Kreeg voor 22.00 uur al een mailtje dat de levertijd niet gehaald werd.
Goedendag Jan, Bedankt voor uw bericht. Het overgrote deel van de hardlopende producten ligt bij ons in het magazijn en kan doorgaans tot 20.00 uur nog verstuurd worden, waarbij het product de volgende dag in huis is. Producten die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden, liggen op een ander depot en zijn daarom langer onderweg. Dit wordt ook aangegeven bij het product, doordat er een afwijkende levertijd staat. In de winkelwagen en op de betaalpagina wordt ook een verwachte levertijdindicatie gegeven. Hopende u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Duidelijke website correct en snelle levering
Snel
Bestelde een remslang op internet. Winparts constateerde dat dit niet correct was en stuurde een andere (die voordeliger was) maar ook de juiste!
Goed verpakt snel geleverd overzichtelijk
na beschadigd produckt is er een zeer goede oplosssing gekomen super bedankt winparts
Ervaring met Winparts is altijd al goed geweest. Beter dan met die andere grote oranje met zwart leverancier. Bezorgtijden zijn beter. Prijzen bijna net zo goed, scheelt op grote bestelling vaak maar een paar euro. En de nazorg (als dat al nodig) is 100 keer beter!!
Als oud Groninger blijf je toch altijd bij je vertrouwde zaak en daarom doe ik mijn zaken graag met Winparts, goed snel en altijd een zeer goede prijs. En het maakt niet uit of nu in het uiterste punt van Zeeland woont. En daarom mijn 5 sterren.
Bestelling kwam heel binnen, duurde wel veel langer dan aangegeven op website (duurde bijna een week voor ik het had ipv de volgende dag). Product zelf was goed omschreven op website en geen problemen gehad met installeren.
Makkelijk zoeken en nette prijs. Jammer vd verzendkosten
Ruim assortiment, gemakkelijk winkelen.
zeer klantvriendelijk
Is als goed.
Zeer snelle levering en zeer netjes en vriendelijk personeel volgende keer weer bij winparts bestellen
Afhandeling en bezorgen prima
Product snel geleverd, tegen scherpe prijs.
Goede snelle levering
Prima meer is niet nodig
Ik vind het jammer dat er totaal geen reactie meer is gekomen nadat ik een onderdeel heb gekregen dat beschadigd was. Heb alle benodigdheden opgestuurd maar daarna niets meer gehoord. Ik doe al vele jaren zaken met jullie maar dit kan echt niet. Ik snap ook wel dat het niet in 1 dag geregeld kan worden, maar we zijn nu ruim een week verder. daarnaast heb ik nu een auto met schade staan, waar ik niet verder mee kan
Goedendag Geert Jan, Bedankt voor uw review. Excuses dat de producten beschadigd geleverd werden en u geen contact met ons hebt kunnen krijgen. Aan de hand van uw gegevens heb ik uw order terug gevonden. Ik zal daarom uw mail in behandeling nemen en beantwoorden. Met vriendelijke groet, Steven winparts.nl
Duidelijke website, nette prijzen.
Er ging iets mis met het artikel. Kan gebeuren. Maar het allerbelangrijkste is dan vervolgens hoe ga je er daarna mee om. Dat is bijna altijd allesbepalend. Nou, dat zit bij jullie echt heel goed. In mijn eerste contact geholpen door lissette. Nou, wat een kanjer!! Ik ben zo onvoorstelbaar goed door haar geholpen. Super. Het verhaal is te lang om hier uit te leggen. Gaat het ook minder om... dankzij haar hulp is alles weer goed gekomen. Ik had al ooit bij jullie iets gekocht en ga dat zeer zeker blijven doen. Nog sterker ik sta nu op mijn werk te vertellen hoe goed jullie zijn. Hartelijke groeten van Marcello Cosi
Goedendag, Dank u wel voor uw review. Het is goed om te horen dat u tevreden bent met onze service, ik zal uw feedback meenemen! Mocht u in het vervolg vragen hebben over een artikel of over uw bestelling horen wij graag van u. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Bezorging door derden soms wat traag.
Gezocht, gevonden, besteld, geleverd.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire