Zeer slechte leveringstijd

Spullen zijn over het algemeen wel goed en gunstig geprijsd. Maar dat geleuter van "snelle levering" kunnen ze beter weglaten. Werkelijk iedere levering duurt lang. Soms staat er zelfs bij "voor --- besteld, volgende dag geleverd".... dat is helemaal een lachertje. Is nog nooit gelukt met winparts. 3 tot 4 dagen is een gelukje, vaak is het 5 tot 6 dagen pas geleverd. Dat "volgende dag geleverd" is dus een grove leugen en zouden ze van de site moeten halen. Een lokkertje waarbij de klant eigenlijk wordt ******en. Nogmaals, spullen zijn redelijk goed en goede prijzen maar de levering is ronduit waardeloos. Kan vaak geen goede planning maken met de klant voor een reparatie-afspraak. En juist dat is heel vervelend voor zowel de klant (voornamelijk) als voor mij.

Zeer slechte leveringstijd

Alles netjes afgehandelt. Betrouwbare partner in onderdelen. Telefoon oppakken mag sneller.

Goede website en snelle levering

Ik heb best wel een grote accu besteld De levering was oké maar Ik had verwacht dat de accu in een doos geleverd zou worden Of in ieder geval met wat verpakking of folie Zo lijkt het een beetje een gebruikte accu Ik rij nu 3 dagen met de nieuwe accu en deze lijkt goed De komende dagen mooi te testen met -10 nachtvorst

Snelle verzending en goede service.

Geen 5 sterren omdat in de webshop een artikel werd aangeboden dat niet meer op voorraad was. Maar dit werd dan weer supersnel door Winparts opgelost door een ander product aan te bieden en het verschil direct terug te storten.

Snelle levering.

Snelle levering en netjes verpakt. Prima ervaring. Mooie wielmoeren en beter als de orginele. Passen op een Focus ST van 2013.

Snelle levering.

Snel geleverd en precies wat besteld was.

De volgende dag geleverd.

Prima verlopen

Per abuis de verkeerde ruitenwissers besteld. Dmv kentekencheck op initiatief van winparts werden toch de juiste gestuurd. Top

Zeer tevreden met winparts!

Snel gevonden wat ik zocht, goede kwaliteit en prima levertijd. Ik kocht een automat voor bestuurderskant en een set ruitenwissers.

Snel en netjes ontvangen

Bestellen ging makkelijk. Bezorging was snel en netjes.

Goed.

Onderdelen waren goed en paste zoals het hoort.

Op het retourneren na goed

Ik vind het alles goed ook als je vragen hebt via de chat. Alleen vind ik het retourneren omslachtig. Als er gewoon een retourstikker in de verpakking zit is het klaar. Nu moet je een account aanmaken, een barcode uitprinten. Dat is jammer. Verder prima

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd. De materialen pasten goed. Fijn dat er een filmpje werd aangeboden waarop te zien was hoe het in principe werkte. (niet merkgebonden). Ik zal zeker bij een volgende gelegenheid terugkeren.

Snel verzonden en netjes afgeleverd door bezorger.

Duidelijke website met veel info, ruime keuze, scherpe prijzen, vlotte verzending.

Weer een goede ervaring

Ook nu weer tevreden over Winparts.

Snel en netjes geleverd

Snelle levertijd, goede mailinformatie en perfect verpakt

Goede ervaring

Betaalbaar,snelle levering en makkelijk te bestellen

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire