Kwaliteitsproducten tegen een goede prijs en een snelle levering.
's-middags om 17 uur besteld en betaald. Geen gedoe verder. De volgende morgen om 10.50 stond de courier met mijn accu voor de deur. Alles gemonteerd en goed passend. TOP. Hier kunnen vele internet winkels een puntje aan zuigen. Chapeau en ga zo door!!!!
Juiste artikelen in een goede verpakking geleverd.
Negatief: Ik had een vraag gesteld per Whatsapp en per mail omdat ik niet precies wist welk artikel ik moest bestellen aangezien ik 12 artikelen kreeg voorgesteld na het invoeren van mijn kenteken. Het heeft al met al ca. 1.5 week geduurd voordat ik een antwoord kreeg op mijn vraag en ik mijn bestelling kon gaan plaatsen. Positief: Ik kon het juiste artikel bestellen voor een goede prijs en deze werd snel geleverd.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Ik zie op basis van de contactgegevens dat wij, een dag nadat u contact met ons hebt opgenomen, per e-mail hebben gereageerd op uw vraag. Helaas is de laatste door ons gestuurde e-mail later verzonden dan u wellicht van ons gewend bent. Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice. Wij hopen dat het product toch bevalt. Vriendelijke groet, Kimberly
Hun service wordt elke dag beter, snelle levering icm goede communicatie..een dikke plus.
snelle service/levering
Goede prijs voor het product. Snel geleverd.
Bosch airotwin ruitewisserbladen besteld. Goede prijs en ook nog 10% korting na aanmelding voor nieuwsbrief.
snel geleverd zonder problemen set bosch ruitenwissers met achterwisser
Had een startmotor online besteld die binnen 3 dagen geleverd was. Zeer tevreden.
Prima zoek opties. Zelfs onderdelen van erg oude auto's nog voorradig. Snelle levering.
Word echt naar je bestelling gekeken of het de goede delen top ga zo door
Snelle en correcte levering.
Het was goed ervaring en snel
Prima kwaliteit
heel goed een 10
Volgende dag netjes bezorgd. Kon gelijk aan de slag
Tot op heden heb ik al mijn bestellingen altijd netjes verpakt en op tijd verstuurd gekregen. Alleen bij mijn laatste bestelling, een setje ruitenwissers, die de volgende dag geleverd zouden worden kreeg ik laat in de avond een email. In de mail stond dat hoewel ik de zoeken op kenteken had gebruikt er uit onderzoek bleek dat er toch meerdere formaten op mijn auto zouden passen. Als ik de bestelling wilde annuleren of aanpassen moest ik reageren anders hoefde ik niets te doen. Het klopte echt dus deed ik niets. De bestelling werd daarna 1 werkdag later dan beloofd bij het bestellen alsnog gewoon geleverd.
Onderdeel is naar 8 dagen nog niet geleverd,door dhl.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u deze ervaring hebt gehad met onze vervoerder. Ik zie dat uw bestelling per abuis bij een andere klant is afgeleverd, dat is natuurlijk niet de bedoeling geweest. Wij hebben voor u daarom een nieuwe bestelling aangemaakt om het bestelde product alsnog zo snel mogelijk te kunnen leveren. Deze bestelling kunt u ook terug zien in uw account op de website. Naar verwachting wordt deze donderdag bij u geleverd. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging van de bestelling. Mochten er nog andere problemen zijn, neem dan gerust contact met ons op via [email protected] onder vernoeming van uw ordernummer. Vriendelijke groet, Kimberly
Goede kwaliteit en snel levering
Producten wassen op de afgesproken dag binnen. Goede en snelle afhandeling.
Radiateur binnen een jaar lek, via de chat een mail adres gekregen, daarna blijft angstvallig stil. Slechte zaak!!
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u al enige tijd op antwoord wacht van onze garantie-afdeling, onze excuses hiervoor. Helaas is het op dit moment druk bij ons waardoor onze reactietermijn langer is dan u wellicht van ons gewend bent. Mijn collega's van de garantie-afdeling zullen uw e-mail zo snel mogelijk in behandeling nemen en tevens reageren zodat wij het samen kunnen oplossen. Vriendelijke groet, Kimberly
Alles netjes geleverd.
Al diverse keren besteld bij winparts , nooit problemen gehad , eventuele retour is eenvoudig Een paar keer bij andere leveranciers besteld maar dat was geen succes, trage levertijden ,retour hoop gedoe en niet passende producten ondanks dat het op kenteken was besteld.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire