Goede en snelle service, prima!
En als het even om wat voor reden dan ook niet gaat zoals het moet, dan wordt daar aan gewerkt en komt alles op z,n pootjes terecht. Waar gehakt wordt, vallen spaanders.
artikel gekocht op kenteken auto verkeerd artikel geleverd .Gemeld aan winparts en zij doen niets ermee.
Beste Herman, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u het verkeerde artikel geleverd heeft gekregen. Bovendien heeft u ook geen oplossing geboden gekregen van ons. Excuses hiervoor. Ik ben op zoek gegaan tussen correspondentie tussen u en Winparts, maar heb deze helaas niet kunnen vinden. Ik nodig u daarom van harte uit om een mail te sturen naar [email protected]. We kijken vanuit de after-care afdeling graag even met u mee, indien gewenst. Ik wil u vriendelijk verzoeken om het ordernummer en uw klacht te vermelden. We nemen uw feedback mee in ons verbeterproces, waarvoor dank. Ik wens u een hele prettige avond toe. Met vriendelijke groet, Martijn.
Beschadigd product gekregen, retour gestuurd, deze is 20.04 euro, verzendkosten 8.99 euro, is 29.03 euro Heb nu een voucher gekregen van 20.04 euro. Dus als ik dit product opnieuw besteld met de voucher van 20.04 euro komt daar weer verzendkosten bij, is 29.03 al betaald plus 8.99 euro, is dan 38,02 euro, totaal betaald.
Beste E.M. Goedhart, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u een beschadigd product heeft ontvangen. Onze gemeende excuses hiervoor. Ik begrijp dat een voucher van 20,04,- euro niet genoeg lijkt. Echter, op het moment dat u deze invult in de winkelwagen onder 'couponcode invoeren', verdwijnen automatisch de verzendkosten van de nieuwe order. U betaalt dus niet dubbel. Ik hoop dat deze informatie u verder helpt. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We hopen u in de toekomst weer beter te kunnen en mogen voorzien. Ik wens u voor nu een hele prettige avond toe. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
goede en duidelijke website levering volgens afspraak
Door mij bestelde onderdelen prima geleverd en zoals het orginele onderdeel.
Als ik onderdelen bestel op kenteken, heb ik meestal ruime keus , en passen ze goed , snel geleverd
Door een fout bij de transporteur mijn dakkoffer en -dragers iets later ontvangen. Professioneel opgelost door Winparts.
Produkt mooi op tijd. Resultaat moet ik nog zien
Snel in huis, en goed koop
Goede snelle service
Snelle levering en correcte afhandeling
Precies wat we zochten voor een prima prijs
Met een paar klikken wat je nodig hebt.
Snelle levering en vriendelijke ensen
Vacuumpomp besteld. Levering tijdig en uitstekend verpakt. Kon niet beter wensen.
De voorraad in niet betrouwbaar vaak besteld zou op voorraad zijn en de volgende bezorgd worden, echter duur het wel een paar dagen voor de bestelling binnen komt. Nu na de overname zijn de bestelde onderdelen wel de juiste voor de overname vaak de verkeerde onderdelen binnen gekregen en het retour zenden was altijd moeilijk, ik heb nog steeds veel bestelde onderdelen in mij garage liggen!!
Beste heer/mevrouw Storm, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u dit zo ervaart. Mijn excuses voor het ongemak. De synchronisatie van de voorraad loopt af en toe een beetje achter op de site. We doen ons best om de voorraad zo up-to-date mogelijk te houden. Indien u vaker een grotere bestelling van iets plaatst, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We controleren de voorraad uiteraard graag voor u. Ik stuur u nog even een persoonlijke mail om te kijken of ik iets voor u kan betekenen. Voor nu wens ik u een hele fijne avond toe. Met vriendelijke groet, Martijn.
meerder onderdelen voor de auto besteld, aar omdat er meerdere voorwerpen zijn die misschien wel bij jouw auto horen , toch fijn dat Winparts dat we aangeeft dat je de juiste besteld
Nooit problemen mee gehad, spullen van top kwaliteit. Betrouwbaar bedrijf.
Of ik nou een artikel van 5€ koop of 350€, ze berichten goed en leveren snel
Snelle levering zelfs binnen de vooraf gemelde termijn.
Als er iets niet in orde is, wordt het meteen opgelost.
Nvt
Besteld en binnen 1 á 2 dagen binnen met de juiste producten.
Heel goed afgehandeld waren alle bedrijven maar zo Willem
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire