Uitstekent

Product zo als de omschrijving

Duidelijke site. Snel geleverd.

Op de site is het makkelijk om het juiste onderdeel te vinden met het kenteken of via het onderdeelnummer van de fabrikant. Levertijd wordt duidelijk vermeld. Ik vind het ook een voordeel dat de bestelling geleverd werd door postnl.

Wederom vertraging en kapotte goederen.

Men stelt je niet op de hoogte bij vertraging. Je moet het zelf maar ontdekken. Bedrijf is niet alert.

Snelle levering en uitstekende service

Bestelling werd supersnel geleverd en toen bleek dat een deel van de levering beschadigd was aangekomen is dit binnen 1 dag opgelost..

Gewoon goed

Gemakkelijk

Heel gemakkelijk bestellen en een paar dagen later in huis

Supet

Snelle en goede service

Snel en goed

Ruim assortiment, handig kiezen en goede communicatie

Snelle levering, goede service

Levering kwam snel en was prima in orde. Het is ook fijn om de optie te krijgen bij bezorgen om het af te laten leveren op een afhaalpunt in de buurt. Det maakt de goede service compleet!!

Goede onderdeel snel geleverd en meteen gemonteerd!

Ik heb een dynamo besteld voor de vader van een vriend van me. Deze mensen hebben hun hele leven lang al een oude mercedes camper, maar weten de onderdelen niet meer te vinden bij hun oude adressen of op internet. Dus meestal bestel ik deze ze voor hen. Dat is me bij Winparts uitstekend bevallen, dus dank daarvoor!

Helemaal geweldig

Snel geregeld en snel geleverd.

zeer goed

goede website en gemakkelijk te bestellen, en snelle levering

Snelle en goede levering

Alles netjes ontvangen. Nu nog de producten it proberen, maar heb er alle vertrouwen in.

goedf

Prima verzonden door winparts

Opmerking is wel dat de orderpikker op aantallen let. Er zat een (bougie) te veel in mijn pakket. Kost toch niet niks. Post nl vaak een dag te laat waar winparts weer niets aan kan doen.

Snel geleverd en goede prijzen maar 2 onderdelen die gewoon niet passen

Het meeste past, maar een oliefilter en een interieurfilter passen niet! Allebei gewoon besteld op kenteken... Voor het eerst dat ik dit heb met Winparts, ik bestel vaker bij jullie en het is eigenlijk altijd gewoon uitstekend in orde.

Goed geregeld

Dik voor elkaar

Gewoon correct

Krijgen wat je vesteld. En op tyd.

zeer goede service

Geen onzin, goeie prijs, snelle service

Eenvoudig zoeken en snel geregeld

Snel, goed en goedkoop

Zie boven

Top geregelde snelle levering.

Heel snel en correct.

Tippie Toppie!

Kwalitatief mooi en goed product. Ziet er gelikt uit. Makkelijk te bevestigen. Eigenlijk 5 sterren waard. Op vragen via mail wordt keurig en duidelijk gereageerd. Wel de verkeerde pakketbezorger. Wat een vreselijke bezorgservice van die DHL. Wat een *****en. DHL dropte pakket onbeschaamd en onbeheerd bij de voordeur. Dit nu al voor de tweede keer. Bij een bezorging van Zalando op ons adres is denk ik ook op deze manier een bezorging verdwenen. Wij wonen langs een drukke weg met de voordeur strak langs de straat. Beter is het bij een bestelling de extra optie voor het afhalen van de bezorging bij een afhaalpunt. Deze optie leek niet beschikbaar. Hoop dat dit met de volgende bestelling goed gaat. Fingers crossed! Pakket is onderweg. Door de slechte service van bezorgdienst zijn de sterren gezakt van 5 naar 4 sterren. DHL heeft geen respect voor de pakketten die ze moeten leveren. Stop met leveren via DHL Win Parts. Lees de reviews over DHL op Trust Pilot. Vreselijk! Ik zou mijn naam niet willen verbinden aan zo'n slechte bezorgservice. Over het product en service dik tevreden. Ga zo door toppers!

Goed, snel en voordelig

Niks op aan te merken

Automatten, snel en goedkoop.

Makkelijke Website, snel de matten gevonden voor een goede prijs, netjes en snel geleverd. Top!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire