Ruitenwissers besteld. Fijne website die direct aangeeft of het product past op basis van het kenteken van mijn auto
Mij auto materialen waren snel geleverd en de retourzending ging heel goed. Klasse
Wat mis gegaan bij order pikken was wel juist besteld... Dat kan wel eens gebeuren zijn allemaal mensen.... FF een berichtje gedaan en werd gelijk opgelost volgende dag juiste onderdeel in huis..... Top service gewoon
alles wat ik tot nu toe besteld heb bij winparts voor mijn auto is altijd perfect afgehandeld en geleverd, zelfs de retourzendingen worden perfect afgehandeld en binnen 4 werkdagen je geld weer op je rekening terug gestort
Bestelling bleek niet het juiste artikel te zijn. Zonder moeite omgeruild. Helemaal top!!
snelle levering, goede prijs
Goede kwaliteitseisen voor goede prijs
duidelijke website en snelle levering en product keurig verpakt
De prijzen liggen beduidend lager dan die van de lokale onderdelenwinkel. De onderdelen worden goed verpakt en in veel gevallen de volgende werkdag geleverd. Ik ben er blij mee!
Snel en goed geregeld
Er wordt 500ml aangeboden in de advertentie en maar 400ml geleverd van de 533907 Eurol ML Coating Spray 500ml.
Beste meneer Te Braake, Bedankt voor uw review. Inderdaad bent u gestuit op een fout op onze website. Inmiddels is deze fout aangepast. Onze oprechte excuses dat u hierdoor verkeerd bent geïnformeerd. Uiteraard is dit niet de bedoeling. Ik heb uw order kunnen vinden en een nalevering aangevraagd van 1 extra bus. We sturen deze zo snel mogelijk naar u op. We hopen het probleem hiermee naar tevredenheid te hebben opgelost!
Produkt nog niet gebruikt. Kwam aan in zeer slechte verpakking, geheel geopend en kapot. Foto gestuurd naar klantenservice en 0 reaktie. En dan wel vragen om een beoordeling. Nou, dan krijg je die.....
Beste meneer Kooij, Bedankt voor uw review. Ontzettend vervelend dat uw pakket op deze manier bij u is aangekomen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het er zo uit ziet. Ik heb je e-mail kunnen vinden en zal erop reageren om langs die weg een oplossing te bieden voor dit probleem. Met vriendelijke groet, Anita
Spullen snel gevonden en snel geleverd. Top.
voor het bestellen en levertijd en levering alles zeer goed
Eenvoudige en duidelijke manier van bestellen. Door gebruik van kenteken ook altijd de juiste onderdelen. Snelle en betrouwbare levering. Top!!
Er was een kleine fout bij de levering, heel snel en vlot contact gehad via Whatsapp en de fout is heel snel rechtgezet waarvoor dank.
Bij de bezorging van mijn pakket ,gaf de bezorger aan ,dat er niemand thuis was . Heel de morgen op mijn pakket gewacht ,geen bezorger . Lekker makkelijk . Kon de volgende dag mijn pakket ophalen bij een post nl punt. Niet makkelijk als je slecht ter been bent . En ook nog een keer 7 euro bezorgkosten hebt betaald . Dit alles aangegeven bij winparts. Die reageren ,dat er fouten gemaakt kunnen worden. Waardeloos bedrijf post nl..
Beste meneer Van de Vijver, Bedankt voor uw review. We vinden het erg vervelend dat het zo gelopen is met de bezorging van uw order. Onze excuses hiervoor! Inderdaad zijn we voor de verzending afhankelijk van de pakketbezorgers. Daar kan soms iets mis gaan. In het geval dat u in de toekomst Winparts overweegt, kunt u gerust contact met ons opnemen om meer informatie op te vragen over de mogelijkheden die wij hierin kunnen bieden. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
According to description and quick delivery
2 kannen van 5 liter motor olie snel geleverd, scherpe prijs. Alleen de doos was wel erg knullig dichtgeplakt met veel te weinig tape. Doos scheurde nog net niet kapot. dat moet beter!
Zoals altijd, snel en goede kwaliteit. Een aanrader
Snel en goed materiaal.
Nieuwe ruitenwissers besteld. Werd snel bezorgd. Dudelijke site. Prima prijzen
Ik ben blij
Steeds werd ik op een aangename en vriendelijke manier verder geholpen.
De site biedt uitstekende mogelijkheden om het juiste onderdeel te selecteren. Levering was goed en snel
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire