2047170 Klep, afsleephaak besteld op kenteken en door Winparts gecontroleerd. Het hem helaas al geverfd. Hij bleek echter totaal niet te passen. Had hem eerder moeten passen.
Een fijne manier om onderdelen te bestellen
Automatten, prima verpakt, zijn niet opgerold en mooi vlak aangekomen.
26 en 27 mei diverse (voorraad) schadedelen besteld, nu vandaag 5 juni nog steeds niet geleverd. Vermoeden is dat het bij Transmission fout gaat. Al meerdere keren contact met supportdesk gehad, zij doen hun best maar kunnen geen snelle oplossing bieden. Onderzoek wat misgaat duurt 2 werkdagen terwijl er een auto op stilstaat. Nu goederen maar opnieuw besteld en hopen dat het nu beter gaat. Ik vindt dat een organisatie als Winparts hier wel een procedure voor mag inrichten dat buiten de normale wegen een oplossing biedt zoals b.v. goederen zelf ophalen. Ik heb dit zelfs aangeboden. Nu zou ik Winparts door deze 2 laatste bestellingen zeker niet aanbevelen.
Beste Gerard, Bedankt voor je review. Vervelend dat je bestelling vertraging oploopt bij de vervoerder. Onze excuses daarvoor. Ik heb je bestelling erbij gepakt en ik zie dat wij inderdaad een onderzoek hebben opgestart bij de vervoerder om te achterhalen waar je bestelling is en wanneer deze geleverd kan worden. Ik snap dat het vervelend is dat dit gebeurt. Helaas kunnen we hier niets aan doen om dit te voorkomen of te verhelpen. We kunnen je bestelling ook niet af laten halen als we die mogelijkheid hadden, aangezien je bestelling al verzonden is. Ik ga er vanuit dat je snel meer duidelijkheid ontvangt. We doen ons best om dit zo snel en zo goed mogelijk voor je op te lossen. Met vriendelijke groet, Tim
Goed advies en snelle levering tegen een schappelijke prijs
Het product voldoet aan mijn verwachting
Snel besteld, kopen op kenteken en snel geleverd.
Altijd een perfecte snelle service en levering!
Redelijk snel geleverd en paste perfect.Vlijmen
Controle en bevestiging top
Goede service ook als je telefonisch vragen stelt.
Ik bestel al jaren bij winparts
Snelle levering, correcte afhandeling van orders.
Onderdelen besteld bij Winparts met pasgarantie. Onderdeel past niet, op hun advies retouraanvraag ingediend en om het juiste onderdeel toch te krijgenoest ok het opnieuw bestellen. Op mijn vraag hoe het zat met de verzendkosten kreeg ik geen antwoord. Onderdeel besteld en dus ook de verzendkostenoeten betalen terwijl Winparts een fout had gemaakt. Hierop klacht ingediend maar geen antwoord ontvangen. Daarna diverse berichten verstuurd en op het laatst bericht ontvangen dat ze hier niets mee konden en dat de verzendkosten niet gecrediteerd werden. Ook geen voorstel gehad om eventueel bij een volgende bestelling deze kosten te verrekenen. Ik heb daarna ook aangegeven dat ik deze beoordeling dan zou versturen. Je raad het al: geen reactie. Fouten kunnen gemaakt worden maar los het dan ook netjes op!
Verzending snel en van goede kwaliteit
top
Makkelijke website, handig te bestellen en krijgt wat het beloofd.
Als eerste een bodemplaat besteld voor een Mondeo, inclusief de daarbij behorende parkers. De bestelde bodemplaat was beschadigd. Deze is retour gezonden, dat verliep zonder problemen. Vervolgens een nieuwe besteld. De afhandeling is onduidelijk omdat je met Winparts.eu en Winparts.nl te maken krijgt. Uiteindelijk wel gelukt. Om de parkers te kunnen monteren, heb je bevestigingselementen nodig (daar kom je achter als de auto op de brug staat), Winparts heeft deze vreemd genoeg niet in het assortiment! Dat is een misser.
Ik heb het rek nog maar een week, maar het heeft de schade aan mijn auto toch sterk beperkt. Gisteren werd ik aangereden door een auto die nadien weggesleept moest worden. Het rek is helaas total loss, maar ik ga ervan uit dat de verzekering een nieuw exemplaar vergoedt. Er zijn alleen een paar deukjes in de achterklep. Zonder het rek zou de schade veel groter geweest zijn. Voor de rest is het geweldig praktisch fietsrek en kan niet wachten om een nieuwe te bestellen.
Het assortiment en het bestelproces bij winparts zijn top. Het bezorgen was wat minder, vandaar de 4 ipv 5 punten. Dat ligt niet aan winparts, maar graag wat kritischer op de bezorgers zijn. Bestellen en afleveren bij bezorger: ruim binnen 24u. Van bezorger (postnl) naar afleverautomaat: 1,5 week! Daar valt nog iets te verbeteren.
snel geleverd
Goede klantenservice
Snel levering en de juiste onderdelen voor de auto
Ik heb mijn artikel niet mogen ontvangen. Wanneer je dan contact zoekt op de website, wordt je eigenlijk naar whatsapp doorverwezen Ook al bel je, zelfs daar wordt dan doorverwezen naar whatsapp. Toen maar gewacht tot de 5 werkdagen verstreken waren en via whatsapp een bericht gestuurd, geen reactie voor een aantal uren. Toen nogmaals gebeld en ik werd doorverbonden met een mevrouw die er duidelijk geen zin meer in had. Ze zou een melding maken bij de vervoerder en ik moet nu wachten op hun antwoord. Bij de afsluiting werd mij gevraagd of ze mij nog ergens mee van dienst kon zijn. Toen ik aangaf, dat het mij verbaasde dat ik via whatsapp nog geen reactie had gehad en dat dit wellicht besproken kon worden op een kwaliteitsoverleg, was haar antwoord: "Je hebt nu toch een antwoord." Ik wacht nu op antwoord waar mijn pakket is gebleven, wanneer dit antwoord onbevredigend is, zal ik mijn sterren score herzien.
Bestelprocedure duidelijk. Aflevering door tnt post klantvriendelijk en behulpzaam afgeleverd. Product voldoet aan verwqchting. Was goed en stevig verpakt.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire