Snel en goed
Deze ruitenwisser zijn super ! Geen piepend en schavend geluid op mijn autoruiten . Top!
Niet met alles de goedkoopste, maar wel snelle en goede service.
Dit keer had ik een order waarvan 1 item de totale order blokkeerde tot 2-12 !!! Ik schrok me wezenloos. Dat was niet de bedoeling. Gewoon binnen een kwartier on-line geregeld. Onderdelen heb ik NU al ontvangen. TOP.
Ik bestel al járen mijn auto onderdelen bij Winparts en ben zeer tevreden.
Goede kwaliteit en snel leverbaar
Binnen 24 uur geleverd
alles goed geregeld
Alles was opgelost.
Prima service.
Jammer dat het niet geleverd wordt, wat ik had aangegeven.
Snellere levering en producten met pas garantie
Makkelijke site, goede uitleg en advies van de producten. Breed aanbod. De juiste producten voor je auto met kenteken check.
Top hoor snel geleverd
Alles volgens regels
Prima communicatie en denken mee met eventuele vertragingen.Houd wel rekening met levertijd van 3/4 werkdagen gemiddeld.
Altijd het juiste product vinden met kenteken check.
Ik dank het bedrijf voor het goed behandelen van mij en snelle diensten
snelle service alleen de afgesproken termijn was niet goed. kwam dag later
Bij de door mij gekochte auto accu kan door Winparts geen bijpassende ontluchtingsslang worden geleverd. Klantenservice camoufleert deze tekortkoming door mij te vertellen dat de accu niet bij mijn auto past. Zij adviseren mij een passende accu te kopen maar die is veel en veel duurder. Dat gaat geen weldenkend mens doen voor een accessoire van vijf euro.
Beste heer de Mooij, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring met ons heeft. Mijn gemeende excuses hiervoor. Ik ben de correspondentie ingedoken en ben het één en ander tegengekomen. Hieronder stel ik u graag op de hoogte van het verloop van bovengenoemde. U heeft uw bestelling geplaatst zonder uw kenteken in te geven. U heeft een mail ontvangen om dit alsnog te kunnen doen. Daar bent u niet op ingegaan. De door u bestelde accu wordt daarom vanzelfsprekend verzonden. Als ik uw kenteken invul bij de door u bestelde accu, komt er een grijze balk in beeld waar 'dit onderdeel is niet toepasbaar op het geselecteerde voertuig' in staat. Spijtig genoeg beschikken we niet over de ontluchtingsslang die u zoekt. Helaas kunnen we geen producten buiten ons assortiment verkopen. Door de klantenservice wordt daarom een accu aangeboden die zou passen, met daarnaast het advies om de OEM/origineelnummers van de oude accu te controleren. Deze accu's zijn inderdaad duurder dan hetgeen wat u besteld heeft, maar passen wel. Het betreft hier dus geen camouflage, maar een eerlijk antwoord. Er is u geboden wat we kunnen bieden. Aan u uiteraard de keuze of u hier op in wilt gaan of niet. Hopende op uw begrip voor bovenstaande uitleg. We nemen uw feedback mee in ons verbeterproces, waarvoor nogmaals dank. Ik wens u een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Martijn.
Alles prima geregeld.
Snelle afhandeling, meteen t goede product
Ik heb afgelopen maanden dingen gekocht voor mijn auto met pas garantie alles paste en was perfect. Maar ik kocht vorige week met spoed een startmotor op kenteken van mn auto en met pasgarantie heb de dag erna snel omgewisseld en de nieuwe start motor paste niet.
Beste Martin, Dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat het product, ondanks de pasgarantie, niet paste. Het kan helaas voorkomen dat een product niet past, dit heeft te maken met dat er meerdere types uitgebracht zijn van sommige auto's in hetzelfde bouwjaar. Om die reden kan een product in zo'n geval gratis geretourneerd worden via ons retourportaal, mits dit binnen de retourtermijn is. Het kan geretourneerd worden via: www.winparts.returnless.nl. Wij kijken graag met u mee om de juiste startmotor te selecteren. Om u verder te kunnen helpen, ontvangen wij graag een mail op [email protected], onder vermelding van uw ordernummer en een foto van de oude startmotor. Met vriendelijke groet, Zoë
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire