Informatie over olie voor benzine motor kloppte niet

Ik heb gekocht 2 liter olie Castrol GTX en ondanks er waren op winparts.nl filters over welke kenteken en soort auto heb ik die olie voor nodig , op de 2 flessen van 1 liter er zit nergens Renault merk geschreven. Er staan maar 6 merken BMW, AUDI , VOLKSWAGEN, SEAT, TOYOTA en HONDA Dus het heeft niks te maken met Renault. 5 dagen na mijn besteling heb ik een afspraak gehad voor een APK voor mijn Renault Clio. En de manager van de garage waar ik het afspraak gehad heb , heeft mij geïnformeerd dat eigenlijk olie met 10w40 is meer gebruikt voor diesel motoren . Dus ik ben een beetje teleurgesteld als wij praten over suggesties voor producten!

Snel en precies wat ik wil

Doen wat ze schrijven

Prima prijs, snel in huis..

Snel en precies wat de bedoeling is

Doen wat ze schrijven

Gewoon goed

Het juiste product voor een goede prijs. Volgende keer weer.

Altijd snelle levering en netjes verpakt

Alles altijd netjes optijd en alles past

Alles altijd netjes optijd en alles past

Product voldoet aan de verwachting

Zeer correcte afhandeling. Waarschijnlijk door drukte een dag later afgeleverd. Voor de rest prima!

Product voldoet aan de verwachting

Goede onderdelen voor een scherpe prijs

Fijne webshop voor het bestellen van onderdelen voor mijn auto. Door het invullen van je kenteken bestel je altijd de juiste onderdelen. Levering duurt ongeveer drie dagen, wat acceptabel is. Ik zou zo weer bestellen!

Goede onderdelen voor een scherpe prijs

Gewoon zoals het hoort

Besteld en volgende dag ontvangen, gewoon zoals het hoort.

Tevreden

Onderdelen vinden via de webshop via kenteken, erg goed. Prijskwaliteit goed. Levering met track and tracé, goed. Levertijd is niet erg snel

Tevreden

Overzichtelijke website en snel in huis

Netjes en vriendelijk afgeleverd

Leveren snel en handelen alles netjes en correct af

Ze hebben alles en het word altijd binnen zeer korte tijd geleverd .

Levertijd niet kunnen waar maken

Als je niet op de aangegeven tyd kan leveren! Dan moet je dat op tyd melden en je slogan veranderen

Snelle levering en product voldeed aan mijn wensen.

2 bestellingen eigenlijk

Had al een keer iets eerder besteld via een vriend, ging toen al snel, ook nu weer tevreden

2 bestellingen eigenlijk

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire