Veel keuze, makkelijk en snel besteld en snel bezorgd. Volgende keer weer.

betrouwbaar en snelle levering !

een prima ervaring ,kan niet beter .

Goed alleen contact kan beter

Zeer moeilijk om iemand aan de lijn te krijgen. Via de app kreeg ik pas de volgende dag antwoord terug. Toen ik iemand aan de lijn kreeg werd ik goed geholpen.

Goede bediening maar..

Ik ben al een tijdje met de site bezig, de producten zijn goed en de prijzen zijn redelijk en niet concurrerend, Ik vraag de site om contact op te nemen met de rederij, omdat het soms te laat is met het leveren van de bestelling, Wat de site betreft, deze wordt soms op dezelfde dag verzonden en er is geen probleem van hen, Let op de prijzen, want op sommige sites zijn ze goedkoper en soms raken ze op in Winpart site , Ik geef in ieder geval voorrang aan het kopen van de site Winpart en sluit mijn ogen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Helaas moest ik een artikel terugzenden, prima behandeling en terugbetaling. Hulde!

Een ster is eigenlijk nog teveel

Ruitenwisserkapje besteld, aan de hand van kenteken en OEM nummer. Toch de verkeerde gekregen, een goede hebben ze niet. De database is onjuist, bevat OEM nummers bij verkeerde artikelen. Terugsturen heeft geen zin, het kapje kost 2,95, verzendkosten zijn 7 euro. Retourkosten voor mijn rekening, terwijl de fout bij Winparts ligt. Zeer ontevreden over de kwaliteit en de service.

Top producten!

Door de uitgebreide omschrijving bij het zeer uitgebreide assortiment kon ik de juiste keuze maken en heb ik precies de producten kunnen kopen die ik nodig had. Producten van Meguiar’s zijn niet goedkoop maar absoluut het geld waard; zuinig in gebruik en echt perfect resultaat en daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om! Snelle en nette levering, fijne website en prettige communicatie om je op de hoogte te houden wanneer je de levering kan verwachten.

Prima zaak

Bestellen betslen bevestigen bericht en ontvangen

Altijd snel geleverd,goed pasgarantie,kwaliteit goed

Alles naar wens

Geen bijzonderheden, alles is prima. Bedankt!

Nvt

Nvt

verpakkings dop niet bruikbaar beschadigd spraycan okay!

Snel en goed

Snel en goed

Overzichtelijke website en een snelle levering

Overzichtelijke website, snel mijn items kunnen vinden en snel geleverd.

Prijs,kwaliteit en service zijn 100%.

Gewoon goed, zo moet elk bedrijf het doen.

top

snel de juiste product snel geleverd voor een acceptabel prijs. wat wil je nog meer.

Klantenservice super

Bestelling ontvangen die was niet compleet direct opgelost.

Het enigste probleem wat ik soms ondervind, is dat als je iets vergeet, niet bij kunt bestellen zonder opnieuw transportkosten te betalen.

Al jaren klant. De keer dat er wel iets mis ging (productiefout), werd het eenvoudig opgelost na een foto verzenden.

Gewoon goed

Snelle levering, goede producten

twee keer iets besteld, twee keer 100% goed en snel.

Twee keer iets besteld, twee keer 100% goed en snel. Paar jaar geleden een dynamo en nog wat spul. Nu een bobine voor de zelfde oude Yaris en wat extra spul. Goed en voordelig, ga zo door. Tevreden klant. F. Advocaat.

Website duidelijk tbv kenteken invoer

Meerdere malen afgelopen jaren besteld hier, tevreden over de prijzen en producten

Goede prijs en snel geleverd

Goed geleverd in 1 dag

Juiste levering van de bestelling

Goede kwaliteit voor een prachtige prijs en snel geleverd

Goede service. Een fout gemaakt in de bestelling maar netjes opgelost door de klantenservice.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire