Keurig verpakte snelle levering

Winparts heeft alle materialen die ik nodig heb voor reparaties. Het wordt snel verstuurd en je wordt goed geïnformeerd over de status van de bestelling.

Keurig verpakte snelle levering

Een zeer professioneel en accuraat bedrijf

Fijn bedrijf om er zaken met te doen , zeer veel keuzes en goede prijzen. Helemaal top

Nette afhandeling

Onderdeel besteld wat erg snel werd geleverd. Maar kreeg het orgineel niet gedemonteerd dus moest de auto naar de dealer. Het niet gebruikte onderdeel retour gestuurd en betaalde bedrag keurig teruggestort op mijn rekening

Nette afhandeling

snel gereageerd, order in goede conditie aangekomen, is al naar tevredenheid gemonteerd.

Na maandenlange zoektocht, eindelijk , bij jullie, gevonden.

super snelle levering

Super snelle levering ,mooie automatten en perfecte maat. precies zoals op de website staat.

Goed en snelle levering

Goed en snelle levering

Snel geleverd, goede prijs, kwaliteit mwah

Wieldoppen Terra Black snel geleverd en mooi. Aanbrengen best lastig. Even wat aanduwen zorgde gelijk voor een barst in de dop. Hardplastic ipv vorige doppen van zachter plastic! Het verstellen van de binnen ring om eea passend te maken heeft mijn man gedaan. De ring moet namelijk verbogen worden en daar is behoorlijk wat spierkracht voor nodig! De doppen op zich zijn prachtig, maar ik ben benieuwd hoe lang ze mee gaan. Ik ben bang dat ze barsten bij het eraf halen. Dus daarom helaas toch niet aanbevolen.

Snel geleverd, goede prijs, kwaliteit mwah

weer eerste klas service

klasse

weer eerste klas service

Site helder en overzichtelijk

Makkelijk via kenteken de juiste producten kunnen vinden. En als er meerdere hits zijn krijg je waarschuwing om het goed na te kijken wat je nodig hebt. Snelle levering.

Distributieriem voor een ouwe bus

Betrouwbaar deze site. Bij geen garage te krijgen maar via Winpart binnen een paar dagen in huis.

Snel geleverd en originele materialen.

snel ook in het weekeinde

Echt heel erg goed

Verkeerde olie filter besteld, kon deze kosteloos omruilen, echt superblik met goede service

Echt heel erg goed

Goede service alleen veel geld voor verzendkosten vooral als je veel geld betaald alsnog verzendkosten

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire