken van goede service het mailadres van de afdeling "support" want die zouden meer op kunnen lossen. Ik heb mijn klacht daar neergelgd maar niks meer gehoord. Inmiddels heb ik bij de leverancier op mijn werk een bosal trekhaak besteld en deze gewisseld. Past perfect. Kogel hoogte keurig binnen de marges, aanhanger hangt weer recht. Voor de oude haak heb ik een retour aangemaakt. Dat wilden ze ook niet telefonisch regel

super

precies zoals beloofd geleverd

Altijd optijd geleverd en je word goed op de hoogte gehouden van alles. Retour sturen gaat ook goed en snel

De polijstpasta is prima alleen jammer dat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing opstaat of bij zit.

100% tevreden

Bij een bestelling wordt altijd gecontroleerd of het compatible is met het opgegeven voertuig. Indien nodig is er contact om de order eventueel aan te passen.

Supersnel geleverd tegen een redelijke prijs

Heb nu al diverse keren iets besteld en steeds snel geleverd. De prijs vat reuze mee.

Goede en snelle service

Snelle levering, ruime keuzes

Uitstekend!

Snelle levering.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire