Super snel geleverd

Had de olie snel nodig het was met 1 dag binnen toppers

Past perfect

Rubber matten gekocht, passen perfect. Mooie goede kwaliteit. Komt wel een plastic/ rubber geurtje vanaf, maar na 2 dagen is dat weg. Goede service van winparts

Gewoon heel goed

Goede prijzen en makkelijk te vinden.

Alles is perfect geregeld. Van het bestellen tot de levering, alles verliep vlekkeloos. De kwaliteit van de producten is hoog. Bedankt voor de goede service!

Kan niet beter

Precies wat ik nodig had , en de volgende dag in huis , goed gedaan !

Voor herhaling vatbaar

Super goede servise. Zowel levering als telefonisch.

Helemaal top!

Snelle levering en goede ondersteuning!

Bij bestelling op kenteken word het onderdeel gecheckt of het past bij het voertuig. Dat waardeer ik.

Erg correct

Goede producten voor een nette prijs En geen gezeur als er een keer iets retour gaat Ga zo door en hopen dat we volgend jaar nog veel gebruik maken van jullie diensten Goede kerstdagen en een goed nieuwjaar

Goede site, goed product, goede bezorging

Had koplampunit voor Renault Twingo nodig. Winparts is betrouwbare site en heeft ruime keuze met goede prijzen. Koplamp was binnen 2 dagen in huis.

Erg goed

Goed tel berijdbaar en controleren wat je besteld hebt of het bij je auto past zo niet een info mail. SUPER

Top service!

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Duidelijke communicatie

Prima prijs en vlot geleverd

Alles compleet voor een mooie prijs

zeer goede klantenservice en snelle levering

Een verkeerde levering onder de tien euro diende ik niet terug te sturen en ontving een voucher voor het betaalde bedrag en een gratis levering. Dit heb ik maar zelden ervaren.

Valt me tegen

Wel op voorraad maar uitstel van levering na dat ik betaald had .graag duidelijk vooraf communiceren ipv beloven maar niet na komen

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Gewoon goed

Het is hier goed te kopen voor een mooie prijs. Er word zoveel mogelijk gekeken of het voor jou auto past. En past er iets niet dan kun je het gewoon retour doen.

Fout product besteld. Retourzending vlot geregeld. Erna toch nog verkeerd product ontvangen maar ook dat was zonder verdere kosten zeer snel opgelost en met codevoucher snel het goede product binnen 1 dag ontvangen

onderdeel is super bezorging niet

onderdeel is super komt over een met oude . wat jammer is dat ik het op huis adres is besteld . en zonder mail of bericht ligt het een dorp (18KM) verder op bij een post punt slecht geregeld post.nl

Snelle levering en de 23 bestelde artikel allemaal de juiste.

Fijne site , en als er iets niet leverbaar is kost het een dag of 2 extra, voor het thuis is , wat ook niet erg is. Mijn Bestelde onderdelen passen altijd, scherp geprijsd en goed verpakt, in het verleden Bestelde Onderdelen zijn nog steeds prima in orde, de kwaliteit en de prijs zijn goed want ik koop altijd bekende merk producten, (Febi Denso NGK, Kavo betaal iets meer maar dan wel A kwaliteit. (21-12-25)

geweldige service

de bestelomgeving van wwebsite mag wat duidelijker zijn want ik kon nergens vinden waar ik de kortingscode kon invullen maar kreeg van na contact met ze de korting terug gestort

Geweldig.

Het bestelde materiaal is er bijna altijd op tijd ,is een fijne ervaring . En de kwaliteit is er ook super.

Goede ervaring

Goede ervaringen

Не могу войти на сайт с мобильного интернета!

Het is erg onhandig! Ik kan alleen onderdelen pompen als er wifi is! Soms moet je dringend reserveonderdelen bestellen en je bescherming blokkeert!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire