Fijne contacten goede kwaliteit prijs verhouding en makkelijk te retourneren wanneer het niet het juiste onderdeel is gewoon weg goed
Snelle service eerlijke prijzen en kwaliteit
Ik had spullen besteld voor mijn auto en zelf niet goed opgelet met de remblokken die bleken verkeerd retourneren was snel geregeld alle andere delen waren prima
Bestelling verliep zoals het hoort
Lekker bezig ! Besteld en dan nog ophalen bij afhaalpunt Slecht geregeld ! Groeten Hans
Beste Hans, Bedankt voor je review. Vervelend dat je ontevreden bent met de levering van je bestelling. Wanneer het afleveradres wat je hebt opgegeven moeilijk te bereiken is voor de bus of vrachtwagen van de vervoerder, brengen ze het pakket naar een afhaalpunt. Op deze manier kun je toch nog snel je pakketje ophalen, in plaats van dat het weer naar ons wordt verstuurd. Helaas is het niet altijd mogelijk voor de chauffeur om een pakket aan huis te leveren. Dit kan allerlei oorzaken hebben waar wij als webshop helaas geen invloed op hebben. We hopen dat je kunt inzien dat dit de beste manier was om ervoor te zorgen dat je toch op tijd je bestelling kon ontvangen. Met vriendelijke groet, Tim
Top, verkeerd besteld paar dagen daarna de juiste gekregen, andere terug gestuurd zonder problemen Tot de voogende
Super snel geholpen na garantie onderdeel en geld ook snel terug gekregen zonder moeite ben echt tevreden dank u
Geschikte accu snel gevonden voor een goede prijs. Bestelling geleverd binnen aangegeven tijdslot. Accu doet het uitstekend.
S,avonds besteld volgende dag ontvangen zo snel.
alles klaar
Opzich gaat het meestal goed maar de levertijden zijn niet van 2026 en vaak nog met wat vertraging ook. Dus geen haast dan komt alles goed.
Beste Leslie, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat het doorgaans goed gaat met je bestellingen. Alle producten op onze website hebben een eigen levertijd. Dit heeft te maken met waar de producten op voorraad liggen. Veel producten bewaren we op het distributiecentrum, waardoor de levertijd vaak een dag is. Helaas kunnen we niet alle producten in op ons distributiecentrum bewaren. De levertijd van een product op de website is de snelst mogelijke levertijd die we voor dat product aan kunnen bieden. In je winkelwagen zie je altijd de meeste accurate verwachting voor jouw specifieke bestelling. Jammer genoeg kan er in het magazijn of onderweg van alles gebeuren waardoor vertraging kan ontstaan. We doen altijd ons best om je daar dan zo goed en zo snel mogelijk over te informeren. Gelukkig komen veruit de meeste bestellingen zonder gedoe en op tijd bij onze klanten aan. We hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Mocht je nog vragen hebben over de levertijden op onze website, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je dan graag verder! Met vriendelijke groet, Tim
Op de site alles snel gevonden, bestelling geplaatst en de volgende dag in huis.
Makkelijk bestellen en keuze genoeg. Altijd op voorraad wat ik nodig heb.
Vrijdagmorgen een accu besteld en zaterdagmorgen volgens afspraak geleverd. Accu was de juiste en paste prima.
Fout geleverd maar snel opgelost
snele en goede levering
onderdelen paste goed en werden snel geleverd
Makkelijk besteld Snelle levering
De juiste onderdelen in korte tijd ontvangen, prima.
Defect product ontvangen. Via Whatsapp contact opgenomen en ik zou maandag teruggebeld worden. Je hoort niets van ze. Inmiddels van meer mensen gehoord dat hun service belabberd is. Koop hier NIETS mensen!
Beste Joost, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je zo ontevreden bent met onze klantenservice. Onze excuses daarvoor. Ik heb je bestelling en de gesprekken erbij gepakt en ik zie dat je contact hebt gehad over het defect ontvangen product. Wij hebben je toen uitgelegd hoe je het product kunt retourneren. Helaas maken we geen terugbelafspraken. Je kunt het defecte product gratis naar ons opsturen voor een terugbetaling of een voucher door de stappen in de uitleg van mijn collega te volgen. Omdat ik uit je review opmaak dat er kennelijk nog onduidelijkheden zijn heb ik je een e-mail gestuurd om te kijken wat we verder voor je kunnen betekenen. Ik ga er vanuit dat we er dan samen uit kunnen komen. Met vriendelijke groet, Tim
Een ruim assortiment en snelle levering. Fijne webshop en een betrouwbare service. Kostentechnisch zijn de producten netjes geprijsd. Al met al aan te bevelen.
n.v.t.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire