Handig bestellen op kenteken en snel gelevert
Ik heb al eens eerder een slechte review geplaatst omdat er op de website op voorraad stond maar dit was niet zo. Echter hierna nog 2 keer een bestelling geplaatst waarvan 1 retour (buiten schuld van Winparts om) en beide bestellingen waren zoals het hoort afgeleverd en ook de retour is snel behandeld en goed opgelost!
Prettige website met duidelijke communicatie en scherpe prijzen. Ik kom zeker weer bestellingen doen
Leveren een kapot stuurhuis, waardoor de koste van mijn rekening oploopt omdat er 4.5 uur aarbeid bij komt en dat word waarschijnlijk niet vergoed. Jammer
Goedemiddag heer Smit, Allereerst wil ik u bedanken voor het feit dat u de tijd heeft genomen deze review te plaatsen. Wat vervelend dat u een kapot stuurhuis heeft ontvangen en daardoor hogere kosten heeft moeten draaien. Onze excuses hiervoor. Omwille van bovenstaande, wil ik u graag uitnodigen een mail te sturen naar [email protected], waarin u uitlegt waar u precies tegenaan gelopen bent en wat de status nu betreft. Uiteraard denken we daar graag met u mee. We hopen u in de toekomst beter te kunnen voorzien. Onze welgemeende excuses voor het ervaren ongemak nogmaals. Ik wil u een hele prettige dag wensen. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Het positieve is dat je kan zoeken op chassisnummer van de wagen En daarbij komen nog de zeer voordelige prijzen Heb al dikwijls vergelijkingen gemaakt maar er is geen twijfel dat het bij Winparts het voordeligst is En daarbij komt nog de snelle levering
Uitstekende service
Zie boven. Dus nogmaals deskundigheid helpdesk onder de maat.
Bij aankomst pakket was de doos en inhoud fus beschadigd, moest eerst een nieuwe bestellen voordat ik een andere kreeg volgens de medewerker
Beste Eric, Dank voor uw bericht. Wat vervelend dat het pakket en de inhoud beschadigd is ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wanneer u iets beschadigd ontvangt, dan lossen wij dit uiteraard graag voor u op. Ik begrijp dat u contact heeft gehad met onze klantenservice en dat zij aangaven dat u eerst een nieuwe moet bestellen voor u een andere kreeg. Dat begrijp ik niet helemaal. Bij een beschadigd onderdeel kunt u een retourmelding maken waardoor u het pakket kosteloos terug kunt sturen. Deze dient dan eerst bij ons terug te zijn voor u een terugbetaling krijgt of een nieuwe order kunt plaatsen. Wellicht bedoeld u dat. Dat ter zijde is het natuurlijk niet de bedoeling dat u iets beschadigd heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor. Wij streven ervoor om u in de toekomst te voorzien van betere service. Met vriendelijke groet, Niels
Een uitlaatdeel besteld voor een Suzuki Wagon R. Om zeker te zijn had ik het kenteken ingevuld waardoor er een pasgarantie werd afgegeven door Winparts. Ondanks dat paste het zeker niet, de ophanghaak zat aan de andere kant en de flens stond helemaal verkeerd. Wat wel goed werkt is het bezorgen en het weer aanmelden en ophalen als het retour moet. Misschien een incident maar ik heb een gebruikt deel laten komen van de onderdelenlijn, dat paste perfect. Volgende keer nog maar een kans geven.
Beste Koppert, Dank voor uw bericht. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Wanneer u het kenteken heeft ingevuld, dan zou het in de meeste gevallen inderdaad moeten zijn dat het onderdeel past. Of het een incident was of een fout van het systeem durf ik helaas niet te zeggen. Ik begrijp dat het ondertussen is gelukt om het verkeerde onderdeel terug te sturen en de juiste te bestellen. Dat is natuurlijk goed om te lezen! Wij streven ernaar om uw bestellingen in de toekomst gewoon foutloos te leveren. Met vriendelijke groet, Niels
Website is goed en kon makkelijke op basis van kenteken het juiste product vinden. Alleen had gevraagd om deze op vrijdag te leveren (was gewoon een optie in de checkout) Maar kwam tot mijn verrassing op donderdag. Geef dan ook de optie niet als je er toch geen rekening mee houdt.
Goed product en de volgende dag al in huis,en dat voor een schappelijke prijs zoals gewoonlijk.
Alle onderdelen gemakkelijk te vinden via kenteken. Groot assortiment.
Doen wat beloofd is
Gisteren besteld morgen geleverd
Tevreden !
Mijn bestelde universele stoelhoes past qua maat op de stoel, maar het elastiek wat op het smalste punt (overgang zitting naar ruggedeelte) zit is veel te strak om langs de rugleuning van mijn Picanto tot beneden te komen. Dus zit de stoelhoes niet goed vast maar schuift naar het uiteinde van de zitting. Bij navraag bij de klantenservice werd gemeld dat ik 'zelf had moeten checken of het product geschikt was voor mijn auto' ?! Terwijl er géén maten bij het product staan? Nu ga ik wat knutselen aan het elastiek zodat de hoes toch enigszins vast zit op het smalste gedeelte. Verder was mijn bestelling dik in orde en snel verzonden!
Op internet gezocht naar ruitenwisserbladen en kwam bij Winparts uit. Gelijk besteld en de volgende dag werd het geleverd.
Levert wat je besteld hebt, netjes verpakt
Snel en correct
ging vlot en goed
Duidelijke website, ruime keuze en snelle levering
Op advies van Winparts artikel omgeruild voor een groter exemplaar
Turbo pastte perfect, levertijd was top. Alleen het statiegeldproces waarin je het zelf allemaal moet aanmelden vind ik minder top. Ik ben van mening dat het mooier zou zijn als Winparts daarin ontzorgt. Zorgen dat je via haar systeem snel kunt retourneren. Alle gegevens van deze turbo zijn namelijk voor handen, en via haar grote inkoop van transport zou dit (geautomatiseerd) waarschijnlijk ook nog voor een scherpere prijs zijn.
Beste heer Selten, Allereerst wil ik u bedanken voor het feit dat u de tijd heeft genomen om deze review te plaatsen. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld. Erg fijn om te lezen dat de turbo op tijd is geleverd en naar wens is. We vinden het wel vervelend dat u het statiegeldproces zo heeft ervaren. De originele fabrikanten wensen producten als de door u bestelde turbo's graag terug te ontvangen. Vandaar dat wij hier statiegeld voor in rekening moeten brengen. U dient het oude product inderdaad zelf aan te melden via ons retourportaal. Excuses voor het feit dat u dit als belastend heeft ervaren. Indien we u in de toekomst kunnen assisteren omtrent ditzelfde of een ander onderwerp, vernemen we dat heel graag. Ik wil u een bijzonder fijne dag wensen verder en nogmaals bedanken voor uw moeite. Met vriendelijke groet, Martijn.
Snelle levering, artikel zoals omschreven. Aan te raden verkoper. Zal zeker vaker zaken doen met winparts.
Mooie wiel doppen De wiel doppen blijven zitten maar zitten erg los. Hierdoor zijn we al 1 wiel dop kwijt geraakt tijdens het rijden.
Beste heer van den Berg, Allereerst wil ik u bedanken voor het feit dat u de tijd neemt om deze review te plaatsen. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld. Wat vervelend om te lezen dat de wieldoppen zo los zitten en u inmiddels ook al een wieldop kwijt bent geraakt. De maten en vormen van de doppen komen vrij nauw. Bovendien zijn deze door middel van een innovatief ijzerdraadsysteem gemakkelijk te vervormen. Ik wil u graag uitnodigen om een mail te sturen naar [email protected], indien gewenst. We kunnen hier uiteraard in gesprek gaan over uw casus. Onze excuses voor het ongemak. Ik wil u een hele prettige dag wensen. Met vriendelijke groet, Martijn.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire