Verkeerde olie geleverd , dit gemeld via de mail, maar na 3 dagen nog geen reactie.
Beste meneer Nieuwehuizen, Hartelijk dank voor uw review. Onze oprechte excuses dat we de verkeerde olie hebben geleverd en dat u nog geen reactie van ons had. Ik heb uw e-mail gevonden en zal daar op reageren om tot een goede oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Anita
Prima onderdeel snel verzonden. Maar waarom in zo een enorme doos, paste niet in de pakketautomaat en daarom nog een dag vertraging.
Snelle levering, makkelijk te monteren.
Duidelijke website makkelijk te bestellen en snelle korrekte levering
Op tijd levering en goeie producten
Ik heb in het verleden met regelmaat onderdelen besteld bij Winparts en ik heb nooit voor verrassingen gestaan. Je krijgt wat je vraagt en ook op tijd en als het een keer anders is dan wordt je daarvan op de hoogte gebracht, top. Bedankt voor de goede service. Met vriendelijke groet, Henk v V
volgens afspraak
Het product wat ik eerst besteld had had helaas een lange levertijd. Na WhatsApp communicatie uitstekend en snel op gelost met een goed alternatief. Mvg, Jac.
Het toe gezonde onderdeel was niet goed helaas
Beste meneer Akerboom, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses voor het feit dat de onderdelen niet juist waren. We adviseren u ze retour te melden via ons retourportaal: https://winparts.returnless.com/nl Wacht u daar niet te lang mee, want de retourtermijn verloopt binnenkort. U hebt de keus uit uw geld terug of een voucher voor een nieuwe bestelling. Met vriendelijke groet, Anita
Reageert snel en zoeken netjes naar oplossing
Geen poes pas. Snel, degelijk en betrouwbaar.
Bestellen bij Winparts verloopt gewoon soepel en goed.
Goede prijzen en altijd snel
Leverancier en retourneren geen enkele problemen geweest....altijd professionele en betrouwbaar...
alles perfect
Bestellen makkelijk als je vragen hebt word er op gereageerd snel geleverd en als het later word ligt dat aan de vervoerder prijzen zij ook goed net als de produkten waar voor je geld
Zeer ruim aanbod tegen goede prijzen en goede klantenservice!
Duidelijke site prima prijs zeer snelle levertijden
Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Alle onderdelen die ik heb besteld in het verleden altijd keurig ontvangen. Ook de service is uitstekend.
Goede hulp gekregen, ook over de app. Er werd snel gereageerd en dat is heel fijn.
Had ruitenwissers besteld alles prima gegaan van bestelling tot levering. Ze paste perfect en het product was prima verpakt. Ik zou hier zo weer wat bestellen
Retourzending niet opgehaald. Vervoerder stond op de verkeerde dag op de stoep terwijl ik had doorgegeven dat ik dan niet thuis zou zijn en een andere datum had doorgegeven. Verkeerde onderdeel geleverd, en vervolgens het retourneren niet goed geregeld. Ik verwacht een lang en ergerlijk traject voordat dit opgelost is.......
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het feit dat een en ander mis is gelopen met uw retourzending. Het beste kunt u via uw retour een nieuwe datum doorgeven. We adviseren hierbij niet de volgende dag, maar een of meer dagen daarna te kiezen. Ook kan op zaterdagen en zondagen niet worden afgehaald. Mocht het hiermee niet lukken, stuurt u dan gerust een e-mail naar [email protected], onder vermelding van uw ordernummer. We kijken dan graag wat we voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, Anita
Snel en correct
Ga zo door .ben heel tevreden. W.a weesp
Top !
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire