Vlotte levering van onze accu. Al kwam het een dag later als gepland door winparts. Maar dat is hier niet ongewoon.

goed en volgend afspraak gewerkt

top,

Snel verzonden, prima prijzen.

Duidelijke website met veel keuze. Ik bestel hier al mijn auto onderdelen. Gewoon doen.

Helemaal goed

Snel geleverd en goed verpakt

Zoals gewoonlijk goede ervaring

Voor mijn beide MINI's ruitenwissers voor/achter besteld. Binnen 24 uur snel en goed verpakt geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding en met ingeven kenteken altijd de juiste ruitenwisser besteld.

Goede ruitenwissers tegen een mooie prijs en snel geleverd

Positief

goeie service, ook bij het ruilen van een produkt

Wilde produkt omruilen en dat is snel geregeld. Had een benzinedop besteld voor een BMW, die naar miijn idee niet goed paste, Geen discussie maar retour en omruilen tegen andere produkten.

Snel geleverd goede kwaliteit

Snel geleverd, jammer dat DHL zo traag was. De gasveren waren binnen 5 minuten gemonteerd.

Netjes optijd en goeie onderdelen.

Netjes optijd en goeie onderdelen.

Uitstekend!

Ik had een paar onderdelen kwijt, door mijn eigen schuld. Contact gehad met winparts en deze stuurde zonder kosten de benodigde onderdelen op zodat het weer compleet is.

Heel goed, maar kan beter.. .

Ik heb van het weekend per ongeluk in twee keer lampjes voor mijn Mini besteld! De pakketjes kwamen tegelijk aan maar moesten wel afzonderlijk betaald worden. Dus 6,99 voor niks betaald. Jammer dat Winparts daar niet op attendeert of naar handelt. Verder erg tevreden over alle geleverde goederen! Hartelijk groet, Tim Schipholt

Gewoon geweldig

Ben zeer goed geholpen met mijn onderdeel zonder kosten

Ok

Ok

Snelle levering van het juiste product

Tevreden over winparts..altijd het juiste product te vinden

Snel simpel correct

Eenvoudig opzoeken van onderdelen, betalen zonder gedoe snel verzonden en netjes ontvangen

Pakketje niet geleverd op afgesproken datum

Pakketje zou geleverd worden op 30/11 helaas is dit niet het geval

Duidelijke shop en snelle levering

Website duidelijk, klantvriendelijk en snelle levering

Heb via de website gasveren voor onze auto Opel Meriva gekocht en een set wieldoppen. Goede website, artikelen snel gevonden. Eerst voor alle zekerheid even gebeld met klantenservice of ik de juiste keuze en type had gemaakt. Een heel vriendelijke en behulpzame medewerker heeft mij geholpen. Daarna besteld en betaald. Volgende dag op tijd geleverd. Winparts is voor mij een aanrader als je auto onderdelen/accessoires zoekt en wilt kopen. Die zijn er volop voor veel merken en typen auto's.

Gewoon goed

Niks mis mee goeie en snelle service

Gewoon netjes geleverd gekregen wat besteld is

Uitstekend. Prima service.

Al jaren doen ze goed. D.parts tot winnares. Goed bezig . Ik weet het niet anders.

snel en netjes geleverd

Zoals Winparts.nl al beloofde, werd mijn bestelling keurig de volgende dag gelverd

Een puntje. Een bevestiging mailtje zou handig wezen.

Efficient& no no nonsence

Gedaan uitleg mbt aankoop artikelen. Eveneens goede aftersales service. Kortom heel fijne winkel voor auto artikelen.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire