Nog nooit teleurgesteld
Koelvloeistof besteld maar ruitenspoeiervloestof ontvangen. Nu contact maken met klantenservice. Dus weer inpakken, retourlabel uitprinten die maar een week geldig is ,naar een PostNL punt rijden inleveren, wachten tot het daar aankomt ,wachten op bevestiging, wachten op het leveren juiste product. Een klantvriendelijke oplossing had geweest (gezien het bedrag ) juiste product versturen en eerdere product gratis voor het ongemak.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg jammer om te horen dat u op deze manier door ons verder bent geholpen. Natuurlijk is het erg vervelend wanneer het verkeerde product wordt geleverd, maar natuurlijk al helemaal wanneer u ook nog moet wachten op het nieuwe, juiste, onderdeel. Wij zien aan de hand van de tracking dat het geleverde product nog niet retour is verwerkt door de vervoerder. Indien deze nog niet geretourneerd is hoeft dit ook niet. Wij zullen het juiste onderdeel zo snel mogelijk toesturen. U heeft hierover per e-mail meer informatie ontvangen van ons. Onze excuses voor het ongemak en de opgelopen vertraging van de juiste levering. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u verder nog vragen of opmerkingen heeft kunt u reageren op de e-mail die u zojuist van mij hebt ontvangen. Vriendelijke groeten, Kimberly
Prima en gemakkelijk te bedienen app. Op kenteken gezocht,juiste onderdelen gekregen en ook nog eens snel geleverd. Klein nadeel is, onderdeel met pas garantie die niet juist is moet op eigen kosten teruggestuurd worden.
Snel en goed
Nette prijs en ook nog een snelle levering. Top!
Hallo
Prima onderdeel, behalve dat de moer voor het bevestigen van de oude ruitenwisser zelf geregeld moet worden (zit niet bij het product). In mijn geval kon ik de oude moet nog gebruiken. Voor instructies kan het beste een beste een externe bron worden geraadpleegd.
Snel en correct
Service is perfect. Zoeken naar onderdeel nummers zou wat beter moeten kunnen. De concurrentie lukt dat wat beter maar de service is bij winparts het beste. De site is erg gericht op naar kenteken zoeken maar ik werk met heftrucks en grondverzet en dan ben ik op onderdeel nummer aangesteld. Maar als er iets niet juist is dan wordt je perfect geholpen om het op te lossen. En altijd snel bezorgdt. Daarom liever winparts.
Het juiste product, goede communicatie inzake bezorging, bezorging vriendelijk
Bestellen gaat makkelijk en snel
Ondanks dat het soms lang duurt voordat je de bestelling binnen krijgt, wordt toch in minder dan week geleverd.
Bij Winparts doen ze wat ze beloven. Je weet precies wat je koopt en de service is uitmuntend.
Doelgericht zoeken en snelle levering.
Accu besteld, 2 dagen later keurig geleverd. Goed op de hoogte gehouden via de mail. Goed geregeld.
Goede website, Snelle levering ,geen problemen met retouneren/ruilen zal jullie zeker aanbevelen
Thanks for the fast delivery!
Zoals altijd excellent.
Een goeie ervaring met bestellen en goed product
Super snel
Goed en wel optijd binnen.
Accu niet geleverd op afgesproken dag en datum. Op mijn Mail en Whatsapp geen antwoord gekregen van Winparts. Telefonisch contact opgenomen met Winparts en uiteindelijk transporteur.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg jammer om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Zo te zien hebt u contact met ons opgenomen op een moment van piekdrukte. Helaas kan een reactie op onze whatsapp daarom soms wat langer duren. Tevens is onze reactietijd op e-mail op dit moment langer dan u wellicht van ons gewend bent, onze excuses hiervoor. Ik zie dat u contact hebt gehad met mijn collega. Aan de hand van de tracking informatie is gebleken dat de opgegeven adresgegevens onjuist zouden zijn. Mijn collega heeft u daarom een e-mail gestuurd hierover zodat wij het juiste adres kunnen doorgeven aan de vervoerder voor levering. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Kimberly
Retour wat ingewikkeld
Ik ben nooit door Winparts teleurgesteld. Bestelling is altijd na verwachting, de artikelen zijn goed kwaliteit en betrouwbaar. Dat je soms paar dagen moet op jouw bestelling wachten, daar kan ik mee leven, de prijzen compenseren het.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire