Krijg altijd het bestelde zeer snel en juist geleverd voor een goede prijs.

Snelle en nette levering!

Tevreden over de kwaliteit van de bestelling en levering. Ik blijf hier bestellen voor al mijn auto onderdelen.

geweldige service

Klopt altijd en snelle verzending en goed verpakt

Snelle en correcte levering

Na een verkeerde levering door een ander firma bij Winparts snel besteld Correct geleverd en snel .

Zeer snelle levering en goede prijs-kwaliteit

Een nieuwe accu was zeer snel gevonden op de website van Winparts.nl. dankzij de 'zoek op kenteken' mogelijkheid. Er was zelfs keuze uit een aantal merken en types. Omdat ik wist welk merk en type ik wilde hebben was de bestelling binnen enkele minuten rond. De levering was zoals op de site staat de volgende werkdag en Transmission heeft de accu keurig en op tijd bezorgd volgens afspraak. Dit was trouwens de tweede accu binnen een week die we bij Winparts.nl hebben besteld. Ook de accu voor de auto van onze buurvrouw was de service precies hetzelfde. Al met al absoluut 5 sterren voor de website, verzending en service en niet te vergeten een goede prijs-kwaliteit!

Topper!!!

s’avonds 18:15 bestelt en de volgende dag 10:00 al geleverd. Uitstekend!

Levering was snel en goed. Als enig puntje zou ik zeggen iets kleinere verpakking voor hetgeen wat je besteld. Maar dit is slechts muggenziften.

Waardeloos

Waardeloze klanten service die niet open staan of mee denken aan een oplossing ! En beloven dan uiteindelijk een mail te sturen en doet dit vervolgens ook niet !

Correct geleverd

Ruitenwisserbladen

Niet het juiste geleverd

In de levering zat niet wat er op de pakbon stond helaas. Ik heb diezelfde dag dat doorgeven, maar tot op heden geen reactie gehad.

Uitstekende producten, snelle levering, klantvriendelijk.

Uitstekende producten met duidelijke omschrijving en nuttige adviezen op overzichtelijke website. Tip: mogelijkheid om favorieten aan te vinken die in je account zichtbaar blijven.

Goede kwaliteit tegen nette prijs

Omschrijving zegt genoeg. Maar één opmerking over de koerier (DHL): flikkeren het pakje gewoon voor de deur terwijl er niemand thuis is :-(

Ruim assortiment, snelle levering

Ruim assortiment aan autobenodigdheden, snelle levering van je bestelling, Top!

Prima geregeld

Maķkelijke website

Ik heb prima ervaring. Goede service en allerte personeel. Ze denken met je mee en zorgen voor de juiste artikel voor de juiste voertuig. Enige minpunt is de verzending. Die is niet optijd aangekomen.

goed en degelijk

Op tijd geleverd

snelle levering, goede prijs en foto's

Heb nu twee keer besteld. beide keren snelle levering, geen gekke afleverkosten en hoge prijzen. Mooi spul ook.

Snel besteld

Snel besteld en verzonden

Snelle levering en prima kwaliteit.

Snel en goed

Vaker besteld tot nu toe eigenlijk altijd goed

Contact spray

Makkelijk in gebruik en de spray smeert goed. Kortom een goed product. Een echte aanrader.

uitstekende service

ruitenwissers voor mijn Toyota Avensis verso besteld; veel keus en na de bestelling controle door Winparts dat het de juiste waren; dat was idd zo en nu weer goed zicht in de regen tegen een leuke prijs

goed product

Ik heb voor mijn autootje 12 inch wieldoppen nodig en die zijn moeilijk te vinden. Wel bij Winparts dus! Snelle verzending.

Super snelle adhandeling zonder problemen

prima aanbevelingswaardig

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire