Kon mijn fout bestelde product retourneren. Heb opnieuw het juiste product besteld. Ging allemaal vlekkeloos.
Had onderdelen besteld voor went auto uit 97. Alles was omschreven en optijd geleverd.
Snelle verzending, goeie prijzen!
Zoeken, vinden en bestellen van passend onderdeel op de website gaat eenvoudig. Prijs/ kwaliteit verhouding goed.
Over het algemeen altijd snelle Service , wat erg fijn is ivm dat niemand graag zonder vervoer zit. Erg Tevreden over ze al mag van mij het personeel wel een cursus omgaan met klanten volgen.
Ben goed geholpen met kenteken en VIN opgave. Alles past en werkt. Voor weinig geld weer veilig op weg.
snel en goed geleverd
Levert snel wat gevraagd wordt
Ik heb een nokkenas sensor besteld en krijg deze in een geopend doosje (dus niet de omverpakking maar het doosje waar de nieuwe sensor die ik gekocht heb in hoort te zitten is geopend en ook zwart bovendien mist er een afdichtingsring dat is toch raar??? Bellen en vragen inmiddels zijn we vanaf bestellen tot nu toe 3 dagen verder en dan krijg je als antwoord “we kijken alles na wat we wegsturen” op het blindeninstituut zeker??? Ik zit nu met een niet bedrijfszekere sensor en die moet ik weer opsturen en krijg dan hopelijk een nieuwe blabla maar intussen staat hier een auto al 5 dagen stil voor een onderdeel van €31 pffff
Beste Theo, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u de nokkenas sensor in deze heeft ontvangen. Het is inderdaad niet de bedoeling dat het doosje van het product is geopend en dat deze incompleet is. Wellicht is er per ongeluk een onderdeel uit de retourstapel in uw bestelling terecht gekomen. Wij controleren veel bestellingen inderdaad, maar niet per se op de inhoud in de doos. Die openen wij niet zelf. Als je dus iets ontvangt wat lijkt te zijn geopend, dan is het belangrijk om dit altijd even aan te kaarten. Het kan dan zijn dat wij het verkeerde hebben opgestuurd. Wij lossen dit soort problemen natuurlijk graag op. Mocht u er niet uitkomen met de klantenservice, dan kunt u ons altijd nog even mailen op [email protected], dan kijken wij even met u mee. Wij streven ernaar om u in de toekomst te voorzien van betere service. Met vriendelijke groet, Niels
prijzen blijven gunstig maar nog NOOIT de volgende dag in huis ontvangen. ze blijven hier maar mee adverteren maar de leugens zijn net zo groot. ****** en misleiding
Beste Ron, Dank voor jouw review. Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt. Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk te leveren. Meestal lukt dat ook, maar in sommige situaties komt vertraging toch voor. Vaak is dat niet te voorkomen. Er zijn een hoop factoren die invloed hebben op het leverproces. Als er ergens wat mis gaat, dan heeft dat al vaak vertraging tot gevolg. Wij streven ernaar om in de toekomst consistenter te worden in de levertijden. Met vriendelijke groet, Niels
Via kentekencheck geen schijfremmen te kiezen behalve de verkeerde. Na zoeken met Winp. medewerker de juiste gevonden. Echter in de toepasbaarheid staat dan wel weer toch toepasbaar op auto met dit kenteken.
Al meerdere keren bij Winparts besteld en steeds weer snelle levering van kloppende artikelen, voor een nette prijs.
Website is duidelijk vooral als je kenteken kan ingeven. Ze willen het zelf ook goed doen
Bij het ingeven van het chassisnummer en hierop volgend mijn bestelling te plaatsen werden er verkeerde remblokken geleverd welke wel bevestigd werden als de juiste gekoppeld aan het chassisnummer , de retour afhandeling verliep trouwens wel zeer vlot.
Beste Rudy, Dank voor jouw review. Wat vervelend dat de blokken toch niet passen. Soms komt dat helaas voor. Onze kentekencheck is een handige tool, maar hij ziet bijvoorbeeld niet altijd het verschil tussen het facelift model en het gewone model. Hierdoor krijg je soms een verkeerd advies. Je kunt dat vaak herkennen aan het bouwjaar in de specificaties. Wanneer het onderdeel niet past, dan lossen we dit natuurlijk graag op. Je kunt het dan kosteloos retourneren. Onze klantenservice helpt ook graag met het zoeken naar het juiste onderdeel. Met vriendelijke groet, Niels
Geen 5 sterren, omdat ik het altijd moeilijk vind om uit het grote aanbod van een speciaal onderdeel (spiegel) te kiezen. Voor een leek is dat moeilijk kiezen. Maar het is gelukt!
Snel, deskundig, extra check of het juiste artikel werd besteld.
Prima winkel Alleen als ze vanuit hun eigen winkel verzenden ! Niet via externe leveranciers.
Goede producten
Snel en efficiënt
Geweldige autoonderdelen,prijsbewust en snelle levering.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire