Risposta del proprietario dell'attività
Beste Robbie,
Bedankt voor je review. Vervelend dat de bestelde onderdelen niet toepasbaar bleken te zijn voor jouw auto terwijl je de kentekencheck hebt gebruikt.
Wanneer je je kenteken invoert en op zoek gaat naar een onderdeel, krijg je vaak meerdere varianten van dit onderdeel te zien. Op basis van de voertuiggegevens zouden deze onderdelen volgens de fabrikant kunnen passen. Welke van deze onderdelen jij nodig hebt voor jouw specifieke auto is echter altijd afhankelijk van het origineel. Helaas kunnen wij niet altijd zien wat er origineel gebruikt is. We laten dan zien wat er zou kunnen passen, zodat je het gemakkelijk zelf kunt vergelijken aan de hand van de specificaties of de origineel nummers die we bij de producten op de website weergeven.
We raden altijd aan om eerst de onderdelen te ontvangen en te controleren voor je andere afspraken aangaat. Zo voorkom je onnodige kosten en teleurstelling.
Mocht je hulp nodig hebben met het vinden van de juiste onderdelen. Dan kun je ook altijd contact opnemen met ons adviesteam. We helpen je dan graag in de zoektocht voor zover we dat kunnen.
Met vriendelijke groet,
Tim