Nog steeds raar dat je als autobedrijf geen korting krijgt

Omdat we geen korting krijgen kijk ik vaak eerst ergens anders

Nog steeds raar dat je als autobedrijf geen korting krijgt

Omdat we geen korting krijgen kijk ik vaak eerst ergens anders

Belachelijke herlaad tijd

Het product zelf lijkt goed te werken. Alleen staat in de handleiding dat hij 3 uur lang in de oven moet om hem te herladen. In deze dure tijden zit ik daar echt niet op te wachten. Als ik dit duidelijk in de beschrijving had gevonden had ik deze pingi 1kg clip niet gekocht. Ik ging er namelijk vanuit dat hij net als de andere pingi, en überhaupt elke andere vochtvreter, een paar minuten in de magnetron moest. Nogmaals slecht dat dit niet duidelijk is aangegeven en ben er best teleurgesteld in. Als hij vol is zal ik hem niet meer gebruiken.

Goede materialen

Op basis van het kenteken meteen de goede ruitenwissers geleverd.

Had meer verwacht

Met de donkere dagen (dec 2022) had ik het idee dat ik veel te weinig zag met m'n verlichting. Had verwacht dat de Osram Night Breakers wel meer licht zouden geven. Helaas, het lichtbeeld verandere niet echter werd het licht wel iets witter. Misschien te hoge verwachtingen of toch wel al goede lampen gehad.

goede ervaring

vlotte aflevering

super service bedrijf

Had een bestelling geplaats en betaald volgende dag een email dat mijn bestelde onderdelen waarschijnlijk niet zouden passen dus stelde ze voor om andere te sturen en na een bijbetaling van 2.50 euro werd het afgestuurd en het paste perfect dus Winparts voor een SUPER SERVICE

super service bedrijf

Gemakkelijk te bestellen

Ruime keuze Snel via internet kunnen bestellen Prijs kwaliteit verhouding is prima Alleen duurde het lang voordat spullen uiteindelijk geleverd waren ondanks dat het op voorraad was

Perfect!

Mijn man had mijn auto gewassen bij een autowasstraat, ook de binnenkant. Maar de dag erna ontdekte ik dat de mat van de bestuurderskant weg was. Vergeten bij de wasstraat en daar niet meer te vinden. Snel op de site van Winparts gekeken en daar de juiste mat voor mijn auto gevonden. Hij past perfect. Snel geleverd. Top!

Perfect!

top

Prima de mundo snel en ok!

top

Prima de mundo snel en ok!

Top…

Snelle levering… en een goed product voor een schappelijke prijs… Goed verpakt en afgeleverd zoals afgesproken… Afleverpunt…..

ok

ok

Zeer slechte leveringstijd

Spullen zijn over het algemeen wel goed en gunstig geprijsd. Maar dat geleuter van "snelle levering" kunnen ze beter weglaten. Werkelijk iedere levering duurt lang. Soms staat er zelfs bij "voor --- besteld, volgende dag geleverd".... dat is helemaal een lachertje. Is nog nooit gelukt met winparts. 3 tot 4 dagen is een gelukje, vaak is het 5 tot 6 dagen pas geleverd. Dat "volgende dag geleverd" is dus een grove leugen en zouden ze van de site moeten halen. Een lokkertje waarbij de klant eigenlijk wordt ******en. Nogmaals, spullen zijn redelijk goed en goede prijzen maar de levering is ronduit waardeloos. Kan vaak geen goede planning maken met de klant voor een reparatie-afspraak. En juist dat is heel vervelend voor zowel de klant (voornamelijk) als voor mij.

Zeer slechte leveringstijd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire