Ben al jaren klant, gebruik het niet vaak, is altijd vertrouwd, maar lever tijd kan nog steeds korter.
Zeer tevreden.
heel snel de bezorging TOP
Makkelijk en snel
Bestelling ging prima maar waarschijnlijk door de accu die bij de bestelling zat waren de verzendkosten prijzig ondanks een bestelling van bijna 200 euro toch 10 euro verzendkosten. Bestelling was oké, maar 1km verder voor een huis neergezet zonder briefje in de deur. De gevraagde controlle op de accu heeft dus niet plaats kunnen vinden. De producten waren in orde, gelukkig geen regen op dat moment van de dag.
Goedendag Mathijs, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop. Bij Winparts worden er verzendkosten gerekend voor elke bestelling. Deze hoort echter wel geleverd te worden aan het door u opgegeven adres. Mocht er in het vervolg iets aan de hand zijn met uw levering kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Netjes en op tijd
kenteken ingevoerd om ruitenwisser te bestellen en kreeg ik verkeerde Ik krijg mijn geld terug zonder verzend kosten winpartsis niet klantvriendelijk bezig
Goedendag Rudi, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop. De verzendkosten die u heeft betaald bij het plaatsen van de bestelling krijgt u uiteraard terug na een volledig retour. Ik zal uw order opzoeken om te kijken of dit inderdaad het geval is en deze teruggestort kunnen worden. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik het graag via [email protected]. Met vriendelijke groet, Steven winparts.nl
Snelle levering goede originele onderdelen. goed verpakt.
Alles automaterialen op een plaats te koop.
Prima product jaar eerder zelfde product gekocht nu helaas duurder.
Snel
Ruime keuze in groot arsortiment,.
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Het aanbod en de producten zelf zijn qua kwaliteit & prijs gewoon goed. De website schiet alleen onwijs tekort. Belabberde zoekfunctie en naamsaanduiding van producten. Zo heten alle zekeringen enkel "zekering" en kijkt de zoekopdracht niet naar de productomschrijving waar specifieke informatie WEL staat. Bijvoorbeeld; Jcase zekering nodig? Ga maar lekker zoeken tussen de 500 verschillende zekeringen want een zoekopdracht levert 0 resultaten (terwijl ze er wel zijn en jcase letterlijk in de productomschrijving staat) Ook heb ik na meerdere bestellingen nog steeds geen reviews kunnen plaatsen, ook heb ik nou al 2x een verkeerd product besteld (ondanks het zoeken op kenteken) en vaak klopt de voorraadinformatie niet... En TOCH kom ik telkens weer terug wegens de prijs&kwaliteit (of beter gezegd, het gebrek aan een beter alternatief).
Goedendag Ken, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u moeite heeft om de onderdelen tge vinden die u zoekt. Producten zoals gloeilampen, zekeringen of relais worden vaak neit op kenteken gefilterd. Hierdoor is het soms lastig om het juiste artikel te vinden. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken. Mocht een product toch niet passen, dan kan het product omgeruild worden voor een ander product. Wanneer u er voor kiest om het product te retourneren is dit uiteraard ook mogelijk. Indien u in het vervolg vragen heeft over een bepaald onderdeel kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Na de producten te hebben besteld en betaalt, ontving ik een onduidelijk verwarrend mailtje waarin stond dat 1 product niet bij mijn auto zou passen. Achterruitenwisserblad zou 33cm moeten zijn i.p.v, 38 cm. Nameten bevestigde de bestelde 38 cm. Ik heb nog geprobeerd te bellen, wat niet lukte! Uiteindelijk via een link verwezen naar het oorspronkelijk bestelde product wat allemaal zeer snel in huis was. hulde.
Merkartikelen voor een lage prijs toppie ga zo door
Great quality for the item at fair price and fast shipping.
Komt beloften na
Alles is gewoon goed gegaan. Snelle levering.
Snel binnen niet duur en goed
Eigenlijk uitstekend, maar de accu miste een afdekkap van de +pool E.
Makkelijk besteld, snel geleverd en prima kwaliteit
Snelle levering en niet duur
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire