Duidelijke website en snelle levering.

Mijn ervaring met dit bedrijf is goed.

Snelle levering en een goeie prijs kwaliteits verhouding

Slechte oplossing voor door Winparts veroorzaakt probleem

Na een e-mail van u is mij een vervangend onderdeel aangeboden. Na telefonisch contact is er een ander onderdeel gekozen door telefoniste waar de bevestiging bouten bij zouden zitten. Na ontvangst van het onderdeel waar de bouten niet bij waren heb ik gebeld en er werd mij verteld dat ik de bouten er apart bij moest bestellen. Ik heb uitgelegd dat dit niet de afspraak was maar er is mij geen oplossing geboden. Dus heb het onderdeel retour gezonden. Ik vind het dus een slechte service

Great service!

yes

Alles netjes volgens aangegeven mails afgehandeld

Tevreden Nieuwe Klant

Ik was op zoek naar achterlichten voor mijn auto, nergens te krijgen. Toen kwam ik hier terecht en was helemaal happy. * Snel gevonden wat ik zocht * Betaalbaar * Snelle levering * Goed verpakt * Vriendelijke Klantenservice

Snelle en goede service

Ik bestel hier altijd onderdelen voor mijn auto. Het wordt snel geleverd. Ze doen ook niet moeilijk over retourneren als het toch niet helemaal past.

Goed geregeld

Goede service en kwaliteitsmaterialen.

Goede producten voor een mooie prijs.

Uitstekende service nadat de bestelling was gemaakt. Tevens een mooie prijs/kwaliteit verhouding. En, niet onbelangrijk, erg goed verpakt en snel geleverd.

Perfect.

Al veel onderdelen besteld altijd Perfect geleverd en ook altijd in een goede verpakking en de prijs is ook goed.

Snel en op tijd

Winparts, snelle levering, komen met correcte alternatieven bij (te) lange levertijden. Er worden goede materialen geleverd en de prijs is altijd redelijk. Niet te goedkoop en niet te duur voor de geleverde kwaliteit

Goed geregeld

Alles duidelijk en netjes en snelle bezorging

Tevreden,snelle levering, goed product

Fantastisch goed

Teleurstellend

Snelle levering maar erg hoge kosten

Leuke webshop

Leuke webshop! Alleen de levering zou iets sneller mogen. En verzendkosten zouden ze er ook vanaf mogen halen (vanaf €50 bijv.)

alles volgens afspraak

uitstekend verzorgd

ben al enige jaren klant bij winparts en heb nog geen nare ervaringen gehad ,altijd keurig verzorg en snelle levering

Snel geleverd goed product

alles naar wens

mooie wieldoppen passen perfect en op tijd bezorgd. dank je wel

Goede prijs en snelle levering

Al meerdere keren op winparts besteld, altijd goede prijzen en snelle levering

Goed overzichtelijk en snel geleverd

Goed overzichtelijk en snel geleverd

Snelle levering. Heel blij mee.

Tot nu toe alle bestellingen mooi snel geleverd.

Niet goed

Gloeibougie 005 besteld kreeg 006 geleverd. Die past dus niet .gebeld absoluut vriendelijk te woord gestaan er zou die zelfde dag(maandag 21 -11)nieuwe opgestuurd worden. Ik heb toen gevraagd is die op voorraad, ja is op voorraad was het antwoord, afgelopen vrijdag kreeg ik het geld terug gestort omdat hij niet op voorraad was .ik ben nu dus 2 weken bezig geweest voor niets helaas.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire