Winparts heeft mijn bestelling zeer netjes behandeld. Dhl daar in tegen niet zo netjes, de auto van Dhl staat in mijn straat en loopt met mijn bestelling naar de verkeerde ingang van de flat en neemt niet de moeite om iets verder te lopen waardoor ik alsnog mijn pakketje zelf op moet halen. Misschien moeten jullie eens nadenken over een anderepartij die wel tot aan de deur bezorgd.
Slecht
Goedendag Stefan, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u uw bestelling met schade heeft ontvangen, dat is uiteraard niet de bedoeling. Helaas heb ik van uw bestelling geen retouraanvraag, foto's of andere melding van de schade terug kunnen vinden. Wij vragen u om in het vervolg uw bestelling te controleren, en in het geval van schade dit binnen 48 uur na ontvangst te melden. In de meeste gevallen kunnen wij het beschadigde artikel vervangen of een passende compensatie aanbieden. Mocht u in het vervolg vragen hebben over uw bestelling of over schade kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Uitstekend!
Zeer fijne zaak zijn niet moeilijk met eventuele omruiling perfect geholpen
werkt prima
Altijd op tijd leveren van makkelijk op te zoeken artikelen
Op nummerbord de juiste dakdragers voor mijn auto vind ik een perfecte service.
Makkelijk onderdelen te zoeken op de site, prijs kwaliteit is ook prima. Tevens wordt gezorgd voor een snelle levering
Wil ik in de doe-het-zelf garage mijn remblokken vervangen; zijn ze te groot...Kan ik alles weer terugplaatsen en naar de winkel om de passende remblokken te kopen. Tijd en geld verspild aan deze grap....
Goedendag, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft met onze webshop. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Wij hebben u ook een attentie verstuurd bij het plaatsen van uw bestelling dat er meerdere remsystemen beschikbaar zijn voor uw auto. Als er toch een product is besteld dat niet past, dan mag deze natuurlijk kosteloos omgeruild worden! Wanneer u er voor kiest om de onderdelen te retourneren zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. De verzendkosten die u heeft betaald bij het plaatsen van de bestelling krijgt u uiteraard terug na een volledig retour. Hopende u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Spullen worden altijd binnen een paar dagen geleverd. Bij onverhoopte vertraging krijg je bericht dat het iets langer duurt. Maar in dat geval gaat de levering alsnog best vlot. Mijn ervaring is ook dat ze retouren uiteindelijk netjes en vrij snel afhandelen.
Levertijd als iets sneller zo beter zijn.
Snelle levering, goede prijs
Erg makkelijk besteld. Dmv. kenteken de juiste ruitenwissers besteld, volgende dag al geleverd. Super!
Perfect geregeld alles in goede order ontvangen.
snelle levering, pas garantie, strakke prijs
Onlangs remschijven en blokken besteld. Werdt door een van de medewerkers geattendeerd op het feit dat er meerdere soorten remblokken onder mijn auto van toepassing waren en of ik dit zou willen controleren. Bleek inderdaad dat ik net de verkeerde had besteld. Dankzij hun oplettendheid toch snel de juiste blokken geleverd gekregen. Top !
Prima afgeregeld, goede communicatie.
Zeer te spreken over de snelle reactie bij de chat en zeker ook later per mail. Netjes afgehandeld.
Makkelijk te bestellen, snel geleverd en alles past!!
Zeer goede klantenservice. Onderdeel ontvangen dat niet paste, dit is zeer snel en correct afgehandeld.
Zeer goed dat je ook ÉÉN mat kunt kopen, in plaats van vier.
Levering kwam later dan aangegeven en op mijn mail naar de klanten service is gewoon niet gereageerd. Product was prima, maar van de service vraag ik me af of die bestaat bij winparts
Snelle en nette levering van mij ruitenwissers en voor een leuke nette prijs
Zonder problemen de juiste onderdelen gevonden en zeer snel thuis geleverd.
tevreden
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire