Duidelijke site Krijgt bericht als je verkeerde model hebt besteld

Makkelijk bestellen en levering volgens afspraak

Product opgezocht, besteld en volgens afspraak geleverd en correcte prijs

Goede service en communicatie

Zeer goede onderdelen en snelle levering

Mijn verwachtingen zijn overtroffen!

Vloermatten besteld en de volgende dag werden ze al afgeleverd. Ze pasten uitstekend en het inklikken in de bevestigingspunten was in een paar minuten gebeurd. Wat is er nog meer te wensen?

Veel onderdelen. En Snel geleverd.

Makkelijk zoeken op kenteken. Snelle levering en veel onderdelen zelfs voor mijn auto van 20 jaar oud.

Goeie klanten service, komen hun afspraak na, De bestellingen keurig op, Artikelen goed verpakt

Goede prijs en snelle levering

Spiegel nodig en kwam zo bij winparts terecht, mooie website met duidelijke beschrijving en foto’s. Vond de prijs redelijk en de spiegel is van een goede kwaliteit, dus voor herhaling vatbaar.

Redelijke prijs voor onderdelen

Had problemen met mijn Ford Fiesta Bougies onder water gestaan (probleem bij de mk 5 lekkage ruitensproeier). Sproeier vernieuwd en bougies en kabels, bleef niet lekker lopen. Bobine besteld bij winparts probleem opgelost.

Zondags besteld maandag geleverd. Verder is het mogelijk om via het opgeven van je kenteken te controleren of het product wel geschikt is voor jouw auto. Top.

Passen perfect!

Ik twijfelde nog even toen ik ze bestelde op basis van mijn kenteken maar ze passen perfect! En het fijne is dat in deze matten weer plastic ringen zitten in de mat op de bestuurders plaats zodat deze weer fijn vast geklikt zitten en niet schuiven. Ook een hele goeie anti slip laag op de onderkant. Heel blij mee! En heel snel geleverd!

Snelle levering en goed bereikbaar voor overleg

Verkeerde ruitenwissers besteld. Ondanks dat de verpakking beschadigd was kon ik ze probleemloos ruilen en kreeg snel de goede toegestuurd. Prima!

Altijd top geregeld.

Altijd op tijd de goede onderdelen, als er iets fout is gegaan wordt het snel en goed opgelost.

Snel en goede prijzen

Snelle levering (werkdag er tussen), goede prijsbewuste onderdelen.

Alles goed gegaan maar een ding waar ik over val.

Alles is netjes en snel afgehandeld door Winparts.nl Daar ben ik zeer over tevreden. Maar waar ik over val is dat ik een remzuigerrubber heb besteld en voor verzending betaal ik bijna € 7,00 en komt in een doos van 20 x 15 x 10 cm en het is een platte ronde rubber van +- 7 cm en 15 mm dik Kan ook in een smal plat doosje en met brievenbus post scheelt toch weer € 3,00 Ik weet het ik heb hier zelf voor gekozen maar kon niet anders kiezen. Grote producten hebben grote dozen nodig maar kleine producten hebben kleine doosjes nodig ook goed voor het milieu

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Top bedrijf !!

Al vaker bij Winparts besteld en altijd tevreden geweest, top bedrijf en niet te duur !

Goede product

Korte lever tijd

Geleverd volgens afspraak.

Geleverd volgens afspraak tegen een leuke prijs.

Gewoon goed

Goede service, ook als er iets mis gaat. Een geruststellende gedachte voor mijn volgende bestelling.

Met een puf maar uiteindelijk goed

Eerst verkeerde adapters gekregen toen 3 dagen moeten op de goede en toen had ik tekort 2 ipv 4 maar uiteindelijk goed geregeld en gefixt… fouten maken is menselijk en kan altijd gebeuren maar bij Winparts wordt het iig goed opgelost.!!!

Snelle levertijd

Uitstekende en correcte dienstverlening

Ik ben al jaren klant en koop al mijn auto-onderdelen bij winparts. Mijn ervaring is een uitstekende service (pasgarantie) en snelle levering. Ik heb ook al een paar keer telefonisch contact gehad en werd steeds goed geholpen. Ik heb recent wat gekocht dat toch niet helemaal paste en zonder enig gedoe werd het hele bedrag gecrediteerd, inclusief verzendkosten. Gewoon kopen zonder zorgen.

De bandenpomp valt zwaar tegen.

Een aan-uitknop ontbreekt. De meter is absoluut niet nauwkeurig af te lezen. Deze pomp kan mij alleen helpen bij noodgevallen. Toegegeven: Hij kost ook niet veel.

Mooi dichtbij , dus geen verzendkosten voor mij. Helaas gaan ze weg uit winneweer..

Jammer dat ze weg gaan uit Winneweer

Mijn ervaring is goed

netjes geleverd wat er besteld is.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire