Gewoon goed

Dank u wel

Gezocht naar het product en het voldoet aan alle eisen

Goede overzichtelijke site, goede beschrijving en plaatjes. Al om al een zeer klant vriendelijk en goed inelkaar gezette webshop. + Goede prijs kwaliteit verhouding. Geen verdere op of aanmerkingen ga zo door voor onderdelen kom ik zeker nog eens terug

Dramatisch

Voor het bestellen staat dat alles op voorraad is en volgende werkdag bezorgd. Direct na het bestellen ontvang je een mail dat het niet op voorraad is en dit 3 dagen duurt. Na 3 dagen nog niks gehoord en gebeld, geven aan dat met onderdeel zelfs nog gemaalt moet worden. 1.5 week na de bestelling ontvang ik eindelijk de onderdelen en is het verkeerde opgestuurd. Wederom gebeld, duurt weer paar dagen om ander onderdeel op te sturen. Word gezegd: is erg druk in het magazijn en we geven geen voorrang aan mensen, terwijl mijn bestelling al van 1.5 week ervoor was. Hierdoor stond mijn auto 2 weken stil omdat zij hun zaken niet op orde hebben!!!

Super bedrijf

Super altyd snel goedkoop juiste product niet goed snel retour en geld terug kunnen vele site een voorbeeld aannemen

zit nog steeds te wachten (al 3 dagen ) op behandeling retour

Iets kopen en bezorgd krijgen gaat heel goed bij Winparts. Ze houden je goed op de hoogte , mocht iets vertraagd zijn bij bezorgen van je aankoop. Ik ben doorgaans een goede klant van hen die ze te vriend moeten houden. Een retourbehandeling gaat echter heel wat minder snel. Zit al 4 dagen te wachten hierop (als het al niet veel langer gaat duren) Bij een concurrent van Winparts uit Rotterdam - waar ik ook iets besteld had - was een retour aanvraag echt letterlijk binnen 4 uur geregeld en had ik mijn retouretiket en alles er op en eraan via email binnen.Ik zal nog net geen namen noemen, maar wel iets met auto-onderdelen en nog wat. Daarom nog net een mager 7 tje momenteel in de hoop dat ze het alsnog snel rondbreien bij Winparts.

Onderdeel Op vooraad... Echt Niet!!!

Onderdeel voor mijn auto besteld dat op de site op voorraad stond met 1 week levertijd. E-mail ontvangen van Winparts dat het onderdeel binnen 2 weken geleverd zou worden. Contact opgenomen met de klantenservice en gevraagd waarom het onderdeel op voorraad zou zijn maar 2 weken zou duren om te leveren. Het antwoord van de klantenservice was om te zeggen dat dit jammer en ongelukkig voor u is en geen compensatie bood. Vreselijke service en raad het gebruik van Winparts niet aan.

Gewoon goed.

slechte terugkoppeling op klacht

Onderdelen besteld die absoluut niet passen. vervolgens geen terugkoppeling.

Duidelijk snel en complete levering

Mijn ervaring is goed

Verstuurd naar mij is prima de prijs is ook goed en het is kwaliteit is goed zeker een aan raarder de ruiten wissers van

Super slecht

Zeer slechten service

Winparts kan je altijd op bouwen!

Koop wel vaker auto spullen bij Winparts. Altijd weer fijn dat alles picobello is. Aanrader!

Prima service en levering

Prima keuze en service

grote keuze en concurrerende prijs goede bereikbaarheid en snelle levering

Voldoet aan alle verwachting

Snel en makkelijk te bestellen dmv ingeven van het kenteken. Snelle levering . Top!

Vandaag besteld morgen in huis en dat met voordelige prijzen

produkt bevalt hartstikke goed

produkt bevalt hartstikke goed, helaas (opnieuw) veel plastic, maar dat gebruik ik dan wel als afvalzak, hoef ik iig geen nieuwe afvalzak af te rollen en te verspillen.

Zeer slecht geholpen via de klantenservice

Verkeerd onderdeel gekregen terwijl er pas garantie bij stond. Via de klanten service kreeg ik te horen dat het een montage fout was geweest en of ik hem niet verkeerd om had gemonteerd. Het ging om een wielnaaf... uiteindelijk naar winneweer gereden en daar wel goed geholpen. De meneer achter de balie heeft het voor me uitgezocht en het was inderdaad het verkeerde onderdeel. De vraag is alleen nog of ik het geld terug krijg omdat die al gemonteerd is geweest.

Prima.

Duidelijke website. Prima geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle leverin

Snelle levering van prima artikelem

Ruitenwissers besteld. Ze zijn snel geleverd.

Goede ervaringen mee ,als in het niet kon vinden op de site kon ik bellen en kreeg ik jog de goede informatie

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire