Goede service snelle levering

Bij garantie proberen ze alles om niks terug te betalen

Ik heb een distributieriem set inclusief waterpomp gekocht Na een week is de waterpomp kapot gegaan dus heb ik een nieuwe waterpomp laten op monteren niet van winparts dus ik wil hem terug retourneren omdat die garantie heeft ze zeggen je moet hele set weer terug sturen inclusief distributieriem Dus dan moet ik weer die distributieriem er laten demonteren en een nieuw weer erop laten monteren ​​dus nog meer kosten maken terwijl ik een slechte waterpomp heb gekregen in plaats van waterpomp alleen te laten terug te retourneren en geld terug te krijgen voor die waterpomp. Als het op garantie komt, proberen ze alles om niet je geld terug te betalen

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Goede webshop

Goede en snelle leerring

Betrouwbare shop

Al meerdere keren bij deze shop auto-onderdelen besteld. Handig passende onderdelen via kenteken. Meerdere prijscategorieen. Snel in huis. Erg tevreden!

Goede prijs en snelle levering

Goede site met producten prijs/kwaliteit

Gewoon goed!

Mooie en overzichtelijke website, juiste onderdelen snel te vinden. Zo besteld en snel en netjes geleverd, goede kwaliteit onderdelen ook.

Levering

Er wordt zeer snel geleverd, super.

NVT

NVT

Snel geleverd door PostNl te gebruiken

Snel geleverd door PostNl te gebruiken

De ervaring was heel erg slecht.

De ervaring was erg slecht. De bestelling werd per ongeluk verzonden en ik heb mijn geld nog niet teruggekregen.

Correct en betrouwbaar.

Onderdelen voor mijn Ford Mondeo 2007 besteld. Exact wat ik besteld had ook geleverd gekregen. Super bedankt.

Artikel is niet volledig naar wens.

Heb zonneschermen besteld voor Citroen DS5. Materiaal is 100% van zeer goede kwaliteit. Maar een groot minpunt , de pasvorm laat wat wensen over. Bestelling en levering is allemaal vlot en vriendelijk verlopen. Heb al meerdere male bij deze site besteld en altijd tevreden geweest. Maar spijtig genoeg zou ik dit artikel niet aanraden vanwege de pasvorm , daarom 3*

Alles wat ik bij jullie bestel is goed, prima prijs en snel geleverd. Telefonische hulp is perfect. Top zaak!

Juiste onderdelen met pasgarantie!!

Veel keuze in onderdelen in verschillende prijs klassen. Super service. De pasgarantie! Tot nu toe altijd juist passende onderdelen ontvangen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 8, 9, 10

fijne samenwerking

Doordat ik een product had dat een mankement had wat kan gebeuren heb ik deze perfect kunnen terugsturen ,wat vlot ging en heb via een voucher een zelfde product aangekocht wat perfect werkt , ben heel blij met dit product het is leuk om er mee te werken ,alvast bedankt voor de perfecte samenwerking, hoera voor Winparts.NL !!!

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Slechte klantenservice!

Verkeerde producten geleverd, 5 dagen later dan hun slogan "voor 21:00 besteld morgen in huis" En dan ook nog lopen kloten met de retouren, jullie verprutsen wat, en ik moet het oplossen! Zeer slechte ervaring, ik koop hier nooit weer wat.

Past 99% van de onderdelen altijd goed en de juiste

Goede service en meestal komt het optijd

Goede kwaliteit en service!

Ik bestel al mijn onderdelen bij Winparts. Kwaliteit producten en zeer scherpe prijzen. Klantenservice is ook echt top. Doen wat ze beloven.

Betrouwbaar en razendsnel bezorgd

De nieuwe ruitenwissers klik je er zonder problemen op.

Heel erg tevreden

Altijd netjes op tijd heel erg tevreden mee

Snelle levering en geen problemen met retourneren

Uitgebreide website, ook voor mijn (bijna) oldtimers.

Snel geleverd, goed prijs kwaliteit

Levering altijd snel en correct mer een nette prijs

Correct

Heel goed op tijd geleverd

Levering klopt niet

2 maal koplamp gekregen volgens chassisnummer. 2 maal verkeerde. Bijna 1300 eur stuk. Altijd moeten voorschieten. Nu komt er een andere koplamp van 1800€. Volgens site direct leverbaar. Ik bestel en nu krijg ik mal dat levertijd 1 maand is

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire