Heel goed.

Super, snel, ook met retour.

Snel en goede service

Recent klant geworden rond de feestdagen, desondanks werd de bestelling snel geleverd. Tevens bleek de after service goed want de korting voor nieuwe klanten werd een paar dagen later op verzoek alsnog netjes afgehandeld. Kortom: aanrader

Gewoon prima en snel geleverd.

Kleine bestelling gedaan en deze was volgens afspraak binnen. A merk materialen voor prima prijs. Op naar de volgende bestelling.

Hele fijn onderdelenpartner

Ik bestel al jaren mijn onderdelen bij Winparts. Meestal gaat het goed, soms past het onderdeel niet of is het niet meer nodig. Retoursturen is geen probleem en netjes het geld terug gestort binnen reële tijd. Snelle levertijden en nette prijzen. Bestellen en afhandeling factuur/vragen/retour aanvragen gaat prima via de portal.

Ruim assortiment

Ook voor mijn al wat oudere Citroen Jumper kan ik hier veel spullen vinden. Alleen met zoeken op kenteken komen er materialen met verschillende specificaties naar voren zodat vergelijken op het voertuig nodig is. De retourtermijn kan dan wat kort zijn.

prijs kwaliteit super

snelle levering tegen een goede prijs

Heel snel geleverd, had verkeerd besteld, gelijk terug en je krijgt mail dat t pakket aan is gekomen. Alles heel netjes en snel

Snel en goed geleverd!

Niet slecht

Nog niet echt gebruik van gemaakt

geweldige winkel

Een goede winkel met een ruime keuze aan onderdelen en, nog belangrijker, snelle levering. Natuurlijk zou ik graag zien dat ze gratis verzending aanboden, maar dat geldt alleen voor grote bestellingen. Verder is alles prima. Nogmaals bedankt en veel succes in het nieuwe jaar.

Perfecte aankoopbegeleiding, goede prijs en snelle levering

Ruime keuze en snelle levering.

Ruime keuze en snelle levering. Alleen de klantenservice is mij te AI opgezet. Het is wat lastig om daadwerkelijk een persoon aan de telefoon te krijgen.

Altijd op tijd leveren

Ik had een storing in mijn auto, na het uitlezen was er sensor kapot besteld bi j Winparts gemonteerd maar storing bleef na overleg kon ik de sensor terug sturen. Bleek na verder onderzoek de brandstof pomp defect te zijn.

Top goed geregeld

Makkelijk te bestellen en alles snel geregeld ik beveel aan

Goed en zeer snel

Goed en zeer snel

Pakket niet bezorgd

Niets bezorgd

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Goede service, snelle levering, goede kwaliteit

Dit jaar veel onderdelen moeten vervangen van onze Peugeot 307 uit 2005. Remschijven en blokken, veren voor en achter, remslangen voor, handremkabel en een benzine-injector. Alles netjes geleverd volgens bestelling. De nieuwe injector bleek na plaatsing na te lekken/druppelen. Kon voor garantie teruggestuurd worden en kreeg een tegoedbon. Een nieuwe besteld van een ander merk en (start)probleem was opgelost.

Makkelijk besteld, vlot bezorgd.

Snel gevonden wat ik zocht en het werd snel bezorgd.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Fijne webshop om te bestellen! Mooie producten

Fijne website, duidelijke afbeeldingen wat je wilt bestellen, en dat krijg je ook binnen! Zeker aan te raden!

Goed produkt voor goede prijs

Ik ben positief omdat het produkt aan de verwachting voldoet voor een goede prijs. Zeer snelle verzending

Super snelle levering top

goed, goedkoop en snel

heel blij met centreer ringen voor mijn velgen

Goede onderdelen voor een redelijke prijs

Past meestal altijd en niet te duur voor een doe het zelver. Alleen laatste zending besteld en daarna kreeg ik pas de kortongsmail op geen verzendkosten. Scheelde toch weer een paar euro. Jammer. Desondanks blijf ik toch hier bestellen.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire