Vlotte service toen ik dubbel onderdeel had besteld. Werd gelijk met nieuw onderdeel verrekend. (En kreeg beetje geld terug.)
Op de site gaf men aan dat het artikel de volgende dag geleverd zou worden. Dit was helaas niet het geval, zowel bij winparts als de vervoerder krijg je als je belt een robot (automatisch) om het gesprek aan te gaan wat mij niet tevreden heeft gesteld. Artikel is een dag later geleverd en voldeed aan mijn verwachtingen. Al met al toch tevreden.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat uw bestelling vertraagd is geraakt bij de vervoerder. Wij doen natuurlijk ons best om u hier zo snel mogelijk van op de hoogte te brengen. Ik zie dat wij uw bestelling de avond van bestellen ook hebben overgedrag aan de vervoerder. Helaas is het hier inderdaad een dag vertraagd geraakt. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de producten en dat u toch tevreden bent. Indien u verder nog ragen of opmerkingen heeft neem dan gerust contact met ons op. Wij gebruiken inderdaad een chatbot, u kunt hier ook om een medewerker vragen om met een medewerker te chatten. Tevens kunt u contact met ons opnemen via Whatsapp, telefoon en e-mail. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Kimberly
Producten voldoen aan de beschrijving, veel op voorraad, snel geleverd, goede prijs.
Je krijgt wat je besteld. Snelle levering en een redelijk bedrag
goede service en snelle reactie, als er een vraag is.
Snelle bezorging en goed product.
Goed advies betreffende de toepassingsmogelijkheden van bestelde onderdelen.
De juiste spullen en snel
Duidelijk, en snel overleg zonodig.
Vertraging zat bij courier niet bij Winparts
duidelijke beschrijving op de site. Snelle verzending. Goede verpakking.
De overdoos waar diverse delen in zaten was niet stevig en had geleden 9nder het transport. En de verpakking waar distributie onderdelen in zaten was open geweest en lag er los in.
Goede website, snelle levering.
Goede service en snelle levering
goed te woord gestaan in de app. netjes afgerond. het retourneren is niet te ingewikkeld. nu nog de afronding afwachten voor een goed verloop.
snelle en goede levering als onderdeel niet past wat pas 1 keer voorgekomen is word onderdeel netjes omgeruild !
bestelde onderdeel paste niet, maar kon dat vlot omruilen
Snel leevering
Verkeerde artikel door hun zelf voorgeschreven. Via contact met watsapp. Te lang laten liggen en niet meer te ruilen. 119 euro weg.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg jammer om te vernemen dat u deze ervaring hebt gehad bij onze klantenservice. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen hierover en hebben wij uw toelichting per e-mail mogen ontvangen, waarvoor dank. Wij zijn voor u aan het overleggen naar de mogelijkheden om u toch verder te kunnen helpen. Onze collega's hebben zich te houden aan enkele protocollen en procedures, waardoor wij u helaas niet naar wens verder hebben kunnen helpen. Wij zijn op dit moment bezig met uw case. Wanneer wij hier een terugkoppeling over hebben zullen wij per e-mail verder contact met u opnemen. Onze excuses voor het ongemak. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Kimberly
Hier op de website van Winparts.nl een trekhaak besteld voor een Audi A3, ideaal dat je op basis van je kenteken de juiste producten kunt bestellen met een duidelijke handleiding. En snelle service.
bestel al jaren bij winparts. nooit problemen. top.
Behulpzaam personeel en snelle levering
Wat ik had besteld was er heel snel en ook nog goedkoop
Mijn ervaring is heel fijn geweest en zal daarom zeker weer bij Winparts mijn onderdelen bestellen, het was heel snel geregeld en zeer snel de bestelling ontvangen. Goed verpakt ook.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire