Zeer goedkope webwinkel voor auto onderdelen

Mijn ervaring met Winparts.nl is zeer positief , snel geleverd en de pasgarantie is ook leuk . Wanneer je toch iets verkeerd heb besteld , geen probleem om het terug te sturen , goede opvolging van je retour pakket en gratis op de koop toe . Goedkoop ook nog .Laatst had ik stukken besteld en ze pasten niet op de wagen , daar ik ze nog die dag moest monteren besloot ik naar AKC te gaan . Hier moest ik bijna het tien vouw betalen voor de zelfde stukken . Dus voortaan ga ik nu altijd bij Winparts bestellen . Ik kan het iedereen aanraden

Snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding

Prima onderdelenvoozening met scherpe prijzen

goed en snelle levering

Zorgvuldig

Je wordt geholpen om het goede product te kopen. Ook is er nog een extra check. In dit geval ging het om een specifieke olie soort.

Goed geholpen via de telefoon

Groot aanbod

Veel keuze v.w.b de diverse merken van onderdelen. Prijs is redelijk en verzendkosten zijn t.o.v. andere leveranciers lager.

Altijd top

Als je zelf op de site de goede onderdelen besteld klopt dat altijd met het geleverde product En er is ruime keus in he assortiment

Kon direct door naar de vuilcontainer

Deurrandbeschermers blijven niet op hun plek zitten en glijden weg door een teveel aan lijm. Resultaat: strips op de grond en talloze lijmdraden op de lak. Weg met dat spul!

Alles goed en snel geleverd.

De goede onderdelen.

doen wat ze beloven

alles klopt

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Veel keuze, gemakkelijk bestelproces

Via de website kan je door jouw automerk en model te selecteren, gemakkelijk de juiste onderdelen kiezen. Meestal worden deze maximaal binnen enkele dagen thuis afgeleverd. De prijzen zijn correct.

Prima bedijf

Koop hier al jaren mijn onderdelen en nog nooit dat er iets niet klopte

Verpakken kan veel beter.

Wanneer ik iets bestel dat de volgende dag geleverd zou kunnen worden, merk ik dat dat in ongeveer de helft vd gevallen ook echt gehaald wordt. Dat is vervelend, zeker wanneer ik onderdelen selecteer vanwege de levertijd. Meest vervelend echter: hoe soms gevoelige onderdelen aankomen. 4 losse bougies, samen in een grote doos met bijv. schokbrekers. Dat vliegt alle kanten op.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Goed product en snelle levering.

Bestel en betaal gemak. Goed product en snelle levering. Aanrader.

Snelle levering past perfect

Groot assortiment en vlotte levering

Uitgebreid sssortiment en vlotte levering

Zijn wel oke

Met de auto onderdelen ben ik tevreden Alleen de banden en de levering ervan gaat steeds mis

Gewoon goed

Altijd passende onderdelen met de kentekencheck en snel geleverd

Niet goed

Defecte accu ontvangen! Wachten op oplossing!

Vaak late levering ondanks “op voorraad”

Website geeft aan: voor x uur besteld, volgende dag geleverd. Al 3 keer meegemaakt dat “op voorraad” geen garantie is. Vaak weken moeten wachten want 1 of meerdere producten waren niet voorradig…!!??

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Snel en goede kwaliteit

Ik heb de bestelling heel makkelijk kunnen volgen en heel snel ontvangen, de top kwaliteit van de item was een aangename verrassing.

Goede ervaring

Denken mee

goede producten

goed en snel geleverd aan een scherpe prijs

Juiste product, niet duur, goed verpakt en snel geleverd. was een goede ervaring. ging om een achterruitenwisser van Bosch.

Lekker snel en goede prijs

Gewoon goed

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire