Pakket niet gearriveerd op de afgesproken dag, had maar een half pakket gekregen..
Goedendag Robin, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft met onze webshop. Helaas kunnen wij geen garanties geven op levertijd, wij zijn hierbij afhankelijk van onder anderen onze leveranciers en van de pakketbezorgdiensten. Ik zie dat u contact heeft gehad met onze klantenservice en dat het ontbrekende artikel inmiddels is geleverd. Hopende u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Ik kon gemakkelijk mijn onderdelen uitzoeken en bestellen. Alles staat goed beschreven bij het product. Goed en netjes verpakt. Ik had me bestelling binnen 3 dagen binnen. Enigste minpuntje vond ik dat ik bij een besteld bedrag van € 310,00 nog steeds verzendkosten moest betalen van € 10,00. Misschien een tip om boven een bepaald bedrag gratis te verzenden.
Snel en goed geleverd.
Ik bestel voor 350 euro aan onderdelen, alles compleet om een motor fris te maken. Krijg ik allemaal onderdelen opgestuurd die al eens opengemaakt/gebruikt zijn, waar de olie vegen nog op zitten en incompleet zijn (Distributieset die duidelijk al een gebruikt is zonder bijbehorende bouten) en het retour briefje van de vorige klant er nog in de doos. Klantenservice ook erg matig, kan geen antwoord geven op vragen welke onderdelen benodigd zijn terwijl ik ze het kenteken en VIN geef. VIN meerdere keren moeten sturen maar zou onjuist zijn en ze hadden het ''nieuwe'' VIN nodig (???) Overall erg matig, volgende keer bestel ik weer gewoon bij Autodoc
Goedendag, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop. Uiteraard hoort u uw bestelling in goede orde te ontvangen. Wanneer de door u ontvangen onderdelen niet voldoen kunnen wij deze in vrijwel alle gevallen omruilen. U kunt een foto van uw bestelling naar onze klantenservice mailen of appen. Helaas heb ik van u geen recent contact met onze klantenservice terug kunnen vinden. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik het graag via [email protected]. Met vriendelijke groet, Steven winparts.nl
Conform bestelling en snel bezorgd!
Einddemper gekocht .stond klaar voor verzending op de dag dat deze zending aan zou komen kreeg ik bericht dat ze eindemper niet konden leveren . Ze boden ee demper aan bijna 2x zo duur Daar moest i ik het maar mee doen Intussen 4 dagen verder
Goedendag Jarie, Bedankt voor uw review. Excuses dat de producten niet geleverd werden en u geen contact met ons hebt kunnen krijgen. Aan de hand van uw gegevens heb ik uw order terug gevonden. Ik zal daarom uw mail in behandeling nemen en beantwoorden. Met vriendelijke groet, Steven winparts.nl
Snelle levering en juiste levering. maar als je aanspraak wilt maken op garantie (2 jaar) omdat er een sensor stuk is en je hebt al 2 mailtjes gestuurd, krijg je geen enkele reactie!!!!!
Goedendag, Bedankt voor uw review. Excuses dat u geen contact met ons hebt kunnen krijgen. Aan de hand van uw gegevens heb ik uw order terug gevonden. Ik zal daarom uw mail in behandeling nemen en beantwoorden. Met vriendelijke groet, Steven winparts.nl
Oke
Niet duur en heel snel thuis geleverd!
Ruime keuze met duidelijke documentatie maken het makkelijk je juiste onderdeel te bestellen.
Gewoon goed en betrouwbaar
Mijn ervaring is altyd correct en op tyd gewoon fantastisch en op de site is alles perfect te vinden
Snel gevonden prima kwaliteit
Bij het bestelproces wist ik zeker dat ik een passend onderdeel zou krijgen doordat je een kentekencheck kunt uitvoeren.
Goede beschrijving hoe om te gaan met het product .goede prijs snelle levering.TOP
Mooi optijd gaat zo door keurig. Gr.
Zou de volgende keer weer bestellen.
Altijd bestel ik hier auto gerelateerde producten. Producten zijn goed, levering altijd snel. Top!
Wat ze belovenkomen ze na. Netjes op tijd geleverd.
Altijd snel geleverd zonder poespas en kwaliteit spul.
Ik ben zeer tevreden over mijn bestellingen die ik heb gedaan komen hun afspraken na en de volgende dag in huis volgens afspraak. Ik kan het je aanraden en de prijzen zijn goedkoop. In een woord een topper
Snelle levering! Kwaliteit prijs verhouding goed !
Service en kwaliteit staan bovenaan
Betrouwbaar en snel geleverd. Prijzen zijn lager dan elders. Kwaliteit, "top".
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire