super snelle levering en concurrerende prijs.
Goede site met pas garantie via het kenteken
Mijn accu was de eerste keer zoek geraakt bij de koeriersdienst helaas maar heel snel opgelost tevens was de accu zeer scherp geprijsd + de makkelijke webshop
alles wat ik besteld hebt , klopt 100% !!
Makkelijk viacde website te bestellen, juiste artikelen worden vlot en degelijk verpakt verstuurd.
Besteld en geleverd zoals beloofd. Mooie ervaring.
Op zondag accu besteld. Door winnares maandag afgeleverd bij transporteur Zou dinsdag gebracht worden( ‘s avonds om 8 uur auto heeft pech gehad. Woensdag hetzelfde verhaal met levertijden erbij en weer niemand op komen dagen Donderdag leveren tussen 10 en 12 uur Afgeleverd om 16.00 uur Die transporteur een dikke onvoldoende. Helemaal als er bij winnares snelle levering staat
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten op de levering van de accu, terwijl er op onze website een snellere levering verwacht werd. Onze excuses voor het ongemak. Zo te zien is de accu meerdere keren onderweg geweest met de vervoerder, maar heeft deze een aantal keren niet kunnen leveren. De reden hiervan is niet helemaal helder. We maken er een melding van bij de vervoerder en wij vertrouwen erop dat zij dit oppakken. Met vriendelijke groet, Thirsa
Snel en goed optijd en precies wat bij mijn auto hoorde
Goede kwaliteit!!
Snelle levering en bestelde goederen voldoen aan beschrijving en verwachting. Zeer grote doos ontvangen waardoor de flessen vloeistof alle kanten op kunnen tijdens transport. Bij een van de flessen velgenreiniger was de dop los gekomen waardoor lekkage is ontstaan. Gelukkig niet veel gelekt uit de fles waardoor de verpakking e.e.a heeft geabsorbeerd en rest van de goederen onbeschadigd waren. Verpakking verdient m.i bij met name vloeistoffen enige aandacht. Voor de rest tevreden.
Goede ervaringen met winparts àlles wordt netjes geregeld en afgeleverd
Voor mijn Mercedes 500 SL uit 1982 (modeljaar 1970) heb ik een complete reserve set van alle toegepaste lampen aan de buiten- en binnenkant van de auto kunnen samenstellen. Alles was op voorraad en werd snel geleverd.
goed mat
Altijd als ik hier bestel gaat dat erg soepel. De laatste keer ging het met de post mis. Na veel omzwervingen en rottige T&T leek het er even op dat de zending terug zou gaan. Winparts gaf aan dat geen probleem te vinden en gratis een vervangende zending toe te willen sturen. Uiteindelijk was het niet nodig, maar de service is dus prima
Vandaag besteld is morgen in huis. Dat klopte.
Een hoop bijkomend gedoe gehad door het leveren van een verkeerd product.
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat de verkeerde levering zo veel problemen heeft veroorzaakt. Onze excuses voor het ongemak. Ik zie dat deze kwestie inmiddels is afgehandeld, de terugbetaling zou inmiddels op uw rekening moeten staan. We hebben deze situatie voorgelegd aan de juiste afdeling en deze zullen dit verder oppakken. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust opnieuw contact met ons op. Met vriendelijke groet, Thirsa
prima site prima service een snelle levering helemaal top .
Materiaal wordt op tijd geleverd
Niet geleverd.
Beste Ron, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw pakket niet geleverd is. Ik ben er even ingedoken en zie dat uw betaling volgens ons systeem nooit is binnengekomen. Bovendien heeft u de order op 24-01 zelf geannuleerd. Deze hebben we daarom nooit verzonden. Indien u wel een afschrift heeft gehad, wil ik u vriendelijk verzoeken om even contact op te nemen met onze klantenservice. Ik wens u voor nu een hele prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Martijn.
Vandaag besteld , volgende dag in huis. Zeer goede webshop met een breed assortiment. Hier al meerdere malen wat besteld en nog nooit teleurgesteld geweest
Snelle en vlugge reacties
Om eerlijk te zijn had ik enkele jaren geleden wel eens van hmmm, dat kan beter. Maar de laatste tijd gaat alles prima. Alles keurig op tijd bezorgt Hulde
Makkelijk te bestellen en een top product
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire