super

besteld snel geleverd top

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit auto materialen voor een scherpe prijs, en snelle levering

top

altijd goed en snelle levering

Geweldige webshop

Goede prijzen, Goede kwaliteit, snelle levering

probleemloos

Redelijk snel en goed

Redelijk snel en goed

Snel geleverd.

De ruitenwisser is snel geleverd en was ook snel besteld op de website.

Heel veel op voorraad

Ik bestel er alles voor mijn auto, maar het is soms goed kijken en nameten of het daadwerkelijk-goed- geschikt is voor je auto. Als het er niet bij staat, weet de klantenservice het ook niet.

Goede prijs, goede kwaliteit,snelle levering +++

Bedankt!!!

Product zoals omschreven .

Interieurfilter vinden op kenteken en snel bezorgd.

Never got a reply to find solution to my problem

I returned the product because it wasn’t the correct one. I asked for help I never received any!! That’s why I gave 1 star!!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

slechte pasvorm dit keer

voorfront citroen c1 deze imitatie is rotzooi normaal gesproken zijn de onderdelen van winparts wel ok kan een keer gebeuren natuurlijk

Super bedrijf voor automaterialen

Geweldige service en echt vandaag besteld, morgen in huis. Uitstekende website met meerdere mogelijkheden(kenteken oemnummer chatbox) om het juiste onderdeel voor een auto te vinden. Eventueel gemakkelijk contact te maken en zeer duidelijke afbeeldingen. Scherpe prijzen. Ik kan niet anders zeggen, hier moet je zijn.

Correct en volgens afspraak bezorgd

Prima site , makkelijk een keuze te maken en te bestellen

Kei goed

Kei kei goed snaaaapte ;)))

Snel en correct

Past perfect

Past perfect !

Snel geleverd, met pasgarantie....nwe schijven ,blokken en stofschilden vw Touran, paste perfect....

Uitstekende service

Producten zijn goed verpakt zodat schade minimaal is.

goed verzonden en produkt was van uitstekende kwaliteit

Alles in huis en via kenteken altijd het juiste materiaal

Besteld en de volgende dag al in huis en alles kan per kenteken dus eigenlijk kan het nooit fout gaan met de artikelen

probeer een sier-/beschermingslijstset ( grille ) Retour te zenden

Sinds 19 mei probeer ik deze sierset retour te zenden De retour zending is notabene goedgekeurd !!!! 4x gebeld met de klanten service GEMIDDELD 10 MINUTEN DIE ROT HERRIE AAN MOETEN HOREN !!!!!!! De ene keer ZOU IK BERICHT KRIJGEN VAN TRANSMISSION !!! De andere keer ZOU IK EEN MAIL KRIJGEN !!! TOT NU TOE HELEMAAL , HELEMAAL NIKS !!! Ik heb tot nu toe heel wat ondedelen bij Winparts gekocht Ik weet niet of het me nog lukt OM DIE INCOMPLETE NIET PASSENDE ROT SET TERUG TE STUREN ???? MAAR IK WEET WEL : NOOIT GEEN WINPARTS MEER !!!!!!!!!!!!!!!! MET VRIENDELIJK GROET C VAN OORT BELLINGWOLDE

Op tijd de juiste bestelde onderdelen ontvangen

Prima kwaliteit prijsverhouding.

Weer prima.

Als eerdere bestelling weer snel geleverd, prijs kwaliteit goed.

Wordt altijd optijd geleverd. Zeker een aanrader!!

Super slechte communicatie en bezorging

Tot nu toe heb ik mijn bestelling niet ontvangen . 20 mei bestelling geplaatst en vandaag is al 27 en nog geen juiste indicatie wanneer ik de spullen kan verwachten. Intussen is er aangeven dat m’n pakket op donderdag 22 zou arriveren. Na lang wachten niets gehoord en laat in de middag/avond krijg ik een mail dat “iets is misgegaan”. Hetzelfde is ook gebeurd op maandag 26 mei. 2 dagen al thuis zitten wachten en nog steeds geen correcte info over wanneer ik het kan ontvangen….

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire