Heel tevreden

Betrouwbaar en snelle levering, Dit is een super bedrijf, zeker als je iets met spoed nodig hebt, de volgende dag in huis. Ga vooral zo door met jullie super services.

Altijd goed

Goedkopere en originele producten beschikbaar. Altijd een passende oplossing en meestal lekker rap! Ook retouren worden netjes en gemakkelijk afgehandeld

Snelle levering van de juiste producten tegen een scherpe prijs.

Produkt is prima, gekozen courier niet

Prima produkt ontvangen, echter niet afgeleverd op het afgesproken afleveradres, maar ergens 5 km buiten de stad.

Uitstekend!

Winparts heeft goede prijzen voor goede producten, op een groot assortiment en vlotte website . Als je, zoals ik, iets verkeerds besteld hebt, dan is ook hun service vriendelijk en zeer royaal. Uitstekende ervaring, en ik beveel hen aan bij iedereen die onderdelen moet bestellen.

Groot assortiment en snelle levering.

Ze hebben scherpe prijzen en een groot assortiment. Wat wel jammer is, is dat je met het kenteken invullen dus de onderdelen kunt bestellen die hierbij horen maar daarna eenmaal geleverd niet de juiste zijn. Ik had dat met bijvoorbeeld de distributieset. Omdat de auto af moest en ik niet kon wachten op een bestelling heb ik bij een universele leverancier in de buurt de set afgehaald. Ik gaf ook het kenteken door en kreeg gewoon ineens de goede. En nu stuurde ik de verkeerd geleverde set terug en moest daarvoor dan 18€ bezorgkosten betalen terwijl ik er geen schuld aan had, dat is wel kwalijk.

Snelle levering, Top.

Morgen geleverd. Mooie service.

Bereikbaarheid

Diversen spullen besteld, levering was niet compleet. Stond niets in backorder. Best wel wat moeite moeten doen om contact te krijgen, manco is nagezonden Verbeterpunt: bereikbaarheid / sneller reageren

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Supernetjes en op tijd

Super netjes en op tijd

Snel geleverd.

Mijnbestelling werd de volgende netjes geleverd. Zoals geshreven werd.

prima produkten

snelle en goed geprijsde producten gekocht.

Niet eerlijk gehandeld met retour zending

Ik heb eerder een zending terug gestuurd na meer dan 14 dagen en dat kon zeiden ze toen en is gelukt! ik heb nu weer wat producten terug geprobeerd te sturen, ik moest met spoed naar het buitenland waardoor ik geen tijd meer heb gehad om de producten die ik bij winparts heb gekocht terug te kunnen sturen binnen 14 dagen, nu krijg ik te horen dat dat niet kan, wat ik wel eerder in een telefoongesprek met winparts wel kon omdat ik als klant veel bij winparts koop, nu doen ze moeilijk en willen ze me niet verder helpen om wat producten wat niet meer als 50 euro kost, ik bestel duizenden euros aan onderdelen per jaar bij winparts, maar helaas door dit heb ik besloten om geen producten meer te kopen bij winparts!! Groet Ertugrul Yigit [email protected] 0655342963

Prima bedrijf

Prima bedrijf, de producten zeer snel geleverd

Super positief

Heldere website. Vlotte levering.

Juiste spullen geleverd

Slecht slecht slechts

Vrijdag 25 aug.zou geleverd worden nu 30 aug nog niets geleverd en nog geen bericht wanneer dan wel.zeer slechte zaak.

Snelle levering van goed product

Mijn bestelde product is snel geleverd, het was een goed product voor een mooie prijs

Na verkeerd besteld goed geholpen verkeerde retour en het goede ontvangen gewoon super

Winparts is oké.

Post nl doet zijn werk niet goed ze zeggen dat het is afgeleverd maar ik heb niets ontvangen hier baal ik erg van

Betrouwbaar en snel

Diverse onderdelen gekocht, altijd snel en eerlijk, een keer paste het niet en werd mijn geld terug gestort.

Goede en snelle levering.

Zoals het product hoort te zijn en niet te duur.

Goede kwaliteit.

Super bedrijf

Bestelling op de site is super, je hoeft je kenteken in te vullen en je weet meteen of het wel of niet past op je auto.

Goede website. Na het invoeren van mijn kentekennummer was meteen te zien welke zijspiegel-glas ik nodig had voor vervanging van de kapotte oude. Paste perfect. Ook een filmpje waarin te zien was hoe je het spiegelglas moest vervangen. Snelle bezorging. Was een goed verpakt brievenbus pakje.

T.O.P.

SNELLE SERVICE. ONDERDELEN VOOR EEN GOEDE PRIJS

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire