Erg teleurgesteld dat een product een dag te laat werd geleverd. Ik had expres gekozen voor ophalen zodat ik zeker was dat ik het op tijd voor mijn vakantie zou hebben. Helaas, ook na bellen over de noodzaak kon ik niet verder geholpen worden.
Everything went perfectly. Product described accurately. Shipping took only 2 working days to Croatia. Only minor problem was that all emails after purcahase were written in Dutch.
Alees was naar mij wensen (..product, prijs, levering en de informatie)
Reeds een zoveelste bestelling en slechts één enkele keer een klein missinkje (overkomt de beste). Zeer tevreden over Winparts. Mochten jullie niet met PostNL samenwerken kregen jullie van mij 10 op 10
Snelle levering Goed product
Een behoorlijke keus en vrij snelle levering. Ik kom het toch nog vaak tegen dat er per kenteken meer opties zijn voor hetzelfde onderdeel.... En waar ik over blijf vallen, is de manier waarop bougies vanaf een afstandje in een doos gegooid lijken te worden. Laaste bestelling: een bougie zweefde los in de grote doos, had tijdens transport zijn eigen behuizing al verlaten. Al vaker terugkoppeling over gegeven, maar geen verbetering. Dat maakt dat ik deze items, wanneer gemakkelijk ergens anders te vinden, niet steeds bij winparts mee bestel.
Goed product, veelzijdigheid van producten! Kom zeker hier weer terug met mijn volgende bestelling.
Onderdeel is goed aangekomen en binnen de gespecifieerde levertermijn. Het enige minpuntje is de enorme hoeveelheid verpakkingsmateriaal welk enerzijds wel goede bescherming biedt maar anderzijds is het volume aan verpakking twee tot drie keer het volume van de doos waarin het onderdeel reeds verpakt is.
Duidelijk om te bestellen Hulpvaardig bij.vragen En super snelle service
Bestel je daar wat krijg je mail morgen geleverd iemand hele dag thuis ervoor komt hij gewoon 3/4 dagen later voor het eerst besteld en gelijk de laatste keer artikel geroutineerd voor de aflevering komt neem het niet meer aan Waardeloos bedrijf
Beste Edwin Nomader, Bedankt voor uw reactie. Heel vervelend dat u deze ervaring hebt met onze webshop. Ik begrijp eruit dat de vertraging is ontstaan bij de vervoerder. Hoe vervelend het ook is, vertraging bij de vervoerder kan voorkomen. Als zich dit voordoet, proberen we u hier zo goed mogelijk van op de hoogte te houden via de track-and-tracelink. Hopelijk heb ik een en ander hiermee in elk geval toegelicht. Met vriendelijke groet, Anita
Snelle levering en producten is van goede kwaliteit en pasvorm.
Mooie webshop waar je aan de hand van je kenteken gemakkelijk de onderdelen kunt vinden. Prijstechnisch interessant, men kan ook diverse kwaliteiten of zo u wilt merken of fabrikaten aanbieden waardoor er iets te kiezen valt. Verzending gaat zoals gepland, en men geeft ook aan wanneer de materialen geleverd worden.. Kortom een prima ervaring..
Goede duidelijke website. Makkelijk bestellen en afrekenen en snelle bezorging in prima verpakking. Niks op aan te merken!
goed aanrader
Via de website en mijn kenteken snel gevonden wat ik nodig had en ook supersnel geleverd. Top!
Verschillende producten gekocht, geen problemen gehad
Snel antwoord op bestellingen . En snelle levering.
De ene dag besteld ;de andere geleverd .Sneller dan gedacht .
Ik heb bij winparts een paar keer besteld. Handig om onderdelen op kenteken te bestellen vaak met pasgarantie. Telkens werden de juiste producten snel en goed verpakt geleverd. Alles wat ik tot nu toe heb besteld paste en werkt goed., en tegen gunstige prijzen.
de remschijven paste perfect net zo als de rem blokken alleen jammer dat de pasplaatjes niet paste is te breed.
zeer goede service, zelf een spiegel besteld maar na betaling kwam ik erachter dat ik de verkeerde kant in bestelling had gezet. Na app contact hebben ze dit direct aangepast, en krijg ik de juiste kant binnen. Bij het openen van het pakketje bleek het spiegeltje gebroken. DHL dacht dat het door de brievenbus getrapt moest worden, zeer slechte service. Hierover heb ik contact opgenomen met Winparts en zij hebben kostenloos een nieuwe verzonden.
Er is een ruime keuze en aan goede prijzen. Er zijn nog sites waar dit mogelijk is, maar ik heb voor winparts gekozen omwege van hun snelle leveringsmogelijkheden
Op tijd geleverd!
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire